Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Κλειδωμα

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος slave32, στις 13 Ιουνίου 2020.

1. slave32

slave32 Contributor

Δεν ξερω που να το βαλω αυτο το θεμα, αλλα νιωθω την αναγκη να το μοιραστω μαζι σας. Πριν μερικους μηνες μιλησα με τον Αφεντη μου και του ζητησα να με βαλει σε ζωνη αγνοτητας μονιμα.

Γενικα φοραω ζωνη αγνοτητας για καποια διαστηματα αλλα μετα βγαινει. Επισης μ αφηνε να χυνω μια δυο φορες την εβδομαδα.

Ομως ενιωσα την αναγκη να του δειξω οτι ειμαι ετοιμος να απαλλαγω απο ολα τα παθη μου. Μου ειπε οτι θα με κλειδωσει για 8 μηνες και αν αντεξω θα ειναι πολυ χαρουμενος.

Ειμαι στην ημερα 171 και ειναι εξαιρετικα δυσκολα. Μου εχουν ερθει ονειρωξεις 4 για τις οποιες τιμωρηθηκα με σωματικα σκληρα βασανιστηρια.

Το θεμα ειναι οτι δεν αντεχω. Οι ορχεις μου ειναι γεματοι κ δεν ξερω πως να την παλεψω. Ο Αφεντης μου με χρησιμοποιει κανονικα, μονο που τωρα ακομα κ ενα γαμησι με κανει να θελω να χυσω τοσο πολυ. Εκεινος λεει οτι τωρα το γαμησι ειναι πιο καλο, οτι παλλομαι καλυτερα κ οτι εχω πιο πολυ παθος.

Εχθες του ζητησα να με βγαλει και απο χθες ο κωλος μου ειναι μαυρισμενος και αυριο μου ειπε οτι θα με μαστιγωσει σε ολο το σωμα.

Το προβλημα μου ειναι οτι ενω θελω να το κανω, νιωθω οτι δεν αντεχω αλλο και δεν ξερω πως να αντεξω και νιωθω οτι τον δυσαρεστω
    κιολας

Last edited: 13 Ιουνίου 2020
  2. brenda

brenda FU very much

Ο αφέντης σου πρέπει να μεριμνά για την υγεία σου και να σέβεται τα όρια του σώματος σου, αλλιώς είναι άσχετος και επικίνδυνος.
    Πέρα από την προσωπική μου ένσταση για την υπερβολική απαγόρευση, υπάρχουν πολλοί λόγοι που είναι λάθος.
    Πρέπει να του μιλήσεις νομίζω, καθώς δεν φαίνεται να καταλαβαίνει μόνος του πόσο δύσκολο είναι να αντέξεις ως το τέλος.
    Το ότι τον δυσαρεστείς, είναι φυσικό επακόλουθο.
    Κι εγώ άμα σε βάλω να πας στην Γερμανία με τα πόδια χωρίς νερό, κι εσύ δεν τα καταφέρεις, θα απογοητευτώ; Γιατί δεν θα τα καταφέρεις στα σίγουρα, μπορεί να υπάρχουν και άλλες συνέπειες από τις ακρότητες.
    Μου θυμίζει το γνωμικό του Χοτζα:"πάνω που έμαθα τον γάιδαρο να μην τρώει, αυτός πήγε και ψόφησε".
    Μίλα του!
    Εξήγησε του.

3. Brt

Brt #ολαπολυ

Νομίζω το γεγονός ότι το γράφει, και ο Αφέντης του το επιτρέπει, είναι μια μορφή self care   εκτονώνει όλα όσα σκέφτεται και νιώθει. Για εμένα έτσι θα λειτουργούσε (αλλά δεν θα τα έγραφα σε φόρουμ, θα τα έγραφα στο Κ μου)   @slave32 γράφεις ομορφα, μακάρι να συνεχίσεις να το μοιράζεσαι μαζί μας!

4. Seras Victoria

Seras Victoria "Play stupid games, win stupid prizes" Contributor

Καταλαβαίνω το συναίσθημα του να μην θέλεις να απογοητεύσεις. Υπήρξε φορά που να μην κατάφερες να κάνεις κατι τόσο δύσκολο και να το επικοινωνησες και να σε συγχωρησε ή η απάντηση του είναι πάντα τιμωρία;
    Από όσα έχεις γράψει στο φόρουμ καταλαβαίνω ότι είσαι πολύ υπάκουος σκλάβος γενικά.

5. Stilvi

Stilvi Nobody expects the Spanish inquisition! Contributor

Δική σου ιδέα ήταν, εάν ο Αφέντης σου το ήθελε τόσο πολύ να το κάνεις δεν θα στο ζητούσε ο ίδιος ευθύς εξαρχής;

Επίσης εσύ ζήτησες μόνιμα κι εκείνος σου είπε 8 μήνες. Οπότε το ερώτημα παραμένει σε εσένα, γιατί το ζήτησες; Ίσως πριν ζητήσεις τόσο εξτρίμ πράγματα να έχεις φροντίσει να πιστεύεις πως μπορείς να ανταπεξέλθεις;

6. Seras Victoria

Seras Victoria "Play stupid games, win stupid prizes" Contributor

Επίσης γιατί να απαλλαγείς από τα πάθη σου; Σκλάβος είσαι όχι μοναχός.  
    Να τα απολαμβάνεις τα πάθη σου χωρίς ενοχές, οι Αφέντες συνήθως θέλουν απελευθερωμένους και χαρουμενους ανθρώπους δίπλα τους, όχι καταπιεσμένους σεξουαλικά.

Ωραία η στέρηση για διάφορους λόγους, για κάποιο διάστημα, αλλά η μόνιμη στέρηση θα έχει ψυχολογικό αντίκτυπο. Πώς θα λειτουργείς ως σκλάβος αν νιώθεις πιεσμένος όλη την ώρα; Όταν στερείς δομικά πράγματα από τον εαυτό σου θα του στερείς και αποθέματα προσφοράς.

7. Mr__despicable

Mr__despicable Regular Member

Όταν σε πηδάει δεν χύνεις;

8. tithon

tithon Contributor

αυτονόητο είναι οτι οποιοδήποτε ζήτημα λύνεται απ' τον αφέντη, με τον τρόπο που επιθυμεί, αφού έχει ο σκλάβος περιγράψει ολόκληρη την αντίληψή του γιά την κατάσταση.

ενδιαφέρον, και κάποτε βοηθητικό, είναι να μοιράζεται ο σκλάβος την ανησυχία του κι ίσως και την δυσκολία του με τρίτους αντί μόνον με τον αφέντη. εξ ίσου πιθανό είναι μιά τέτοια διαδικασία να γίνει αποπροσανατολιστική αντί βοηθητική.

9. Nickname

Nickname Όμορφος, έξυπνος και μετριόφρων Contributor

Ο μέσος μοναχός είναι απαλλαγμένος από πάθη; 
    Έχω χάσει επεισόδια  

10. Jemme53

Jemme53 Regular Member

Λιγο πριν ο Mr_despicable ρωτησε: οταν σε πηδαει - δεν χυνεις; Επαναλαμβανω την ερωτηση. Εχω ακουσει, γιατι εχω διαβασει αρκετα γι'αυτο το θεμα, οτι αρκετη αντρες δηλωνουν οτι ο οργασμος σε μια τετοια περιπτωση ειναι πολυ πιο δυνατος. Πως και δεν καταφερες να χυσεις μςτα απο τοση διαρκια που εισαι κλειδωμενος; Επρεπε ηδη να εχεις μαθει να εκσπερματωνεις την ωρα που σε παιρνει, και να εχεις ετσι πολλους και δυνατους οργασμους.

11. tithon

tithon Contributor

ισχυρίζεται σαφέστατα οτι δεν του επιτρέπεται να χύνει, όχι πως δεν μπορεί.

αστικοί μύθοι είναι άσχετοι.

12. Ολα είναι στο μυαλό. Σταμάτα να σκέφτεσαι την δική σου απόλαυση.μείνε σταθερός σε ότι συμφώνησες με τον κύριο σου. Σκλάβος είσαι όχι brat!