Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Κυρίαρχοι και Φετίχ!

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος SM_Art_Lady, στις 23 Φεβρουαρίου 2006.

1. Να σου απαντήσω εγώ lara[E-p] ΓΙΑΤΙ μερικοί υποτακτικοί (και μερικοί Άλλοι που τους σιγοντάρουν) έχουνε το ΑΣΠΡΟ-ΜΑΥΡΟ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟΛΥΤΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΠΡΙΝ σχετικά με την εικόνα του Κυρίαρχου. Η δικιά μου γνώση μου λέει ότι υπάρχουνε και ΓΚΡΙΖΑ όσον αφορά τα Kinks και τα fetish του Κυρίαρχου, σε πολύ μεγαλύτερη γκάμα δε από αυτά του υποτακτικού, γιατί.... ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ υποτακτικός, πρωτίστος, α) υπο-τάσεται στον Κυρίαρχο, β) ευχαριστεί τον Κυρίαρχο (καθώς και τα φετίχ του Ω ΝΑΙ) και διαμέσω του Τελευταίου απορρέει και η δικία του ευχαρίστηση. ΔΕΝ θέλουνε λοιπόν κάποιοι/ες έναν αληθινό Κυρίαρχο (που πιθανόν να έχει φετίχ, αδυναμίες κλπ), δεν θέλουνε Άνθρωπο, αλλά δεν ξέρω και γω πια ΕΥΝΟΥΧΙΣΜΕΝΗ φανταστική εικόνα από τα κόμικς (και είμαι και αυτού του χώρου) θέλουνε!!!
    Τι?? Γευτήκατε το μουνάκι της sub σας επειδή σας ΓΚΑΥΛΩΣΕ και το ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ δεν είσθε Κυρίαρχοι, Τι??? Γευτήκατε τα πόδια της ή τα χαιδέψατε πέρα από το να τα κάψετε ή να τα κατακρεουργήσετε επειδή απλά ΓΟΥΣΤΑΡΑΤΕ ΑΠΑΠΑΠΑΠΑΠΑΠΑ ΑΙΣΧΟΣ!!!! Σας έδεσε η sub σας ΚΑΤΕΝΤΟΛΗΝ ΣΑΣ στον Καιάδα!!!! Και φυσικά αν όλα τα παραπάνω ισχύουν είσθε και ΠΟΥΣΤΗΣ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΟΟΟΟ!!!

Σου βγάζω ξανά το καπέλο lara[E-p] (Ο Μaster σου πρέπει να είναι υπερήφανος για εσένα)

2. Κάπου αναφέρθηκε για ΓΟΗΤΡΟ.....
    Ξέρω έναν "Κύριο" - παρολίγο να γίνει και συγγενής μου παλαιότερα δεν θα μπω σε λεπτομέρειες τι και πως - ο οποίος έδινε πολύ μεγάλη σημασία στη λέξη ΓΟΗΤΡΟ. Τόσο που για να μην τυχόν του πέσει (ο κώλος βασικά, όχι το γόητρο), πήγαινε από το σπίτι του στο καφενείο του χωριού (100 μέτρα όλα και όλα) με το αμάξι του (Οpel Vectra παρακαλώ ο βλάχους) και ας είχε πάθει νήλα με τα μάτια του   (ΑΝ το ακούς μικρούλα μου...ξέρεις ποια είσαι και ξέρεις για ποίον μιλάω)...Τι σου είναι το ΓΟΗΤΡΟ!

3. Προς Sm_Art_Lady και Οscarwill αντίστοιχα, προσφέρομαι να σας κάνω κόμικς!
    Δέχεσται???  

4. Mavrobasilis

Mavrobasilis Regular Member

RE: RE: RE: Κυρίαρχοι και Φετίχ!

Κάθε δρόμος, καλή μου, περνάται σε δυο κατευθύνσεις.
    Κάθε ζήτημα, επιδέχεται πολλές οπτικές.
    Και η βία έχει πολλές μορφές.

Αυτό που απαξιώνεις ως ανώριμη προσέγγιση, είναι για με η αυθεντική έκφανση κυριαρχικότητας. Η διαφορά όμως, είναι πως δεν χαρακτηρίζω όσους δεν την ασπάζονται ως μαλθακούς και εφησυχασμένους ψευδοκυρίαρχους. Θα μπορούσα να συνεχίσω με εμβριθέστατη ανάλυση διά τι οι 'κυριαρχικές' γυναίκες παρουσιάζουν ροπή σε τέθοια εκδήλωση της κυριαρχικότητας (κατ' ουσίαν ή φαντασίαν) μα δεν είναι της παρούσης. Ως βοήθημα, ας σου δώσω παραπομπή στο λήμα 'γυναικεία ανασφάλεια'.

Οι δε παραλληλισμοί που επιχειρείς καταδεικνύουν πληρέστατη άγνοια του θέματος. Ειδάλλως η αναφορά σε θλιβερές συμπλεγματικές ομάδες (στρουμφ) ή ποινικά κολάσσιμες πρακτικές (βιασμός) δεν δικαιολογείται. Η μη συναινετική κυριαρχία συνίσταται στην καθυπόταξη του έτερου συμβαλόμενου μέρους μέσω ψυχολογικής βίας, είναι πρωτίστως εγκεφαλικό παιχνίδι και εστιάζεται στη σύγκρουση εγωισμών. Ο έλεγχος ασκείται μέσω του πόθου που κατισχύει των εκ της περηφάνιας εκπορευόμενων αναστολών του- διά της βίας και παρά ιδίαν φύσην- υποτακτικού. Δια τούτο είναι άρρηκτα συνδεδεμένη η επιβολή με την ερωτική επιθυμία- αυτή είναι η αδυναμία του μελλοντικού υποτακτικού και αυτή η εξάρτηση οδηγεί στην υποταγή.

Αυτά προς ώρας καλή μου Αμαζόνα.

5. SM_Art_Lady

SM_Art_Lady Contributor

Εμένα χρυσέ μου, είτε κόμικς με κανείς, είτε εικόνισμα για προσκύνημα δεν με απασχολεί.
    1717]
    Οscar σε αφήνω ακάλυπτο!

6. Έγινε λοιπόν Sm_Art_Lady...έκλεισε....ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ!!!
    Έχω αρκετές φώτος σου για reference για να βοηθηθώ στην απεικώνισή σου!
    Oscarwill για σένα θα κάνω μια εξ' ολοκλήρου ΠΡΩΤΟΤΥΠΗ ongoing σειρά...ΑΝ δεχθείς...θα φέρει τον τίτλο "DeSade 2010" σαν φόρος τιμής στον τίτλο στην cult ταινία του Jess Franco "DeSade 2000."

7. Να και ένα δειγματάκι (Δια χειρός μου)
    1718]

8. SM_Art_Lady

SM_Art_Lady Contributor

RE: RE: Κυρίαρχοι και Φετίχ!

Oπως και να' χει ευχαριστώ για την προσφορά σου...
    Έχω και ένα φίλο στην Πάτρα που ασχολείται ...
    ίσως να' σαι και συ το ίδιο καλός  

9. Δεν κάνει τίποτα Sm_Art_Lady ειλικρινά...θα πουλήσει πολύ ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΩ ΟΜΩΣ πίστεψέ με  
    Χμμμ...έχω 2 Bdsmer φίλους στην Πάτρα που ασχολούνται με το χώρο (κόμικς-animation κ.α.)) Μπορεί να είναι και δικός μου φίλος   who knows?
    Kαι πολύ γνωστό όνομα σεβαστού Αθηναίου -φίλου- κομίστα σε ένθετο περιοδικό μεγάλης εφημερίδας ασχολείται με το χώρο του Bdsm (κυρίως Sm και φετίχ αναφορές στα κόμικς του).

Oscarwill δεν θα σε ξαναενοχλήσω (δεν διαθέτεις χιούμορ σαν την Sm_Art_Lady)
    ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ Η ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΜΟΥ...SUCKS!!!!

10. "Αν δεν πείς καλό λόγο για το σπίτι σου...πέφτει και σε πλακώνει"
    Το ολίσθημα μου κατά την ταπεινή Σου άποψη!

Το θέμα και για μένα έχει λύξει πριν κάμποσα post...τίποτα προσωπικό λοιπόν με κανέναν Οscarwill!!!

ΤΕΛΟΣ-THE END-FIN

Y.Γ. Πιστεύω, πάντως, ότι έχουμε ξεφύγει λίγο από το θέμα του thread που άνοιξε η Sm_Art_Lady!

11. Amazona

Amazona Nothing More, Nothing Less - Amazona is the best!

Καταρχάς είναι η πρώτη φορά που σας διαβάζω με τόσο ενδιαφέρον (ή μάλλον που σας διαβάζω γενικότερα).

Δεν θα σας κουράσω με μακροσκελή απάντηση. Εξάλλου δεν θα ήθελα να επαναλαμβάνομαι. Θα σας κάνω όμως μία ερώτηση-προβληματισμό : οι Κυριαρχικοί τύποι είναι Κυριαρχικοί επειδή υπάρχουν υποτακτικοί ή επειδή ούτως ή άλλως είναι Κυριαρχικοί;

Σας ευχαριστώ που τυγχάνω της εμπιστοσύνης σας (με πάσα επιφύλαξη). Όμως δεν με γνωρίζεται "προσωπικά" πέραν των γενικών δημοσιευμάτων μου (ούτε κι εγώ σας γνωρίζω), οπότε για να μπορέσετε να κρίνετε το κατά πόσον και πώς είμαι Κυρίαρχος, απαιτεί να επενδύσετε λίγο χρόνο σε μία πιό "εκ των έσω" γνωριμία.

Αποκλείω να με φέρουν καπάκι οι σκλάβοι μου οποιαδήποτε στιγμή, γιατί ξέρω ξέρω ποιά είμαι. Αποκλείω επίσης να με φέρει καπάκι και οιοσδήποτε Κυρίαρχος. Δεν είμαι άτομο που τα αφήνω όλα στην τύχη. Και αν κάποτε θέλησα να υποταχτώ, δεν ήταν "χάσιμο" του εαυτού μου, αλλά πλήρως μελετημένη κίνηση. "Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα"!

Το αν ανήκω στο στιφάδο ή όχι, δεν είναι κάτι που εύκολα δηλώνετε δημόσια.

Το "sane, safe and consensual" το λαμβάνω υπ' όψη όταν έχω να κάνω με ανθρώπους υποτακτικής ψυχολογίας. Όταν όμως θα αποφασίσω να υποτάξω κάποιον, μπορεί ακόμα και να αναλάβω την επιμελή πλύση των εσωβράκων του, φροντίζοντας πάντα μετά το σιδέρωμα να τα αρωματίσω με άρωμα αγριοτσουκνίδας (στα βουκολικά τοπία που ασκώ την μπιντιεσεμικήν υπάρχουν μπόλικες).

Δεν είναι τυχαίο ότι επιλέγω να αναφέρομαι στο BDSM σαν όρο και δεν διαχωρίζω BD, D/s, M/s, SM, γιατί πολύ απλά εγώ ασκώ BDSM.

Κρίμα που ο επίλογός σας είναι μία - γιατί εγώ,

Σας φιλώ θερμά!

12. Amazona

Amazona Nothing More, Nothing Less - Amazona is the best!

RE: RE: RE: RE: Κυρίαρχοι και Φετίχ!

Κάντε τον κόπο αγαπητέ μου να μας κάνετε την τιμή να έρθετε σε κάποια συνάντηση (είχατε υποσχεθεί πως θα ερχόσασταν στην προηγούμενη!). Έχομε τόσα πολλά ενδιαφέροντα πράγματα να συζητήσομε, που είναι κρίμα να μήν είμαστε τετ-α-τετ.
    Ευχαριστώ για την παραπομπή στο λήμα "γυναικεία ανασφάλεια". Αφήστε όμως ένα ενδεχόμενο να μήν μου αρμόζει, και κάντε λίγο υπομονή μέχρι τη γνωριμία μας. Αν θέλετε φυσικά για να μήν περιμένετε την επόμενη συνάντηση, μπορούμε να συναντηθούμε και οι δυό μας, εκτός και αν επιφυλάσσεστε για την περίπτωση που θα αποφασίσω να ακολουθήσω τις συμβουλές σας περί Κυριαρχίας ξεκινώντας από εσάς.

Περισσότερα περί της προσωπικότητάς μου, στην απάντηση στον Κύριο Oscarwil.

Οφείλω και στους δυό σας ένα μεγάλο ευχαριστώ, που δίνετε συνέχεια λαβή να μιλάμε για εμένα.