Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Κοινωνικός περίγυρος-πόσα ξερει

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Kitten, στις 15 Ιουλίου 2020.

1. dimfetishman

dimfetishman Ζεις μονάχα μια φορά. Ενίοτε και καμία. Contributor

Δεν γνωρίζουν και δεν υπάρχει και λόγος να πω κάτι. Εκτιμώ ότι αφορά εμένα και μόνο.

Μόνο μία.φίλη ξέρει, με την οποία νιώθω άνετα και μοιραζόμαστε κάποια πιο προσωπικά ζητήματα, όταν έχουμε την ευκαιρία για έναν καφέ ή ποτό.

Και τους συμβουλεύω να μη μάθουν, γιατί θα πέσουν από πολλές χιλιάδες πόδια και χωρίς αλεξίπτωτο.

2. Kentavros

Kentavros Owned by Mistress Kits

Την πιθανοτητα να πεσεις εσυ την σκεφτηκες?

3. dimfetishman

dimfetishman Ζεις μονάχα μια φορά. Ενίοτε και καμία. Contributor

Είμαι πλέον εκπαιδευμένος. Δεν ξέρω από αλεξίπτωτα, επομένως έχω μάθει να πέφτω χωρίς αυτά.

4. cider

cider Kitchen master

Κατά καιρούς, και μετά από αρκετή σκέψη, έχω αποκαλυφθεί σε κάποια άτομα του πολύ στενού μου περίγυρου, τα οποία θεωρούσα "ώριμα" για να αποδεχθούν τη γνώση αυτή.
    Αυτό που μου έχει κάνει τη μεγαλύτερη εντύπωση είναι οι αντιδράσεις:
    Οι γυναίκες, χωρίς καμία απολύτως εξαίρεση, αντιμετώπισαν την αποκάλυψη με θετικές αντιδράσεις που κυμαίνονταν από την απλή επιδοκιμασία και έφταναν μέχρι το ενεργό ενδιαφέρον.
    Οι άντρες είχαν ανάμεικτες αντιδράσεις: κάποιοι αντέδρασαν απλώς επιδοκιμαστικά, πολλοί αντέδρασαν με την αμήχανη "χαρά" του 15χρονου που ανακαλύπτει κρυμμένο θησαυρό από τσοντοπεριοδικά, κάποιοι απλώς έμειναν να με κοιτούν απορημένοι, ενώ υπήρξε και ένας (ομολογουμένως ο τελευταίος από τον οποίο περίμενα τέτοια αντίδραση) ο οποίος... με έκραξε!

5. Stilvi

Stilvi Nobody expects the Spanish inquisition! Contributor

Αχά!

6. PurpleRose

PurpleRose Ξέρει κανείς πώς κλείνουμε τον λογαριασμό εδώ;

Ακόμα γελάω

7. woman2woman

woman2woman Regular Member

Τα εν οίκω μη εν δήμω..
    Εκτός αν υπάρχει potentiality για "ξύλο"