Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Κυρίαρχος crossdresser

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος latexduck, στις 31 Οκτωβρίου 2007.

1. AliceInChains08

AliceInChains08 100yrs of Solitude

Σίγουρα η εξωτερική εμφάνιση δεν είναι αυτή που ορίζει την προσωπικότητα κάποιου (τα ράσα δεν κάνουν τον παπά). Και σε αυτό με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνη.

Αλλά η προσωπικότητα κάποιου σίγουρα ορίζει την εμφάνισή του (ο παπάς κάνει τα ράσα). Και νομίζω ότι η προσωπικότητά μας είναι και ο μοναδικός παράγοντας που ορίζει την εμφάνισή μας.
    (Δεν μπορώ να σκεφτώ κάποιον άλλον παράγοντα που να την ορίζει (την εμφάνισή μας), καλοδεχούμενες όποιες άλλες σκέψεις.)

Διαφώνησα μαζί σου επειδή είπες ότι δεν είναι θέμα αισθητικής.

2. Ana Steel

Ana Steel 7.585,145,542...

Αν και είχα πει να αποφύγω να γράψω σε αυτό το νήμα, το κάνω τελικά...
    Γιατί υπάρχει μια ερώτηση που γυρίζει στο μυαλό μου.

Υπάρχει συγκεκριμένο είδος ένδυσης του κυρίαρχου; Κουστούμι;
    Δερμάτινο παντελόνι;
    Αθλητική φόρμα;
    Τι είναι ο κυρίαρχος γκαρσόνι; Που και εκεί ακόμη έχει υποχωρήσει το dress code...
    Από την μέχρι τώρα γνώση μου δεν έχω αντιληφθεί ότι υπάρχει δεδομένο ντύσιμο...

Για μένα είναι μεγαλύτερη μαγκιά ο κυρίαρχος να φοράει ένα γυναικείο ρούχο που θα ζηλευα εγώ και να μην υστερεί σε κυριαρχία.
    Εκεί είναι το θέμα. Να το φοράει και να μην τον φοράει το ρούχο. Και αυτό αφορά και τις γυναίκες που τις φοράει ένα ρούχο εκτός της προσωπικοτητας τους.

Και στην τελική, το cross είναι φετίχ και όχι status. Και νομίζω πως ο συσχετισμός είναι εξ αρχής λάθος. Όπως ένας κυρίαρχος μπορεί να έχει φετίχ με το δερμάτινο ντύσιμο ή με κάποιο συγκεκριμένο παιχνίδι και να μην αλλοιώνει στο ελάχιστο το κυριαρχικό του προφίλ. Έτσι ακριβώς μπορεί να φοράει γόβες και φόρεμα και να διατηρεί το συγκεκριμένο προφίλ...

Αν "αρέσει" στην οποία υποτακτική; Για κάποιες μπορεί να μην είναι διεγερτικό, αλλά για κάποιες άλλες είναι...
    Διαφορετικά θέλω και γούστα αλλά όλα παίζουν...
    Και αυτό ακριβώς, είναι για μένα, το μαγικό κομμάτι!

Last edited: 19 Δεκεμβρίου 2015
  3. Tenebra_Silente

Tenebra_Silente Contributor

@Ana Steel κανόνισε, εκτός από τις μαύρες λουστρίνι γόβες, που σου έδωσα εντολή να μου δωρίσεις για τα Χριστούγεννα.
    Γιατί εννοείται ότι ο σωστός Κ, όχι μόνο επιλέγει τα δώρα, που θα του κάνει η υ του.
    Αλλά της λέει και πότε να του τα κάνει ( πάντα οικειοθελώς αλλιώς την τιμωρεί ανελέητα ).
    Περιμένω να μου "δωρίσεις" πάντα και στολή γκαρσόνας.
    Τώρα που ακούστηκε το γκαρσόνι, να κάνει παραγγελία στον πελάτη.
    Και από πάνω να το σαπίζει και στις γρήγορες, είναι άλλο θέμα.
    Πάντως είσαι ανωμαλάρα καρδιά μου χαχαχα, που γουστάρεις τουλάχιστον έναν άντρα που ντύνεται και με γυναικεία ρούχα.
    Γιατί "παίζει" και αυτό, να γουστάρει κάποια ένα συγκεκριμένο άντρα που το κάνει και όχι τον οποιονδήποτε "συνάδελφο" εν τη διαστροφή ( ή όχι, ο/η καθένας/καθεμία όπως τ' αντιλαμβάνεται ).

Anyway, αυτή μου η παρέμβαση ήταν καθαρό τρολλάρισμα/πλάκα.
    Επαναλαμβάνω ότι περί ορέξεως...
    Και ότι ευτυχώς ή δυστυχώς οι "στολές" υπάρχουν ακόμη για πολλούς/ες.
    Το βλέπω και στον επαγγελματικό μου χώρο.
    Κανείς και καμία δεν είναι κατακριτέος/α να του/της αρέσει ή να μην της αρέσει τ'οτιδήποτε.
    Για την πάρτη του/της και για κείνους/ες που θα είχαν την οποιαδήποτε θέση στη ζωή του/της, μπορεί να διαλέγει και να λέει ότι θέλει.
    Για τους υπόλοιπους η γνώμη του/της έχει την αξία ενός κέρματος των 5 ευρώ ( δεν έκανα λάθος με το κέρμα χαχα )...          

Last edited: 19 Δεκεμβρίου 2015
  4. angel42

angel42 Regular Member

Ανήκω στην κατηγορία εκείνων των διεστραμμένων θηλυκών που αρέσκεται στο αρσενικό φύλο... Ό, τι και αν κάνει, ή του κάνουν, ή φοράει ή δε φοράει, ή σε όποια σύνολα και υποσύνολα μαζί με συνολάκια και αν ερωτοτροπεί, τα διεστραμμένα μάτια Μου πάντα βλέπουν ένα αρσενικό να εκφράζεται, ούτε ένα θηλυκοποιημένο αρσενικό, ούτε κάτι λιγότερο από αρσενικό, απλά ένα αρσενικό που εκφράζει πτυχές του ερωτισμού του... Το καυλουά ή ντεκαυλουά προσωπικά για Εμένα έχει να κάνει με το πόσο δυνατό στη σκέψη είναι το εν λόγω αρσενικό, το πόσο ελεύθερο ψυχοσυναισθηματικά ως προς τα βίτσια του και το πόσο πηγαίο είναι στις εκφράσεις του... Αυτό είναι που κάνει και τη διαφορά... Είτε είναι Κ είτε είναι υ... Σαφώς προτιμάω τα υ και σ αρσενικά για να σχετιστώ μαζί τους ερωτικά... Τα αρσενικά Κ τα απολαμβάνω ως ηδονοβλεψίας να τα παρακολουθώ επί τω έργω και ενίοτε να ρίχνω μαζί τους τίποτε συναδελφικές σφαλιάρες και μαρτύρια στα καλότροπα υ Τους... Α.

5. Ana Steel

Ana Steel 7.585,145,542...

Στολή γκαρσόνας, ε; Μμμμμ...
    Αφού την θέλεις θα την έχεις, λοιπόν!!
    Δεν είχα κάνει σκέψεις για αυτή την στολή αλλά και πριν 2 χρόνια δεν είχα κάνει σκέψεις για πολλά άλλα!!

Ανωμαλάρα;;  
    Τι να κάνω που έχω αδυναμία σε ΕΝΑ συγκεκριμένο άνθρωπο, άντρα, κυρίαρχο, cross; Και με αυτή ακριβώς την σειρά!

Last edited: 20 Δεκεμβρίου 2015
  6. Sado_M

Sado_M Owner of pet kathavra

α πα-πα το σουτιέν δεν το μπορώ με τίποτα, δεν βλέπω το λόγο.!