Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Κοπρολαγνεία

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM & Fetish' που ξεκίνησε από το μέλος scatlover_for_fem, στις 19 Σεπτεμβρίου 2007.

1. subwhat

subwhat Gandalf's property, not for sale Contributor

Πόση ουσία έχει να αναλύει κάποιος με "λογικά" επιχειρήματα, το γιατί καυλώνει με κάτι;
    Ο καθένας μας με ότι καυλώνει και απολαμβάνει.

2. Το θέμα ομως είναι κ οτι ειναι επικίνδυνο για την υγεία. Σε αντιθεση με τα ούρα που εχεις λιγοτερες πιθανότητες να κολλήσεις κάτι. Και υγιής να ειναι ο αλλος στο εντερο κατοικουν μικροβια τα οποία αν βρεθουν στο στομάχι θα δημιουργησουν θεματάκια. Αν κ μου αρεσουν βιντεακια (ειδικα απο scatprincess Αργεντινή που ειναι εξωπραγματικά σκληρές οι Κυρίες) δεν θα ηθελα να το πάθω. Ενω μου αρεσει να με κατουρούν Κυριαρχες Κυρίες.

3. espimain

espimain Contributor

Καλά διαβάζεις αυτά που γράφεις;
    Επειδή η σκατολαγνεία δεν διαφημίζεται στην Ελλάδα, φταίει το Βυζάντιο;

4. Μακάρι να ήμουν κοπρολαγνος. Σε περίπτωση που μου πηγαίνανε όλα σκάτα θα ήμουν ευτυχισμένος.

5. TESSERA-IKOSI

TESSERA-IKOSI NO MALE SCAT

το γιατι δε μπορω να στο εξηγησω με λογικα επιχειρηματα ,οπως ακριβως δε μπορω να σου εξηγησω γιατι μου αρεσει ο μουσακας φερ ειπιν ,δεν εισαι παντως και τοσο open minded τελικα

6. TESSERA-IKOSI

αν δεν τα καταπινεις δεν υπαρχει κανενας κινδυνος,αν σου αρεσει μονο το κατουρημα ετι να πω ? εισαι ολιγαρκης εσυ ,θα σου προτεινα να δοκιμασεις και το αλλο

7. TESSERA-IKOSI

φταιει,και δεν ειναι μονο η σκατολαγνεια που λες ,γενικα στα σεξουαλικα ειμαστε πισω ,το βλεπω ακομα και μεσα εδω μ αυτα που διαβαζω

Last edited: 27 Φεβρουαρίου 2018
  8. no_Taboo

no_Taboo Αείκαυλος

Να ‘χα χίλια λάικζ σ’ εσένα να τα δώκω.

9. open_mind

open_mind Regular Member

Δεν έχω κανένα πρόβλημα με όσους και όσες τους αρέσει η κοπρολαγνεία.
    Με προσβάλλει όμως, το να θίγεις όλους όσους δεν τους αρέσει.
    Όπως θα με πείραζε, αν έβλεπα προσβλητικά σχόλια από την άλλη πλευρά.
    Αυτά..

10. ilias1

ilias1 https://vimeo.com/61962404 Contributor

Ειναι βαρετό πάντως κάποιος που του αρέσει κατι να συνεχίζει να προσβάλλει όσους δεν αρέσκονται στα βίτσια του.

Κάπως έτσι σκέφτομαι και οι βιαστές : "δε μου καθεσαι; θα σε βιασω."

Και μένα μου αρέσουν ένα σωρό πράγματα αλλά δε θα μαλώσω την κοπελλα που δεν της αρεσουν...

Εν τελει, εδώ μέσα είμαστε για να περνάμε καλά και να κάνουμε ωραία παρεουλα.

11. ilias1

ilias1 https://vimeo.com/61962404 Contributor

12. TESSERA-IKOSI

μην ξενερωνετε παιδια ,εγω καταθεση ψυχης μπηκα να κανω κι οχι να αρπαχτω ,και δε νομιζω να προσβαλα ουτε να μαλωσα κανεναν ,απλως ειπα οτι ειμαστε πισω σε σχεση με αλλες χωρες που το εχουνε παει μακρια το θεμα ,και στο τελικο φιναλε δεν εθιξα κανενος τα βιτσια ,απεναντιας απο εσας αλλος ειρωνευοταν αλλος πηγε να κανει πλακιτσα κι αλλος εκανε οτι δεν καταλαβαινε ,μια τυπισα μαλιστα μου εγραψε και στο π.μ. οτι λεει το αβαταρ μου την αηδιαζει λες και την ρωτησα ,το θρεντ αναφερεται στο συγκεκριμενο βιτσιο ,αν δε τοχετε μην ασχολειστε ,απλα ειναι τα πραγματα