Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Κρητίκαροι Αντρες παλαιάς κοπης

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος feet-lover, στις 16 Ιουνίου 2023.

1. το 2005 πήγα διακοπες στη κρητη.
    διακοπες τροπος του λεγειν βεβαια σε 7 ημερες προσπαθησαμε να γυρισουμε ολο το νησι ημερησιως 300-400 χλμ.
    η βαση μας ηταν στην ιεραπετρα.
    Εκεινη ειχε 2 φιλους εκει που φυσικα ειδαμε.
    φιλη και φιλος.
    η φιλη ηταν από την παιδικη της ηλικια οπου "περιόδευε" ως ασθενης σε νοσοκομεία των αθηνων οπου οι γιατροι προσπαθουσαν να λυσουν το προβλημα.
    κρατησαν αλληλογραφια μετα.
    Η Φιλη εμενε στο ηράκλειο στις παρυφες της πόλης σε αμφιθεατρική τοποθεσια.
    πηγαμε σπίτι αγκαλιές μετά από τοοοσα χρόνια
    "εσυ είσαι ο περιφημος ..... εχω ακούσει τόσα για σένα"
    η περιφημη ατάκα φίλης της γυναίκας για το αγόρι της.
    κάποια στιγμη περοτείνω (θυμηθηκα την ταινία ο ζηλιαρογατος)
    βρε κοριτσια ήλιος εξω χαρά θεου, γιατί δεν πάμε εξω να πάρουμε τον καφέ μας να μας δειξει και η φίλη σου τ αξιοθέατα της πολης ;
    "ααααα εγω δεν μπορω δεν πάω πουθενά αν δεν είναι ο αααααααννννννντρας μου "
    καλά για εναν καφε θα πάμε δεν νομιζω ο ανθρωπος να χει προβλημα.με φιλους θα σαι
    οτιδηποτε επχείρημα και να εβαζα στο τραπεζι και η καλή μου η ίδια ακριβως απάντηση σαν repeat κομματι ηχου.
    στην λεξη αντρας το α και το ν μακροσυρτο.
    (Ο αααννντρας κρεοπώλης παρεπιπτόντως)
    καταλαβα ειπα μεσα μου ντουβαρι είσαι εσυ.
    μας τον εδειξε σε φωτογραφία και έπιασα το νοημα.
    μας ζητησε ομως μιά χαρη.
    να παμε στη μαμά της κατι πραγματα που εμενε σε χωριό γύρω στα 30 χλμ από το ηρακλειο .
    "γιατι αυτη δεν οδηγαει ο ααααντρας της δεν προλαβαινει (και φυσικα), εγω δεν μπορω δεν πάω πουθενά αν δεν είναι ο αααααααννννννντρας μου"
    μου λεει η καλή μου θα πάμε; (στο νοσοκομειο ήταν κι εκεινη η μαμά της )
    φυσικά και θα πάμε ημουν πολύ περιεργος να γνωρισω την μαμά που γεννησε αυτο το ......
    παμε στο χωριο .
    η μαμα γιαγια πλεον μας δεχθηκε με δακρυα στα μάτια. αξιοπρεπέστατη κυρία.
    "αυτος ο κακούργος δεν την αφήνει μόνη της να πάει πουθενά ουτε εδω στη μάνα της δεν την αφήνει να ερθει εχω να την δω ενα χρονο. " 30 χιλιομετρα αποσταση.
    "παμε τωρα να την δειτε;" ειπα .τωρα οπως είμαστε για εκπληξη! ( ετσι κι αλλιως σπίτι θα είναι. )
    παρά τις προσπαθειες μου και της καλής μου τίποτα.
    δεν ηθελε ετσι 2 ξενοι να την πανε στη κόρη της, οσο και να το ηθελε μεσα της.
    αξιοπρεπέστατη κυρία με τα όλα της. ανθρωπος που κερδίζει τον σεβασμό σου αμέσως.
    κατσαμε λιγη ωρα μας είπε κι αλλα μας κερασε γλυκο του κουταλιου και φυγαμε.

Στο αυτοκινητο η καλή μου ( φουλ φεμινίστρια ) με αγκάλιασε σφιχτα και ήξερα ακριβως το γιατι.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Στο ηρακλειο και ο δευτερος φιλος αγορι .
    βερος κρητίκαρος μουστάκι ντάλα καλοκαίρι ζεσες ημερες μαυρη μπλούζα μαυρο παντελόνι, εγω με βερμούδα και σανδαλι και ζεσταινομουν.
    φαγωθηκε να μας πάει μια βολτα από το χωριό του πρωτα να μας δείξει τ αξιοθεσατα. καπου στην επαρχία μονοφατσιου ακριβως δεν λέω.
    σε ολη την διαδρομη με επρηξε
    "οταν κατεβουμε και περπατησουμε αν σε κερασουν ρακη μην τολμησεις και δεν πιεις. μην τους προσβαλεις"
    'μα εγω δεν πίνω ειμαι δεν μου αρεσει"
    "μην τολμησεις ουτε να το σκεφτεις"
    "γιατι θα με σκοτωσουν ελεος θα σηκωσουν τα κουμπούρια;'
    "ουτε νατο σκεφτεις αν δεν θες να πιεις σηκωσε το ποτηρι και απλα κάνε οτι πινεις"
    και ετσι και εγινε. περπατησαμε στην main street του χωριου είδαμε την εκκλησια το καφενειο την πλατεια.
    σε ολη την διαδρομη ως το σπιτι μπορει να σηκωσα και 20 φορες σφηνακια με τους συντεκνους.
    ειχα και να οδηγησω. στο σπιτι ολως περιεργως δεν μπηκαμε γιατι το ειχε ακαταστατο κλπ καλυτερα από μία αποψη .
    φυγαμε πίσω στο ηρακλειο για καφε η κλασσικη ερωτηση
    "σας αρεσε το χωριο μας;"
    νταλα ζεστη εκεινη την ημερα.
    εκεινος στα μαυρα να ρεει ο ιδρωτας.
    "μα καλα καλοκαιριάτικα δεν ζεσταινεσαι; να βαλεις κάτι πιό ελαφρυ;"
    ¨ααα ετσι ντυνομαστε εμεις εδω!!"
    αντε καλά σκεφτηκα μεσα μου.
    φτανουμε στο ηρακλειο μας παει σε ενα καφε .
    καθομαστε παραγγελνουμε. απεναντι σε ενα αγροτικο παρκαρισμενο μεσα μια γυναικα. περναγε η ωρα αυτη στο αυτοκινητο να το βαράει ο ηλιος απορησα.
    "μα καλα αυτη η δεν ζεσταίνεται τόση ωρα μέσα στη λαμαρινα; να βγει εξω;"
    απαντηση
    "ο αντρας της είναι απεναντι και πινει καφε το πιό πιθανον "
    "ε ας πάει και αυτη τι καθεται εκει μεσα"
    ¨ειναι ο αντρας της εκει δεν γινεται ΕΤΣΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ (εν ετει 2005 ) "
    ρωταω αφελως
    "αν βγει εξω τι θα γνει;"
    η καλή μου μιλαγε με τον φιλο της εγω με ετρωγε η περιεργεια. μετά την φιλης της στο ηραλκλειο ημουν στα καγκελα. ειναι δυνατον και δευτερη φορα; συμπτωση;
    κοιταγα το ντατσουν .
    μου λεει η καλη μου;
    τι κοιτας;
    το ντατσουν ειμαι περιεργος πόσο θα αντεξει ακόμα μεσα.
    η απαντηση ηρθε λιγο αργοτερα η γυναικα μπαιλντισε και ανοιξε την πόρτα να βγει.
    με το που ανοιγει την πόρτα ακουγεται φωνη από το καφε στα 5 μετρα απο το ντατσουν.
    (HIS MASTER VOICE!)
    "ΠΟΥ ΠΑΣ;"
    2 λεξεις . μονο 2 λεξεις τιποτε αλλο.
    η πορτα του ντατσουν εκλεισε αυτοστιγμει.
    Ενταξει την εβγαλε και σημερα για βολτα.
    -----------------------------------------------------------
    δεν θελω να γενικευω και δεν ξερω αν ηταν τοσο συμπτωση 2 στα 2 εν ετει 2005 οχι στα 1980 .
    και δεν ξερω αν ισχυει και τώρα στο 2023.

2. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

Αναρωτιέμαι, μπαμπούλες είναι οι "άντρες παλαιάς κοπής" ; Άσε που δεν αναγνωρίζω τον όρο που δίνουν . Γελοίο , τουλάχιστον.

Το άντρες με Α κεφάλαιο, (στον τίτλο) με εκνευρίζει περισσότερο απ' το νήμα.

3. επιτηδες εβαλα το Α . ειρωνικο

4. Konna

Konna Regular Member

Και στη Θεσσαλονικη μπορω να σου δειξω και τέτοιες και τετοιους.
    Γενικευεις, οσο και να μη θελεις να γενικεύσεις.

5. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

"Πανδημία" ;  

6. Konna

Konna Regular Member

Ξεκάθαρα...
    Ειναι πολλοι και ειναι αναμεσα μας!  

7. δεν το αποκλειω καθολου να υπαρχουν. αυτο που εζησα εγραψα.