Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Κυρίαρχος-κυρίαρχη ή Κυρίαρχη-υποτακτικός που δεν το παραδέχεται;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Afentra katrina, στις 16 Ιουλίου 2023.

1. Arioch

Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

Let's eat grandpa.
    Let's eat, grandpa.

Johnny is not a cannibal, Johnny uses comma. Be like Johnny, use commas, it saves lives.

2. Dapom

Dapom Contributor

δεν ξέρω αν ήταν τυχαίο ή ηθελημένο...αλλά αυτό κάνει νόημα στα πλαίσια της special relativity

3. Afentra katrina

Afentra katrina Regular Member

Είμαι μία και έχω να απαντήσω σε ένα σκασμό κόσμο όχι δεν θα μπω σε αυτή τη διαδικασία στην τελική δεν θυμάμαι όταν έκανα εγγραφή στο site να υπήρχε όρος περί ορθογραφικών και συντακτικού ούτε θα χάσω το χρόνο μου για να είναι σωστά τεκμηριωμένα Όλα μία χαρά βγαίνει νόημα σε αυτά που γράφω

4. Just_Me

Just_Me Contributor

5. rea..

rea.. Contributor

Συμφωνώ, όσο να πεις κωλαράκι είναι αυτό θέλει το λάου λάου του σε πρώτη φάση @Afentra katrina

6. darkmoon_o

darkmoon_o Στα πόδια Του

Τυφώνας Κατρίνα..

7. Keeper_

Keeper_ Dominant: One who guides and protects another

Εγώ κάτι αστραπές είδα μόνο... Ούτε καν βροντές.

8. Dapom

Dapom Contributor

αχ τι τραβατε και εσεις οι influencer

9. anima0

anima0 Regular Member

Εγώ είμαι ασκημούλης αλλά έχω βάθος  

10. Afentra katrina

Afentra katrina Regular Member

Έλα αγοράκι τι έγινε θίχτηκε η αρρενωποτητα σου?

11. Keeper_

Keeper_ Dominant: One who guides and protects another

Βουλωμένο γράμμα διαβάζεις! Εύγε!

Η αλήθεια είναι πως περιμένω πως και πως να μάθω πως ξεκολλάνε έναν κολλημένο εγκέφαλο τελικά! Πεθαίνω από αγωνία!

12. Nickname

Nickname Όμορφος, έξυπνος και μετριόφρων Contributor

Χωρίς προσχήματα.

Παρόλο που υιοθετώ την αποψη πως ο κάθε άνθρωπος είναι εν δυνάμει Κυρίαρχος σε μέρος του πληθυσμού δεν σημαίνει πως ο οποιοσδήποτε θέλει να κυριαρχήσει μπορεί να το κάνει όποτε και σε όποιον θελήσει να το κάνει.
    Το να αφηνεις να εννοείται (ή και όχι), κατ' επανάληψη, οτι τα "μισά" αρσενικά του χωριού θέλουν κατά βάθος να σε υπηρετήσουν αλλά φοβούνται την κοινωνική κατακραυγή είναι μια εύκολη δικαιολογία για μια πιθανή αδυναμία που αχνοφαίνεται.

Αυτό αναρωτιέμαι κι εγώ από την αρχή του νήματος
    Δεκτό, μόνο που αυτό πρέπει να στο εμπνεύσει κάποιος, εσύ περιμένεις να γίνει επειδή το είπες. Μήπως να ανοίξεις ένα νήμα με τίτλο "Θέλω αλλά δεν μπορώ, γιατί;"
    Άκου. Καταρχάς θέλω να με συγχωρέσεις γιατί εγώ δε βλέπω καμία αφέντρα και λυπάμαι που αμφισβητώ το μεγαλείο σου, αλλά το πρόβλημα δεν είναι αυτό.
    Το πρόβλημα σου είναι ότι ούτε αυτός βλέπει. Να γαμήσει θέλει το παιδί, αν θελήσεις κι εσύ να γαμησεις δεν θα είχαμε ούτε πρόβλημα, ούτε νήμα. Το πρώτο είναι καλό, το δεύτερο όχι απαραίτητα.
    Βρε ότι θέλει, θέλει, αλλά όχι αυτό που νομίζεις
    Πάντα επίκαιρος ο αντιπρόεδρος, ας μην ανεβάσω για πολλοστή φορά τη συνέντευξη που έδωσε

Last edited: 18 Ιουλίου 2023