Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Κλείσιμο και τρίξιμο πόρτας

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος Berlin88, στις 30 Ιουνίου 2022.

1. Berlin88

Berlin88 Regular Member

Καλησπέρα σας. Θα ήθελα να περιγράψω κι εγώ ένα φετίχ που μου έχει προκύψει από την εφηβική ηλικία.
    Λατρεύω όταν πριν από το σεξ η κοπέλα μου πηγαίνει με αργά βήματα προς την πόρτα του δωματίου, την κλείνει σιγά σιγά , η πόρτα τρίζει , και στο τέλος την κλειδώνει . . .
    Το φετίχ αυτό προέκυψε όπως προείπα από την εφηβική ηλικία ώντας το δωμάτιο μου μεσοτοιχία με το δωμάτιο των γονιών μου . Αργά το βράδυ πολλές φορές, είχα γίνει μάρτυρας αυτού του ήχου της πόρτας καθώς και πολλών ήχων μετά .
    Έχετε ξαναακουσει πότε γι αυτό το φετίχ?? Υπάρχει κανείς ομοιοπαθης ???

2. no_Taboo

no_Taboo Αείκαυλος

Δεν τα λέμε δημοσίως αυτά, όταν εκφραζόμαστε ερωτικώς υποτακτικά.

@Arioch , σημείωνε τιμωρία.

3. Berlin88

Berlin88 Regular Member

Χαχαχαχα μα γιατιιιιιιι

4. no_Taboo

no_Taboo Αείκαυλος

Προς σωφρονισμόν και παραδειγματισμόν βεβαίως βεβαίως.

5. Kel602

Kel602 New Member

Λοιπόν, όντως το έχω ξανακούσει και μου φάνηκε περίεργο ( το χρησιμοποιώ συμβατικά, για να είμαστε σε αυτό το φόρουμ δεν μας φαινονται πολλά περίεργα). Μου έκανε εντύπωση πώς ακριβώς προκύπτει κάτι τέτοιο και η φίλη μου που μου το ανέφερε απλά μου εξήγησε ότι το σκέφτεται συνεχώς μετά τα 15 της. Οποτε ναι, να σαι σίγουρος ότι υπάρχουν ομοιοπαθείς

6. Berlin88

Berlin88 Regular Member

Καλησπέρα . Στην φίλη σας πως προέκυψε ακριβώς ???