Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Κοινωνικός περίγυρος-πόσα ξερει

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Kitten, στις 15 Ιουλίου 2020.

1. ἀστράρχη

ἀστράρχη an asteroid ☆•○•°¤●° Contributor

❤️
    Edit: προσωπικά είναι όνειρο ζωής, να κάνω ως σκλάβα.

2. Kitten

Kitten We monsters are necessary to nature also.

Θα πω εχω δεσμό να το νιώθω πιο κοντινή λέξη τουλαχιστο  

3. Kentavros

Kentavros Owned by Mistress Kits

Μολις ανοιξες νεο νημα!!

4. Kentavros

Και μενα δεν μου αρεσω... χρονια τωρα!!
    Η μαμα, μου ειπε να βρω μια γυναικα να με στρωσει... μαμα ειναι, κατι θα ξερει για να το λεει

5. tithon

tithon Contributor

δεν είχε πάει ο νους σου;
    κάνουν ωραιότατα μωρά.

6. Kentavros

Υπαρχουν μωρα που δεν ειναι ωραια?

7. tithon

tithon Contributor

από την πόλη έρχομαι...

8. Seras Victoria

Seras Victoria "Play stupid games, win stupid prizes" Contributor

Εγώ από όταν ήμουν βανιλα της έλεγα ότι δεν θέλω να παντρευτώ και να κάνω παιδιά. Τώρα στα 40 μου νομίζω έχει αρχίσει να το αποδέχεται.

9. margarita_nikolayevna

margarita_nikolayevna owned Contributor

Συνηθέστατα, για αυτό που αναφέρεις 'λείπει' η ερώτηση  
    Το κρεβάτι είναι κάτι που όλοι μπορούν να το καταλάβουν, οπότε η ερώτηση (γιατί νομίζω τελικά αυτή είναι η ουσία της ερώτησης) "πώς πηδιέσαι;", οκ, είναι εύκολο να γίνει.
    Ωστόσο, για την σχέση κάποιος πρέπει να έχει προσλαμβάνουσες για να μπορέσει να διατυπώσει έστω κάποια ερώτηση.

10. Kentavros

Με τα χρονια λενε οσο μεγαλωνει ο ανθρωπος γινεται σοφοτερος και μαθαινει απο τα λαθη του. Ισχυει σε μεγαλο βαθμο αυτο, αλλα παιζουν ρολο και τα βιωματα.
    Πλεον στην ηλικια που ειμαι με αρκετα και εντονα βιωματα (εχουν αυτοκτονησει ανθρωποι με λιγοτερα προβληματα απο οσα ειχα) εχω διπλα μου ανθρωπους που τους εχω καταταξει σε κατηγοριες. Βαζω τον εαυτο μου στο κεντρο και γυρω οι κατηγοριες σε ομοκεντρους κυκλους.
    Στο πολυ στενο μου περιβαλλον ειναι φιλοι, οι περισσοτεροι του "χωρου" , ο καθενας με τις ιδιαιτεροτητες και τις προτιμησεις του. Κανεις δεν κρινει κανεναν (ο τελευταιος αλλωστε που θα μπορουσε να κρινει καποιον, θα ημουν εγω) και εχουμε κανει πολλα στα τοσα χρονια. Επισης υπαρχουν και ελαχιστα ατομα εκτος "χωρου" στο στενο περιβαλλον που λενε πως δεν ανηκουν αλλα μολις τους δοθει η ευκαιρια μια χαρα συμμετεχουν. Απο τα πιο σημαντικα και λυτρωτικα κατορθωματα στην ζωη μου ειναι οτι βρισκομαι μεσα σε τετοιους ανθρωπους που με δεχονται οπως πραγματικα ειμα (Δεν ειμαι και το καλυτερο παιδι) και αυτο γιατι οπως προειπαν παραπανω δεν ειναι μονο στο κρεβατι αλλα τροπος ζωης. Εγω το ονομαζω απλα η ζωη μου, δεν το επελεξα, αυτο Ειμαι, ετσι γεννηθηκα.
    Στον οχι και τοσο στενο κυκλο ειναι γνωστοι και φιλοι απο παλια, απο την δουλεια, απο χομπυ. Με αυτους δεν εχω προβλημα να πω τα παντα αν με ρωτησουν. Αν δεν με ρωτησουν παει να πει πως δεν τους ενδιαφερει. Παντως σε 2-3 ατομα στην δουλεια , μολις δουν καμια ομορφη κοπελα, ειδικα με ξωπλατο, τους εχω κολλησει και λενε την ατακα "πωωω για πολυ μαστιγωμα η γυναικα/κοπελα".
    Οι υπολοιποι απλοι γνωστοι, δεν πιανω ποτε συζητηση περι του θεματος γιατι δεν χρειαζεται. Μερικοι μαλιστα λενε και τα κατορθωματα τους σαν αυτα που εκανα στην εφηβεια μου, τους ακουω και κουναω κεφαλι...

11. Brt

Brt #ολαπολυ

Οοοχι το καλύτερο είναι να πει η μάνα σου
    «Αυτος ο φίλος σου ο Γιώργος βρε παιδί μου, Κυριος σε όλα του»

12. Kitten

Kitten We monsters are necessary to nature also.

Κρατάμε αυτό! Και το ότι οι γύρω σου εκτός και εντός του χώρου σε δέχονται σε δέχονται όπως εισαι!!