Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Κουβέντες

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος paraple, στις 12 Ιουνίου 2011.

1. paraple

paraple Regular Member

"Τι θέλω… τι θέλω να μοιραστώ μαζί Σου….

Δεν είναι ξεκάθαρο… με Κυριεύουν διάφορες επιθυμίες

Να Σου ανήκω …

Αναμφίβολα Σου ανήκω ήδη

Το μυαλό μου δεν σταματά να φέρνει από το βυθό μου στην επιφάνεια μου το τι θα Σου έκανε όρεξη να μου κανείς ή να με στερήσεις …..

Θέλω να δω στα μάτια Σου να με λατρεύεις , την ώρα που θα μου κανείς το οτιδήποτε που Εσύ αποφασίσεις.

Όταν έρθω, δεν θέλω να Σου θέσω ταμπού , δεν θα Σου βάλω κανένα όριο . Θα είμαι ο καθαρός καμβάς για να ζωγραφίσεις με να δάχτυλα Σου , το διψασμένο στόμα Σου ή με ότι άλλο πιάσει το χέρι Σου …

Θα είμαι το βιολί που θα κλάψει, να ηχήσει ηδονικά ή να ουρλιάζει….

Παίξε με, πόνεσε με, ερέθισε με… κράτα με ….

Αγάπησε με και άφησε με να σε αγαπήσω

Γνωρίζω τις δυσκολίες…. Θέλω να δοκιμάσω να γευτώ να σιγουρευτώ.

Να σε αποκαλέσω «Αφέντη μου» και να μην αλλάξω γνώμη μετά!"

"σκεφτόμουν πως θα με έβαζες να στηθώ και θα άφηνες κα νιώσω ότι με ελέγχεις θα άνοιγες τα πόδια μου και θα με προκαλούσες να το ξανακάνω να σου δείξω πως ικανοποιώ το σώμα μου.
    έβλεπα και στο μετάξι τις φωτο Σου και με ερέθιζε το γεγονός ότι Σου γράφω σχεδόν ανοιχτά τις προθέσεις μου .. Χάϊδεμα τα κάτω χειλάκια και τα βασάνιζα .. φαντάζοντας τι θα έκαναν τα δικά Σου δάχτυλα εκεί. πως θα ανταλλασσόταν ο πόνος με την ηδονή. Η αλήθεια είναι ότι Σε φοβάμαι λιγάκι , δηλαδή φοβάμαι το τι θα έκανες για να μου δήξεις ότι με Κυριαρχείς .. δεν αντέχω τον εξευτελισμό .. ειδικά όταν γίνετε στα σοβαρά και όχι σαν παιχνίδι . σκεφτόμουν ότι θα έβαζα τα κλάματα και θα είχα τάσεις να φύγω και να σταματήσουν τα πάντα . ότι θα το μετάνιωνα οπωσδήποτε αλλά Εσύ θα έβρισκες τρόπο να με καθησυχάσεις και να με παρηγορήσεις. Θα μου έβαζες κανόνες για να μην τα χάνω ως πρωτάρα και θα έλεγες ποιες θα είναι οι τιμωρίες .. θα φοβόμουν να Σε δυσαρεστήσω για να μην Σε χάσω .. γιατί μονό με Σένα είμαι ελεύθερη και προστατευμένη να είμαι ο εαυτός μου .. Να είμαι δική Σου .."

2. paraple

paraple Regular Member

Απάντηση: Κουβέντες

"τι εχεις κανει?γιατι σε θελω τοσο?γιατι 220 volt απο τη σκεψη μου για σενα?"

""θα ηθελα τωρα ναμαι εκει κοντα Σου και να Σε ξυπνω γλυκα.να Σε περιπειθω,να αφεθεις Εσυ στα χερια μου,να νιωσεις ομορφα.θελω να σε δω στον υπνο μου.τι Μου εχεις κανει?"

"δεν σε χορτασα εχθες.κρατα με στη αγγαλια σου και μην με αφηνεις"

"Με αφησες να μπω μεσα Σου και με κρατησες"