Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Κοπρολαγνεία

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος MarquisDeSade0, στις 30 Νοεμβρίου 2021.

?

Θα το δοκιμάζατε ποτέ;

1. Με τίποτα

2. Ισως την κατάλληλη στιγμή με τον κατάλληλο άνθρωπο

3. Το έχω δοκιμάσει μια φορά/μερικές φορές

4. Είναι κάτι που κάνω συχνά και μου αρέσει.

Results are only viewable after voting.
  1. MarquisDeSade0

MarquisDeSade0 New Member

Καλώς σας βρήκα  

Αν και λίγο ζόρικο για πρώτο, post, είναι ένα θέμα που θεωρείται taboo ακόμη και από πολλά άτομα μυημένα σε περίεργα σεξουαλικά fetish.

Είδα ότι σαν θέμα έχει ξανασυζητηθεί, αλλά πριν από πολλά χρόνια, γι αυτόν τον λόγο αποφάσισα να ξεκινήσω καινούργιο νήμα.

Πια είναι η άποψη σας για το συγκεκριμένο fetish;

Το έχει δοκιμάσει κανείς/καμία; Πιες οι εμπειρίες σας;

Αν όχι το σκεφτήκατε ποτέ; Τι είναι αυτό που σας σταματάει από το να δοκιμάσετε;

Προσωπικά, το έχω δοκιμάσει, και μου άρεσε. Το έχω κανει μόνο solo, χωρίς σύντροφο, και είναι μια απο τις πιο δυνατές εμπειρίες της ζωής μου. Οι οργασμοί είναι πολλαπλάσιες φορές πιο δυνατοί από οποιονδήποτε άλλον οργασμό έχω ζήσει.

2. Nickname

Nickname Όμορφος, έξυπνος και μετριόφρων Contributor

Κάτι τέτοια κάνετε και μετά δε φτάνουν τα λύματα για να κάνει δουλίτσα το Εθνικό Δίκτυο Επιδημιολογίας Λυμάτων

3. ska94

ska94 New Member

Δεν πρόκειται να το δοκίμαζα, αλλά ο τρόπος που περιγράφει η @Femme31 την εμπειρία της εδώ με έκανε(και πολλούς άλλους πιστεύω) έστω και προσωρινά να το ξανασκεφτώ...

4. MarquisDeSade0

MarquisDeSade0 New Member

Πολύ ωραία και αλλόκοτη ιστορία όντως και πολύ όμορφη περιγραφή!

5. nikossub93

nikossub93 Contributor

Σιχαμερο ακούγεται

6. nikossub93

nikossub93 Contributor

Προτιμότερο η ουρολαγνια

7. OilcoulpeD.N

OilcoulpeD.N New Member

Το κάνουμε αρκετά χρόνια σαν ζευγάρι. Και γενικά οτιδήποτε παρεμφερεί games δεν έχουμε αντιμετώπιση πρόβλημα υγείας, δεν περνάει σε εκατομμύρια πλήθος να μας δεις λόγω του κοινωνικού μας προφίλ οτι κάνουμε τόσο ακραία σεξουαλικη ζωή και ναι το γουστάρουμε και δυο κ δεν προέκυψε από το ένα άτομο αλλά σαν δοκιμή πείραμα κ από τους δύο μαζί

8. Kentavros

Kentavros Owned by Mistress Kits

Google translate

9. θα το εκανα ανετα σε αλλον , στα πλαίσια της υποταγής του. βασικά ειναι το κατώτατο στάδιο της υποταγής ενος σκλαβου. ακόμα και στην σχέση μου αν την συντροιφο μου την ευχαριστούσε θα το έκανα για να την ευχαρισησω. δεν είναι και τόσο δυσκολο όσο ακουγεται , ειδικά αν ο σκλαβος είναι τόσο φανατικός που φάει πριν ακόμα ξεκολήσει. δεν μυρίζει δά και τόσο ασχημα ειδικά γιαυτον . οποιος/ οποια χεσει σκλάβο στο κάτω κάτω τα δικά του θα μυρίσει. από μια πλευρα τον κοπρολάγνο τον παραδεχομαι. μπορεί να είναι τιποτένιος σκλαβος, αλλα είναι και άξιος θαυμασμου, που φυσικά δεν του το δειχνεις ποτε.

10. enstolos85

enstolos85 New Member

Με τον κατάλληλο άνθρωπο ίσως να το έκανα. Να ένιωθα τόσο πολύ υποταγμενος. Πιστεύω είναι η απόλυτη υποταγή για ένα σκλάβο. Ειδικά να καθαρίζει με τη γλώσσα του τη τρύπα του αφέντη του. Αλλά είναι περισσότερο της ουρολαγνιας.

11. ναι το καθαρισμα της τρυπας ειναι τελειο οταν μου το κανουν. μετα το χέσιμο καθως χαλαρώνεις είναι πραγματική απόλαυση.η ουρολαγνεία είναι κατι πολύ πιο ευκολό και light. υπάρχουν βέβαια φορες που αναποφεκτα μαζί με το χοντρό σου ρχεται και το υγρο.

12. enstolos85

enstolos85 New Member

Νομίζω ότι αν έχω τον αφεντη από πάνω μου και να καθαριζω με τη γλώσσα την τρύπα του σα να καθόταν στη τουαλέτα θα με κάνει να εξπερματωσω χωρίς να το ακουμπήσω καν.