Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Κρυμμένος στις σχέσεις

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Hidden, στις 24 Αυγούστου 2020.

1. Γεια σας, θα ηθελα να μοιραστω κατι προσωπικο. Ειμαι φοιτητης και εχω κανει σχεση με τεσσερις κοπελες οπου με τις δυο εχω κανει και πραγματα bdsm-related. Ωστόσο όλες τις φορές εγώ ήμουν ο από πάνω και αισθάνομαι πολύ άσχημα γιατί και με στην τελευταία μου σχέση, αν και σαν ήταν τόσο του χώρου αυτά που κάναμε, πάλι ήμουν ο από πάνω και πριν τελειώσω (το έχω περάσει με όλες τις κοπέλες αυτό) σκεφτόμουν και φαντασιωνόμουν πως ήμουν από κάτω και οτι μου εκανε διαφορα κινκι πραγματα. Δεν εχω δοκιμασει με αγορι ακομα αλλα πιστευω οτι προς εκει πηγαινει γιατι εχω μια φαντασιωση που μου χει κολλησει στο μυαλο. Αισθανομαι ασχημα λοιπον γιατι νιωθω σαν να ειμαι ψευτικος απεναντι στις εκαστοτε σχεσεις μου και γιατι επιθυμο κατι που πιστευω ειναι δυσκολο να βρεθει...
    έχει περάσει κανείς τα ίδια; Συμβουλές κανείς;
    Ευχαριστώ προκαταβολικά

2. Necrotik

Necrotik Dead Member

Δηλαδή για να φτάσεις στη σεξουαλική "κορύφωση" την ώρα που top-αρες, φαντασιωνόσουν πως ήσουν ο υπό;

Και αφού ερεθίζεσαι έτσι, πώς ήρθαν τα πράγματα και βρέθηκες "από πάνω"; Αγγαρεία έκανες; Σου το ζήτησαν οι κοπέλες; Δε σε έφτιαχνε καθόλου αυτή η κατάσταση; Σε έφτιαχνε έστω και λίγο, σε άφηνε αδιάφορο ή σου προκαλούσε δυσφορία και το έκανες χαριστικά; Από τις απαντήσεις στα ερωτήματα αυτά θα εξαρτηθεί αν είσαι ψεύτικος απέναντι στις σχέσεις σου ή όχι.

Όσο για το άλλο, για το αν είναι δύσκολο να βρεθεί αυτό που πραγματικά επιθυμείς, δεν μπορούμε να εκφέρουμε γνώμη, καθώς δεν ξέρουμε τι ακριβώς είναι αυτό.

3. Arioch

Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

Μία συμβουλή: βρες συμβατά με τις επιθυμίες σου άτομα. Όποιος ντρέπεται μένει νηστικός.

4. Hematite

Hematite Honey bee

Αν ήσουν από πάνω για να ευχαριστήσεις την εκάστοτε σύντροφο κατά μια έννοια δεν ήσουν ψεύτικος  
    Από όσα γράφεις βέβαια είναι προφανές ότι χρειάζεσαι κάτι διαφορετικό. Ίσως να ήταν καλή ιδέα να μην αναλώνεσαι σε σχέσεις που σε αφήνουν ανικανοποίητο. Ή τέλος πάντων ό,τι σου υποδείξουν οι προτεραιότητές σου.

5. Δεν έκανα αγγαρεία. Μου αρέσει και αυτό, απλώς πιστεύω ότι "κουράστηκα" και ότι περισσότερο θέλω να είμαι κάτω. Switch αυτοπροσδιορίζομαι γενικά. Δηλαδή με έφτιαχνε η κατάσταση απλώς έχω το άλλο απωθημένο (είναι και συντηρητικοί οι γονείς μου αν παίζει κάποιο ρόλο   ). Δεν ξέρω αν μπορώ να εκφραστώ καλύτερα αυτή τη στιγμή...
    Για την Hematite τώρα, δεν ξέρω... δεν νιώθω ανικανοποίητος συνέχεια απλώς με πιάνουν κάτι .... κρίσεις να το πω; Δεν ξέρω. Δηλαδή όντως αισθάνομαι αγάπη και χαίρομαι και ευχαριστιέμαι την παρέα της κοπέλας, αλλά μερικές φορές νιώθω αυτό που είπα και στενοχωριέμαι και νιώθω ότι κάτι λείπει

6. Necrotik

Necrotik Dead Member

Οπότε κανένα πρόβλημα. Δε σε καθιστά το παραπάνω ψεύτικο απέναντι στις σχέσεις σου. Το μόνο που μένει είναι να προσανατολιστείς στο να καλύψεις και την άλλη ανάγκη σου.

7. Libertine SD

Libertine SD Contributor

Πολύ "πάνω" και "κάτω", χρειάζεται GPS για να σε διαβάσει κανείς...

Προσδιόρισε αν θες με απλά λόγια τι είναι το επιθυμητό "από κάτω" στο οποίο αναφέρεσαι. Κι όταν το προσδιορίσεις, ζήτα το απλά στην εκάστοτε κοπέλα. Αν σε θέλει "από πάνω" θα αποχωρήσει και θα γλιτώσεις την αγγαρεία, αν σε θέλει "από κάτω" θα μείνει και θα βρεθείς "από κάτω"...

8. Δεν διαφωνώ με την συμβουλή, ωστόσο όπως είπα, δεν είναι αγγαρεία

9. Kentavros

Kentavros Owned by Mistress Kits

Ηθελες αντρα και να εισαι απο κατω και βρεθηκες με γυναικες απο πανω... μην παιξεις τζοκερ!

10. Πιθανώς

11. espimain

espimain Contributor

χα χα χα χα χα

12. Nickname

Nickname Όμορφος, έξυπνος και μετριόφρων Contributor

Βρες έναν άντρα και μια γυναίκα να κάνετε τρενάκι με εσένα στη μέση.
    Όλα εγώ πχια!

Last edited: 25 Σεπτεμβρίου 2020