Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Κομμένο ή Όχι ?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος Konstantinos, στις 14 Δεκεμβρίου 2010.

?

Προτιμάω το καυλί του Άντρα ...

  1. Χωρίς Περιτομή, Φυσικό, έτσι όπως το έχουμε συνηθίσει !

    7 vote(s)
    21,9%
  2. Το προτιμάω "Κομμένο" γιατί ... (Εξηγήστε τους λόγους)

    11 vote(s)
    34,4%
  3. Δεν έχω πρόβλημα αρκεί να ξέρει να το χρησιμοποιεί !

    13 vote(s)
    40,6%
  4. Δεν ξέρω. Δεν έχω πάρει ποτέ "Κομμένο" ...

    1 vote(s)
    3,1%
  1. jorge1970

    jorge1970 Regular Member

    Απάντηση: Κομμένο ή Όχι ?

    @ DragonLady

    Ως "κομμένος" (σε μικρή ηλικία για ιατρικούς λόγους, όχι, δεν είμαι Εβραίος) χαίρομαι για όλα αυτά που διαβάζω στο άρθρο. Και πιο ασφαλείς από αφροδίσια είμαστε (σημαντικό!) και πιο "εμφανίσημοι" και πιο καθαροί (και με μεγαλύτερη διάρκεια να προσθέσω).
    Όλα σούπερ δηλαδή !!!                  


    Μόνο στο τέλος δεν καταλαβαίνω το άρθρο:
    Εφόσον..
    .. τότε πώς γίνεται ..
    Λόγω μηχανικής απομάκρυνσης των κολπικών υγρών? Αυτά είναι η αιτία του οργασμού?

     
     
  2. heeler

    heeler Regular Member

    Απάντηση: Κομμένο ή Όχι ?

    Ναι ούτε εγώ το καταλαβαίνω απόλυτα αυτό jorge1970 αν και λέει ...θεωρούσαν πιο πιθανό... άρα ίσως να μην ισχύει.
     
  3. striggla

    striggla Regular Member

    Απάντηση: Κομμένο ή Όχι ?

    άβυσος το μουνί της γυναίκας...
    μην το ψάχνετε!
     
  4. jorge1970

    jorge1970 Regular Member

    Απάντηση: Κομμένο ή Όχι ?

      παρ' όλα αυτά, το ... ψάχνουμε ...  
     
  5. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Το προτιμώ κομμένο. Έχω συνουσιαστεί με πολλά κομμένα και είναι πιο όμορφα, πιο λειτουργικά και πιο...εύγευστα. Επίσης γνωρίζω ότι η συσσώρευση σμήγματος κάτω από το πετσάκι δεν είναι ότι καλύτερο για την υγεία και αυτός είναι και ο λόγος της περιτομής. Στο εξωτερικό αποτελεί standard procedure σε όλα τα βρέφη.

    Επειδή τυχαίνει να βρίσκω στο διάβα της ζωής μου πολλά πέη που δεν έχουν περιτμηθεί, εδώ στην Ελλάδα κυρίως, έχω εξελίξει μία ενδιαφέρουσα τεχνική στην πίπα, η οποία, από ότι μου λένε, αποτελεί ένα αριστούργημα στοματικού έρωτα (αν και βανίλλα, εντελώς). Επειδή πολλά πέη που δεν έχουν υποστεί περιτομή υποφέρουν από ελαφριά φίμωση, πολλοί από τους κατόχους τους βρίσκουν το στοματικό ελαφρώς επώδυνο. Αυτό που κάνω λοιπόν είναι να αφήνω πολύ σάλιο με το στόμα μου πάνω στη βάλανο, έτσι ώστε να μπορεί το πετσάκι να γλιστράει ανώδυνα μπρος και πίσω. Το σάλιο ανακουφίζει το πετσάκι και μας επιτρέπει να προχωρήσουμε σε πιο έντονες στοματικές κινήσεις. Μία τέτοια κίνηση είναι το "σπιράλ" (μία ανερχόμενη ελικοειδής κίνηση). Χρησιμοποιώ τη γλώσσα περισσότερο, αντί για το στόμα, γλύφοντας στο σημείο όπου ενώνεται το πετσάκι (ασχολούμαι συνέχεια με το πετσάκι, εν ολίγοις, αφήνοντας το ίδιο το πέος στην ησυχία του). Για να ολοκληρώσω την στοματική επαφή, βγάζω το πέος εντελώς έξω από το στόμα μου, αφήνοντας το πετσάκι να σκεπάσει πλήρως το κεφαλάκι του πέους. Τότε τρίβω το πέος, έτσι με το σκουφάκι του, πολύ έντονα πάνω στο κλειστό μου στόμα. Για να λειτουργήσει αυτό, πρέπει τα χείλη μου και το πέος να είναι πνιγμένα μέσα σε μία πλημμύρα από σάλια. Όταν νιώσω ότι θα αρχίσει να χύνει, τότε και μόνο τότε το ξαναπαίρνω στο στόμα μου - γιατί πλέον ο άντρας δεν μπορεί να νιώσει τίποτε άλλο, πέρα από τον επερχόμενο οργασμό του.

     
     
  6. striggla

    striggla Regular Member

    Απάντηση: Re: Κομμένο ή Όχι ?

    κι εκεί φεύγουν όλοι αδιάβαστοι σας βεβαιώνω!  
     
  7. danos

    danos Regular Member

    Απάντηση: Re: Κομμένο ή Όχι ?

             Το έχω εκτιμήσει ειλικρινώς το στόμα σου  , τόσο για το ταλέντο του όσο και για της γνώσεις του  
    Τι λες ?
    Να πάρω το πετσάκι μου να τα πάμε σε κανένα πάρκο να γίνουν φιλαράκια και να παίξουν   
    Ε dora ?????
     
  8. heeler

    heeler Regular Member

    Απάντηση: Re: Κομμένο ή Όχι ?

    Το πετσάκι σου και σε άλλη παραλία!  
     
  9. Necrotik

    Necrotik Dead Member

    Απάντηση: Re: Κομμένο ή Όχι ?

    Εγκληματικό να είσαι αναγκασμένος να υποστείς περιτομή χωρίς να ρωτηθείς.

    Ας ακουστεί και η αντίθετη άποψη: υπάρχει λόγος που βρίσκεται εκεί το πετσάκι. Και αυτός είναι η προστασία της ευαίσθητης περιοχής (κεφάλι). Το πετσάκι προφυλάσει το κεφάλι από τις τριβές, διατηρώντας το μαλακό και ενυδατωμένο. Σε περίπτωση που αυτό δεν υπάρχει το κεφάλι στεγνώνει και σκληραίνει το δέρμα του (όπως σκληραίνουν π.χ. και οι φτέρνες) με αποτέλεσμα με τον καιρό να μειώνεται η αίσθηση στην περιοχή (και φαντάζομαι ότι αυτό είναι που προκαλεί μεγαλύτερη διάρκεια στο σεξ: το ότι μειώνεται η αίσθηση -και κατά συνέπεια η καύλα- γι' αυτό ο άντρας αργεί περισσότερο να τελειώσει).

    Οπότε αν δεν υπάρχει κάποιο σοβαρό ιατρικό πρόβλημα (π.χ. φίμωση), δεν υπάρχει λόγος να κάνει κάποιος περιτομή: είναι εις βάρος του. Κάποιοι επιλέγουν να κάνουν "για ομορφιά". Ας κόψουμε και τους λοβούς των αυτιών μας για ομορφιά άμα είναι έτσι.
    Δυστυχώς, ζούμε σε έναν κόσμο όπου τα πάντα έχουν εμπορευματοποιηθεί και εφόσον κάποιοι (νοσοκομεία, γιατροί κλπ) βγάζουν λεφτά απ' την περιτομή είναι πολύ λογικό αυτή να προωθείται ως κάτι απαραίτητο και θετικό. Λογικό, αφού με αυτόν τον τρόπο μπαίνει πολύ χρήμα στις τσέπες κάποιων. Οπότε μην δίνεται βάση σε τέτοιου είδους ιατρικές "έρευνες".

    Επίσης φαντάζομαι, ότι το πετσάκι το ίδιο προσδίδει ένα σεβαστό μέρος της καύλας κατά την συνουσία, οπότε καλό είναι να μην λείπει.

    Κάτω τα χέρια απ' το πετσάκι.
     
  10. isnogood

    isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

    Απάντηση: Κομμένο ή Όχι ?

    με αφορμη το ποστ της Doras (δεν ειχα σκοπο να αναλωθω σχολιαζοντας ενα εβραιο-εθιμο)
    ηθελα να πω οτι τα πραγματ δεν ειναι οπως ακριβως πιστευουν πολλες (κυριως) εδω ...
    κατ αρχην να πω οτι οσο λογικο ειναι η αφαιρεση της κλειτοριδας για να μην γινει απιστη η γυναικα , τοσο λογικος ειναι και ο οποιοσδηποτε λογος να γινει η περιτομη .
    Ενα πεος που λειτουργει σωστα ... απλα λειτουργει σωστα , οσο για την περιπτωση της φιμωσης (σπανια) , ναι ,... πρεπει να γινει καποια επεμβαση οπως και σε καθε μορφη σωματικης δισπλασιας που σημερα εξαλυπτεται .
    Τα περι καθαριοτητας ειναι μπουρδες .. ο καθαρος θα ειναι παντα καθαρος και ο βρωμιαρης , βρωμιαρης και κανενα χειρουργειο δεν θα το αλαξει αυτο εκτος απο την λοβοτομη ...
    Προσωπικα βρισκω πολυ χρησιμο το δερμα διοτι μου επιτρεπει να τον πλενω οπως και τον καταδυτικο εξοπλισμο ... βαζω μεσα στον καταδυτικο σακκο ολα τα συνεργα , τον γεμιζω με νερο και σαπουνι και τον κουναω δυνατα .... και επειδη μεσα στον "μικρο" ισνογκουντ δεν εχει ουτε μασκες , ουτε φωτογραφικες μηχανες να σπασουν οπως στον καταδυτικο σακκο , του δινεις και καταλαβαινει ...θελει ομως καλο ξεπλυμα διοτι τα Σαμπουαν αφηνουν πικρη γευση ....

    Τα περι ευαισθησιας που γραφει η Dora .... αυτο που εσυ ονομαζεις μερικη φιμωση και υπερευαισθησια της βαλανου , ειναι μονο ενα συμπτωμα , πολλων επιθυμιων που θελουν να λαβουν χωρα σε πολυ συντομο χρονικο διαστημα .
    Η βαλανος οπως και κλειτοριδα , αντικαθιστουν σταδιακα με την εξελιξη των ερωτικων παιχνιδιων , την υπερευαισθησια με την ηδονη ... σε αυτο συνδραμουν και τα εγκεφαλικα ερεθισματα και τα σωματικα . Ετσι , στον καταλληλο χρονο , και σφαλιαρες να τους βαρας , παλι σαν καβλα θα το αντιλαμβανονται .
    Αποδειξη , οτι αμεσως μετα την πραξη , απειρες φορες μενει ο "Κοναν" ξεσκουφωτος και δεν παιρνω χαμπαρι ... αρκετη ωρα μετα που εχει ηρεμησει (αν του δωθει η ευκαιρια) , νιωθω μια ενοχληση απο υπεραισθησια και τοτε δυο θα συμβουν .. ή αυτη η "ενοχληση" θα γινει αιτια να ξαναπιασει δουλεια , ή θα τραβηξω την κουβερτουλα του να κοιμηθει ...
     
  11. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Re: Απάντηση: Re: Κομμένο ή Όχι ?

    Μία φίλη με ενημέρωσε ότι δεν αποτελεί πλέον τη συνήθη διαδικασία με τα βρέφη. Παλαιότερα σίγουρα γινόταν, στην Αμερική από ότι γνωρίζω, πιστεύω και στην Αγγλία (ίσως ανάλογα την κλινική).

    Η συνολική σου τοποθέτηση είναι πολύ καλή. Παρά το γεγονός ότι το πετσάκι είναι κάπως αντιαισθητικό, φαίνεται πως έχει λόγο ύπαρξης. Εξάλλου, από αισθητικής πλευράς, και το γυναικείο αιδοίο δεν είναι και πολύ καλύτερο. Χαμός γίνεται εκεί χάμω από πτυχές και πέτσες...Τί να κάνουμε, δεν είμαστε Barbie dolls, ούτε οι άντρες είναι Ken...

    Υπάρχουν πολλές επεμβάσεις και παρεμβάσεις στο ανθρώπινο σώμα, οι οποίες γίνονται χωρίς να απαιτούνται, για πολλούς και διάφορους λόγους. Είτε για μεγαλύτερες οικονομικές απολαβές των γιατρών, είτε για λόγους πρόληψης, είτε γίνονται σε άτομα που δεν μπορούν να εκφέρουν την άποψή τους, όπως σε παιδιά. Για παράδειγμα, πολλοί γονείς τρυπούν τους λωβούς των αυτιών στις κόρες τους, όταν είναι ακόμα πολύ μικρές, για να τους περάσουν σκουλαρίκια. Να κάτι που δεν θα έκανα ποτέ. Ακόμη, ξέρω ότι συχνά στην Αμερική αφαιρούνται οι αμυγδαλές και η σκωληκοειδής απόφυση για προληπτικούς λόγους. Τέλος, οι οδοντίατροι συχνά συμβουλεύουν να αφαιρεθούν οι φρονιμίτες, επειδή δημιουργούν περισσότερα προβλήματα με την ύπαρξή τους παρά με την αφαίρεσή τους...
     
  12. striggla

    striggla Regular Member

    Απάντηση: Κομμένο ή Όχι ?