Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Κοινωνικός περίγυρος-πόσα ξερει

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Kitten, στις 15 Ιουλίου 2020.

1. Curious_1992

Curious_1992 New Member

Λιγα λεω, οταν δω οτι χωραν. Προσφατα ενας φίλος όμως αρχισε να μου εκμυστηρευεται πως γουσταρει μια τύπα "η οποία δέρνει τους δικούς της" και οτι θα θελε να τον δειρει και αυτον. Οπως μου περιεγραφε τι φανταζοταν οτι θα του κανει με λεπτομερεια, αρχισα να του λεω και εγω πραγματα. Καποια στιγμη σταματαει και με ρωταει: που τα ξερεις όλα αυτά? Εε, σε αυτόν βρήκα ευκαιρία και ανοίχτηκα   Αυτή την ώρα μπορεί να ανοίγεται και αυτός  

2. Kitten

Kitten We monsters are necessary to nature also.

Αυτό ναι συμβαίνει και από το παραμικρό έστω απο μια λέξη που κάποιος που δεν ήξερε δεν θα την έλεγε και ειναι αφορμή να αρχίσει η κουβέντα. Καμια φορά μπορεί να προκαλέσεις κάτι σε συζητήση και να δεις οτι αν το πιάσει κατι ξέρει ή απο την αντίδραση του

3. tithon

tithon Contributor

win win
    απομακρύνεις και τους «ανεπιθύμητους».

4. Iagos

Iagos Contributor

5. Iris

Iris New Member

Προσωπικά έχοντας ελάχιστους φίλους με τους οποίους είμαι πολύ κοντά τους έχω εξηγήσει τόσο όσο μου έχει δώσει ο καθένας το πάτημα. Η κολλητή το δέχτηκε αλλά δεν είναι θετική, ο κολλητός το δέχτηκε το υποστήριξε αλλά δεν ρωτάει παραπάνω και μια κοντινή συγγενής και φίλη μου στην οποία μίλησα για το bdsm χωρίς η ίδια να το έχει ακούσει, ενθουσιάστηκε και κάθε φορά που της δίνετε η ευκαιρία ρωτάει όλο και περισσότερα πράγματα. Σε κοντινό οικογενειακό περιβάλλον δεν σκοπεύω να δώσω αναφορά γενικά για την προσωπική μου ζωή και ειδικά για αυτό το κομμάτι. Δεν το θεωρώ αναγκαίο κάθε φορά που συστήνομαι σε κάποιον να αναφέρομαι σε αυτό. Σε αυτό το σημείο ήθελα να ρωτήσω κοπέλες που ίσως έχουν παρόμοια άποψη με την δική μου, όταν γνωρίζεστε με καινούρια άτομα ή κάποιος γνωστός σας ρωτάει αν είστε σε σχέση κτλ, τι απαντάτε; εγώ λέω ένα ξέρω ναι καταπίνω την γλώσσα μου και δεν συνεχίζω την συζήτηση. Πρόσφατα έτυχε να με ρωτήσει μια γνωστή αν παίζει γκόμενάκι, την κοίταξα, και της είπα όχι. Δεν θεωρώ το d/s γκομενικο, ούτε έναν Κ γκομενο.

6. ἀστράρχη

ἀστράρχη an asteroid ☆•○•°¤●° Contributor

Μένω σε επαρχεία οπότε φαντάσου ότι και διακινδυνεύω πολλά αν μάθει ο οποιοσδήποτε, από να τρέξει να το "πει" στον μπαμπά μου μέχρι διάφορα...ωστόσο πραγματικά όταν με ρωτάνε άτομα που ξέρω ότι συναντώ για μια φορά η ότι δεν πρόκειται να έχω πολλά πολλά απλά σκάω ένα πονηρό χαμόγελο και απλά λέω " που να σου εξηγώ τωρα " αυτό βοηθά, ο καθένας φαντάζεται ότι θέλει και τελειώνει το θέμα.

Σε άτομα που αποφάσισα ότι θα κάνω παρέα, και κάνω , ακόμη και αν δεν θεωρώ κολλητούς έχω μιλήσει για τον Αφέντη, ακριβώς για αυτό που είναι.

Δεν μπορείς να περιμένεις τώρα να καταλάβει κάποιος γιατί το D/s δεν είναι γκομενικό, πάλι αν σε ρωτήσουν σαν "γκόμενο" ή "τι λέει με τον δικό σου" θα ακούσεις αλλά εγώ το βρίσκω γλυκό από πλευράς τους. Εδώ, εδώ μέσα και δεν λένε να καταλάβουν άτομα που το ζουν υποτίθεται. Γιατί να σκάω με τους έξω;

Φτου φτου όσο το σκέφτομαι είμαι πολύ τυχερή με τα βανίλα άτομα μου.

7. Hematite

Hematite Honey bee

Ξέρετε καλύτερα τα άτομα του περιβάλλοντός σας και ούτως ή άλλως δε μου πέφτει λόγος. Με τη γενίκευση διαφωνώ μόνο.

8. Iris

Iris New Member

Αυτό ειναι αλήθεια. Εκείνο που είπες με το πονειρο χαμόγελο και ο καθένας ας καταλάβει ότι θέλει μου άρεσε, δεν δίνεις αναφορά σε κανέναν και ούτε μπλέκεσαι, ο καθένας ότι θέλει ας πιστεύει. Θενξ 

9. Kentavros

Kentavros Owned by Mistress Kits

Αρκει να μην ειναι η μαμα που περιμενει να δει εγγονακια...

10. Iris

Iris New Member

Ευτυχώς με έχει σώσει η αδερφή μου σε αυτό, με κάλυψε  

11. tithon

tithon Contributor

δεν κάνουν εγγονάκια οι σκλάβες;

12. ἀστράρχη

ἀστράρχη an asteroid ☆•○•°¤●° Contributor

Και η μαμά αν αγαπάει και της μιλάς ειλικρινά ( χωρίς να προκαλείς προφανώς με λεπτομέρειες ) αλλά ειλικρινά ως προς το τι θες εσύ, τώρα αυτή τη στιγμή, καταλαβαίνει.

Μπορεί να είμαι λίγο υπερβολικά αισιόδοξη με τους ανθρώπους, ίσως, απλά πιστεύω ότι ειδικά αυτοί που μας αγαπούν αν τους λέμε τα πράγματα με αλήθεια, κατανοητά και με ψυχή, σου δίνουν χώρο. Ίσως να μην σταματήσει να θέλει εγγονάκια κτλ αλλά τουλάχιστον δεν θα υπάρχει ένταση και χάσμα μεταξύ σας ή να σου σπάει τα νεύρα κάθε φορά που είναι να την δεις.

Πολύ αρνητικός είσαι εσύ, δεν μαρεσεις