Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Κομμένο ή Όχι ?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος Konstantinos, στις 14 Δεκεμβρίου 2010.

?

Προτιμάω το καυλί του Άντρα ...

  1. Χωρίς Περιτομή, Φυσικό, έτσι όπως το έχουμε συνηθίσει !

    7 vote(s)
    21,9%
  2. Το προτιμάω "Κομμένο" γιατί ... (Εξηγήστε τους λόγους)

    11 vote(s)
    34,4%
  3. Δεν έχω πρόβλημα αρκεί να ξέρει να το χρησιμοποιεί !

    13 vote(s)
    40,6%
  4. Δεν ξέρω. Δεν έχω πάρει ποτέ "Κομμένο" ...

    1 vote(s)
    3,1%
  1. Uther

    Uther Contributor

    Απάντηση: Κομμένο ή Όχι ?

    κομμένο ... είναι θέμα αισθητικής
     
  2. striggla

    striggla Regular Member

    Απάντηση: Κομμένο ή Όχι ?

         
     
  3. Sado_M

    Sado_M Owner of pet kathavra

    Απάντηση: Κομμένο ή Όχι ?

    Αρχικη αιτια και χρηση περιτομης:

    Πρόσφατες έρευνες, οι οποίες δημοσιοποιήθηκαν τον Μάρτιο του [ame="http://el.wikipedia.org/wiki/2007"]2007[/ame], έδειξαν ότι «η περιτομή μειώνει τουλάχιστον στο μισό (-60%) τους κινδύνους μόλυνσης

    Απο πηγη:
    Περιτομή - Βικιπαίδεια

    Θεωρω οτι ολοι θα εχουμε διαβασει καποια σταδια της Ιστοριας που λεει οτι η συγκεκριμενη πρακτικη περιτομης εξαπλωθηκε στο μεγαλυτερο ποσοστο της, για την αντιμετωπιση της συφιλης απο Αιγυπτιακους χρονους και μεταγενεστερα, και σαν κανονα της Μουσουλμανικης θρησκειας (αναφορα χωρις θρησκευτικο περιεχομενο, αλλα και χωρις καμμια συνδεση πασης φυσης προκαταληψη περι εν λογο πρακτικης) για αποφυγη συγκρατησης μικροβιων.

    Η περιτομη αφορα τους απλυτους. Περιτομη σαν τιμωρια δεν θα ειχε αποτελεσμα στους πλυμενους, παρα μονο λανθασμενη διαχειρηση, χρηση κλπ  

    Κουβεντες καφενειου:

    Μεταφεροντας προσωπικες εμπειριες αποτυπωμενες απο την συμβιωση / συνκατοικιση μου με ατομα Μουσουλμανικης θρησκειας, οπου η πρακτικη της περιτομης εχει εξετασθει στο επακρον, τα ατομα εκεινα δεν συνιστουσαν πλεον την συγκεκριμενη συνηθεια στους καιρους μας, αφου τα αποτελασματα απο τις αρχες της τριτης ηλικιας ενος ατομου τεινουν αντιαισθητικα, με παραμορφωσεις στο συγκεκριμενο τμημα του σωματος κλπ.
     
  4. gr_fun

    gr_fun Regular Member

    Απορία:
    άραγε τι ποσοστό των κατοίκων Ελλάδας είναι περιτμημένοι ?
    πραγματικά τα μαθηματικά έχουν πολύ πλάκα, θα ήθελα να δω αυτό το νούμερο για να "νοστιμίσουμε" το ήμαρ μας.
    Αν δηλαδή το ποσοστό είναι 3%, για να πετύχει μία γυναίκα άντρα με κομμένο εργαλείο, θα έπρεπε να έχει δοκιμάσει 32 άκοπα πριν από αυτο ?  
     
  5. Απάντηση: Κομμένο ή Όχι ?

    για να απαντησω επι του ερωτηματολογιου, απαντησα κομμενο γιατι κατα διαβολικη συμπτωση πλην μιας εξαιρεσεως εχω εμπειρια μονο με 'κομμενο'-και οχι δεν ηταν Εβραιοι 
     
  6. master Thanassis

    master Thanassis Regular Member

    Απάντηση: Κομμένο ή Όχι ?

    ΠΑΝΤΑ ΜΑ ΠΑΝΤΑ με την καλή κουβέντα στο στόμα

    και κάτω τα χέρια απο τα πέη
     
  7. kati

    kati Regular Member

    Απάντηση: Κομμένο ή Όχι ?

    Οι γυναίκες του Sex and the City και η περιτομή   (από το 03:52 και μετά)

     
    Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  8. striggla

    striggla Regular Member

    Απάντηση: Κομμένο ή Όχι ?


    πάντα όμως!  
     
  9. XplorR

    XplorR Regular Member

    Απάντηση: Κομμένο ή Όχι ?

    Ποιός πάει να το κόψει, μου λέτε;;;; 
     
  10. DragonLady

    DragonLady Regular Member

    Απάντηση: Κομμένο ή Όχι ?

    Copy - paste είναι το παρακάτω αλλα θεωρώ ότι είναι ενδιαφέρων και κυρίως επιμορφωτικό δεδομένου ότι το γράφει ντόκτορας και οχι ο θείος μου ο Αριστείδης ..

    Αρκετό καιρό τώρα παρακολουθώντας την ιατρική βιβλιογραφία και συνδυάζοντας την με την κλινική εμπειρία μου έχω πεισθεί ότι η περιτομή, η αφαίρεση δηλαδή του ακριανού τμήματος του δέρματος που καλύπτει το πέος, έχει πολλά ευεργετικά αποτελέσματα. Είναι, λοιπόν, γνωστό ότι η περιτομή εκτός από τις περιπτώσεις που είναι επιβεβλημένη όπως η φίμωση, ελαττώνει τις πιθανότητες ανάπτυξης μικροβίων στη στεφανιαία αύλακα του πέους, προστατεύοντας τους άντρες από τις λοιμώξεις, τις ερωτικές τους συντρόφους από τον καρκίνο του τραχήλου της μήτρας και συχνά έχει ευεργετικές επιδράσεις σε διαταραχές εκσπερμάτισης, όπως η πρόωρη εκσπερμάτιση. Η ιατρική αυτή παρατήρηση, ίσως εξηγεί το γεγονός ότι πολλές θρησκείες ή παραδόσεις διαφορετικών λαών εδώ και πάρα πολλά χρόνια έχουν επιβάλλει την περιτομή στον ανδρικό πληθυσμό που αναφέρονται.

    Μόλις επέστρεψα από το Αμερικάνικο συνέδριο της Ουρολογίας στην Καλιφόρνια, όπου με έκπληξη παρακολούθησα μια ομιλία του καθηγητή της Ουρολογίας στην ιατρική σχολή του Πανεπιστημίου της Ουάσιγκτον Dr Krieger, αφιερωμένη εξολοκλήρου στην περιτομή. Το εντυπωσιακό στην ομιλία αυτή είναι ότι κατέληγε στο συμπέρασμα ότι οι άνδρες που έχουν υποβληθεί σε περιτομή παρουσιάζουν λιγότερες πιθανότητες να «κολλήσουν» AIDS. Είναι γνωστό ότι το τελικό τμήμα του δέρματος που καλύπτει το «κεφάλι» του πέους, η ακροποσθία δηλαδή, μπορεί να αποτελέσει τη φωλιά μικροβίων και πηγή φλεγμονών, με άθροιση λευκοκυττάρων. Έτσι, δημιουργείται το ευνοϊκότερο περιβάλλον για την επιβίωση των ιων, όπως του HIV (υπεύθυνος για το AIDS) και μπορεί μέσω αμυχών και μικροτραυματισμών του δέρματος αυτού να δημιουργηθεί η πύλη εισόδου του ιου στον οργανισμό. Τόσο οι μελέτες σε πειραματόζωα όσο και ανοσοϊστοχημικές μελέτες σε ανθρώπινη ακροποσθία όπου εντοπίζονται HIV υποδοχείς στο έσω πέταλο του δέρματος αυτού, συμφωνούν με τα παραπάνω.

    Παρότι περισσότερες από 53 επιδημιολογικές μελέτες έχουν πραγματοποιηθεί για το θέμα αυτό ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα στοιχεία που παρουσιάστηκαν στην τελευταία κλινική μελέτη. Η έρευνα αυτή πραγματοποιήθηκε στη φυλή Kisumu, στην Κένυα. Στην Αφρική κάτω από τη Σαχάρα, ενώ ζει το 10% του παγκόσμιου πληθυσμού αποτελεί το 70% του συνόλου των ανθρώπων που έχουν προσβληθεί από AIDS, 75% των νέων κρουσμάτων και 80% των θανάτων από τη νόσο. Καθώς το 90% των ασθενών νοσεί από ετεροσεξουαλική επαφή, η νόσος αφορά το γενικό πληθυσμό και όχι τους ομοφυλόφιλους. Στη μελέτη το 5% των 18χρονων ανδρών έχει μολυνθεί ήδη από τον ιο, ενώ στην ηλικία των 24 το ποσοστό ανέρχεται σε 25%. Σε αυτό λοιπόν το κοινωνικό περιβάλλον, στην έρευνα που συζητούμε, δημιουργήθηκαν δυο παρεμφερείς ομάδες ανδρών με μόνη διαφορά ότι στη μία οι άνδρες υποβλήθηκαν σε περιτομή ενώ στη άλλη όχι. Τα αποτελέσματα μετά από 2 χρόνια παρακολούθησης έδειξαν στατιστικά σημαντική διαφορά ανάμεσα στις δυο ομάδες όσον αφορά τη μόλυνση από τον ιο του AIDS, με την ομάδα των ανδρών που υποβλήθηκαν σε περιτομή να εμφανίζουν λιγότερο ποσοστό μόλυνσης.

    Η περιτομή πολλές φορές είναι επιβεβλημένη λόγω φίμωσης, στένωσης δηλαδή της ακροποσθίας λόγω διαφόρων παθήσεων, λ.χ. φλεγμονών, σακχαρώδους διαβήτη, δερματοπαθειών. Άλλοτε ζητάται από τους άνδρες για αισθητικούς ή θρησκευτικούς λόγους. Πέρα όμως από αυτά είναι πλέον ιατρικά αποδεδειγμένο ότι προστατεύει τις μεν γυναίκες, συντρόφους των ανδρών αυτών, από τον καρκίνο του τραχήλου της μήτρας, και όπως τελευταία φαίνεται τους άνδρες και κατ’επέκτασιν τις γυναίκες από τη μόλυνση με τον ιο HIV, που προκαλεί το AIDS.

    Πρόκειται για μια πολύ απλή επέμβαση, που γίνεται με τοπική νάρκωση και χωρίς εισαγωγή στο νοσοκομείο, η οποία στα χέρια των ειδικών έχει έξοχο αισθητικό αποτέλεσμα.
    Σε τέτοια θέματα, όμως, μετράει και η γνώμη των γυναικών! Ποια είναι η γνώμη τους; Μια μελέτη των γυναικείων προτιμήσεων βρήκε ότι η πλειονότητα των γυναικών προτιμάει τους άντρες με περιτομή αναφέροντας διάφορους λόγους όπως η εμφάνιση, η καθαριότητα, η έλλειψη οσμών κ.α. Η μελέτη αυτή όμως έγινε πριν από 20 χρόνια στις ΗΠΑ και συγκεκριμένα στις κεντροδυτικές πολιτείες, οπότε δεν μπορεί να θεωρηθεί αντιπροσωπευτική.

    Μια πιο πρόσφατη μελέτη έδειξε ότι οι άντρες με περιτομή διεισδύουν βαθύτερα και πιο σκληρά κατά τη διάρκεια της κολπικής συνουσίας ενώ οι άντρες χωρίς είναι πιο απαλοί και κάνουν πιο μικρές διεισδύσεις. Οι γυναίκες επίσης ανέφεραν ότι με άντρες που έχουν περιτομή διατηρούν τα κολπικά τους υγρά για μικρότερο χρονικό διάστημα. Το πέος αντί να κινείται μέσα στο δέρμα, τρίβεται στα κολπικά τοιχώματα και κατά την παλινδρομική του κίνηση απομακρύνει μηχανικά τα κολπικά υγρά. Συμπερασματικά οι γυναίκες που συμμετείχαν στη μελέτη ανέφεραν ότι θεωρούσαν πιο πιθανό να έρθουν σε οργασμό με άντρες χωρίς περιτομή.

     
  11. SlaveRose

    SlaveRose Regular Member

    Απάντηση: Κομμένο ή Όχι ?

       
    πάντως εγώ όταν ήμουν πιο μικρή νόμιζα ότι στην περιτομή σου κόβουν το κρέας .. τελικά είναι το δέρμα   όπως και να έχει κομμένο ή μη κάθε φορά που βλέπω έτσι αντρικό πέος .. την πρώτη φορά μου φαίνεται λίγο σοκαριστικό .. μετά το συνηθίζω:suspect::suspect:ω
     
  12. sw

    sw

    ...δεν ξερω τι λετε εσεις , εμενα μου θυμιζει ...Κερκυρα  


    Γι ργος