Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Κοπρολαγνεία

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος MarquisDeSade0, στις 30 Νοεμβρίου 2021.

?

Θα το δοκιμάζατε ποτέ;

1. Με τίποτα

2. Ισως την κατάλληλη στιγμή με τον κατάλληλο άνθρωπο

3. Το έχω δοκιμάσει μια φορά/μερικές φορές

4. Είναι κάτι που κάνω συχνά και μου αρέσει.

Results are only viewable after voting.
  1. θα ηθελα ο ιδιος να μου απαντησει. αλλο κοπρολάγνος, αλλο δούλος.

2. enstolos85

enstolos85 New Member

Εκτελώ διαταγές

3. ok με καλυπτει αυτο. αρα δεν είσαι γνησιος κοπρολαγνος. κανεις οτι σε διαταξει ο αφεντης.

4. enstolos85

enstolos85 New Member

Μια δοκημη θα σας πείσει

5. αν εισαι αποφασισμενος να γινεις τελειως αντικείμενο, τελειως αβουλο ον, κανενα προβλημα. που λογικα το κανεις αφου δεχεσαι να καταπιεις με χαρα την κουράδα του ασφεντη σου.αν κρινω απ το nickname σου , εισαι στρατιωτικος μαλλον. φαντάζομαι στην δουλειά πως σου βγαίνει ολο αυτο.

6. enstolos85

enstolos85 New Member

Φαντάσου άφοβα...

7. toiletslave

toiletslave New Member

κοπρολαγνεια σημαινει διαφορετικά πραγματα και πρακτικες αναλογα με το τι επιθυμει και θελει ο καθενας μας, ανάλογα με το τι φανταζεται ο καθενας μας. Για μενα ομως, το να γινεσαι η τουαλετα της Αφεντρας σου, είναι η απόλυτη ταπεινωση και πολυ σκληρη τιμωρία συγχρόνως.

8. υπαρχει ενας διαχωρισμος. να υποχρεωθεις να φας στο σκατο της αφεντρας ειναι τιμωρια οκ. κοπρολαγνος λογικα ειναι να ΘΕΣ να το φας ανευ τιμωριας. οπως εγω θελω να γλυψω πόδι , θα το κανω απο μονος μου. αν δεν ηθελα και με τιμωρουσε η αφεντρα ετσι , χωρις να θελω , να μου αρεσει , δεν θα θεωρουσα τον εαυτο μου ποδολάτρη.(το ποδολάγνος δεν μου αρεσει ως εκφραση)

9. Alex L.

Alex L. Το BDSM δεν είναι Kinky Sex είναι BDSM

Φυσικά και είναι γι' αυτό και το βάζει ως την απόλυτη υποταγή, απόλυτη υποταγή θα ήταν επίσης να ντυθεί σαν πουτάνα και να πάρει σβάρνα την γειτονιά και να ρωτάει αν θα τον άφηναν να τους πάρει πίπα διότι είναι μια τελειωμένη πουτάνα και κατόπιν να επέστρεφε να δώσει τα αποτελέσματα του γκάλοπ. Θα το έκανε; ως κομμάτι της απόλυτης υποταγής;. Δεν νομίζω.
    Υπάρχουν αρκετές σκλάβες που δέχονται ακραίες ή πες το βαριές ή σοβαρές τιμωρίες και δηλώνουν γιατί αυτό ήθελε ο Αφέντης μου. Και όμως φτάνει ο Αφέντης τους να της χαρακτηρίσει με χαρακτηρισμούς που δεν αντέχουν και να εξαφανιστούν. Διότι μπορεί να είναι πιο ελαφρύ για κάποια να την τρυπήσει κάποιος με βελόνες και ασήκωτο να της πει "σκάσε μωρή ηλίθια".

10. iDontKnow

iDontKnow Regular Member

Κατεβατά ολόκληρα έχουν γραφτεί για την τιμωρία στο Μ/s και στο D/s. Η σκλάβα δεν δέχεται τιμωρία, της επιβάλεται, και όχι επειδή "θέλει ο αφέντης", αλλά προς συμμόρφωση της σκλάβας σε περίπτωση που κάνει κάτι λάθος σύμφωνα πάντα με αυτά που εκείνος ορίζει. Αν ως "τιμωρία" αναφέρεστε σε επίπονες S/m πρακτικές ή γενικά κάτι δυσάρεστο για τη σκλάβα, σας πληροφορώ ότι 1000 φορές για σκλάβα να κάτσει να της βάλει ο αφέντης της βελόνες για να το ευχαριστηθεί εκείνος παρά να της ρίξει ένα χαστούκι μικρής δύναμης ως τιμωρία. Γιατί η τιμωρία δεν είναι τόσο ο σωματικός πόνος ή η δυσφορία, όσο η γνώση ότι δεν ευχαρίστησε τον αφέντη της.

Δεν τίθεται θέμα εξαφάνισης. 2 σενάρια.
    1. Αν υποθέσουμε ότι όταν τη λέει ηλίθια το εννοεί, ποιος ο λόγος και από την πλευρά της σκλάβας να επιθυμεί να του ανήκει και από την πλευρά του αφέντη να θέλει να έχει μια ηλίθια στην ιδιοκτησία του? Δεν βλέπω πώς με μια τέτοια συνθήκη θα μπορέσει να υπάρξει σχέση γενικά, όχι μόνον M/s.
    2. Τώρα άμα της το πει ως μέρος κάποιου σαδιστικού ψυχολογικού play, ναι, μπορεί να την κάνει να νιώσει άσχημα. Αλλά υποτίθεται είναι ενήλικες, με βάση αυτά που είπα στο (1) δεν τη θεωρεί ηλίθια και εκείνη το ξέρει, και επιθυμεί πάνω απ' όλα την ευχαρίστησή του, οπότε μπορεί (οφείλει βασικά από τη στιγμή που του ανήκει) να του το αναφέρει και από κει και πέρα ξα του.
    Σε κάθε περίπτωση, αν εξαφανιστεί για κάτι τέτοιο δεν υπήρξε ποτέ σκλάβα του. Αν και μετάξύ μας, ακόμα και σε vanilla σχέση που απλά κάνουν T/b στο κρεβάτι, πάλι υποτίθεται ότι είναι ενήλικες και μπορούν να συννενοηθούν και να τα βρουν μεταξύ τους.

Γιατί ένας αφέντης να στείλει το υπο του να ρωτάει να πάρει πίπες σε τυχαία, άγνωστα και στους 2, άτομα? Γιατί να φερθεί τόσο απερίσκεπτα με την ιδιοκτησία του? Και επίσης γιατί να φέρει τους αγνώστους σε μια δύσκολη θέση? Συγγνώμη, αλλά αυτό που περιγράφετε στα μάτια μου φαντάζει σενάριο τσόντας (είπαμε, είστε ειδήμων) και όχι αληθινή αλληλεπίδραση M/s.

Ps. Γκρινιάζετε ότι τα μέλη του φόρουμ σας "τρολλάρουν και δεν απαντούν με επιχειρήματα", αλλά μιλώντας για μένα, και στις σοβαρές απαντήσεις που έχω γράψει σε ποστ σας αντί για επιχειρήματα μου απαντήσατε με υπεκφυγές. Και όντως έχω κουραστεί να απαντώ, αλλά παραφράζοντας τη @Rupa, καλό είναι να γίνεται ένα καθάρισμα για να μη γεμίζουμε μπίχλα.

Last edited: 26 Φεβρουαρίου 2023
  11. Alex L.

Alex L. Το BDSM δεν είναι Kinky Sex είναι BDSM

Τόση πολλή φιλοσοφία χωρίς λόγο. Ο άνθρωπος είπε πως θα δεχόταν την κοπρολαγνεία ως την απόλυτη υποταγή και ρωτήθηκε αν θα το έκανε γιατί είναι κοπρολάγνος ή γιατί πραγματικά θα το έκανε ως ένδειξη απόλυτης υποταγής;. Και εγώ είπα πως θα το έκανε διότι απλά είναι κοπρολάγνος και παράθεσα ένα επίσης ακραίο σενάριο το οποίο θεωρώ ότι δεν θα το έκανε εκτός αν του άρεσε το public humiliation.
    Τώρα γιατί κάποιος μπορούσε να το ζητήσει να γίνει, η απάντηση είναι απλή, γιατί αυτό τον φτιάχνει. Όσο για την σκλάβα και την συνεννόηση που αναφέρεις. Η συνεννόηση είναι πολύ δύσκολο πράγμα, εδώ από πάρα πολλούς και πολλές υπάρχει άρνηση να δεχτούν ότι ο τίτλος που παρουσιάζει κάποιος για τον εαυτό του θέτει συγκεκριμένα όρια και καταστάσεις, παρόλο που αν θέλει να διευρύνει το πλαίσιο που τον χαρακτηρίζει μπορεί να χρησιμοποιήσει όσους τίτλους θεωρεί ότι έχει ανάγκη για να υπάρξει συνεννόηση.

12. και για σενα το ίδιο ισχυει. θες να φας το σκατο της αφεντρας σου ως κοπρολαγνος; ή παθητικα δεχεσαι την τιμωρια έστω κι αν σιχαίνεσαι; αν είσαι κοπρολαγνος δεν χρειάζεται η αφέντρα να σε τιμωρήσει. θα το φάς απο μόνος σου. θα είναι ευχαρίστηση όχι τιμωρία.