Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Κυριαρχία και μετά το τέλος της σχέσης; Δύσκολες ισορροπίες;

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος female, στις 6 Νοεμβρίου 2008.

  1. Babylon

    Babylon Regular Member

    Προσωπικά συμφωνώ με όσα ανέφεραν οι περισσότεροι, απλά θα το θέσω λίγο διαφορετικά. Πλέον την σήμερον ημέρα, το δουλεμπόριο έχει καταργηθεί (δυστυχώς υπάρχει ακόμα το εμπόριο λευκής σαρκός αλλά αυτό είναι δισφορετικό καθ'ότι παράνομο και υποτίθεται κοινωνικά μη αποδεκτό). Οπότε η σχέση Κυρίαρχου/ υποτακτικού είναι μια σύμβαση μεταξύ των δύο τους, ούτε τον αγόρασε ο Κυρίαρχος, ούτε θα τον δολοφονήσει αν θελήσει να φύγει. Οπότε αν ο ένας αποφασίσει πως τέρμα, λήγει και η σύμβαση.

    Τώρα σχετικά με την πιο σκληροπυρηνική άποψη του #5. Καταλαβαίνω τι εννοείς όταν λες πως δεν νοείται σκλάβος να παρατήσει τον Αφέντη του. Ναι όντως, γιατί έτσι η εξουσία του Αφέντη θα ταν πλασματική. Όμως, απο την στιγμή που μιλάμε για σύμβαση, οι μόνοι λόγοι που κρατάνε τον σκλάβο με τον Αφέντη είναι η ουσιαστική εξουσία που ο δεύτερος του ασκεί. Τι εννοώ: αν ο Αφέντης είναι μάγκας και πράγματι Αφέντης, τότε ο υποτακτικός δεν θα θέλει να φύγει. Και αν τελικά πάψει να υφίσταται η σχέση και ο Αφέντης τον θέλει για περιστασιακά session, τότε ο υποτακτικός δεν θα χει την δύναμη να αρνηθεί. Γιατί ο άλλος ασκεί μεγάλη εξουσιά στο μυαλό του ακόμα. Οπότε, αν ο Αφέντης κάνει τον σκλάβο να παρατήσει στέκια, κοινούς φίλους, κλπ, μαγκιά του. Αν όχι, δεν πειράζει αλλά δεν του φταίει κανείς, ας κυριαρχούσε πάνω στον υποτακτικό του καλύτερα και πιο εθιστικά.
     
  2. Incomplete_

    Incomplete_ Contributor

    Απάντηση: Κυριαρχία και μετά το τέλος της σχέσης; Δύσκολες ισορροπίες;

    Εξαιρετικό θέμα!REPS !!!  

    Ο παρεμβατισμός του Κ με στη ζωή της υ μετά το χωρισμό ή η προσπάθεια αυτού,εφόσον δεν έχει να κάνει με απειλή για αναστάτωση του προσωπικου του χώρου ή των σχέσεων με άλλους φίλους ,είναι απλά πράξη καθαρά προερχόμενη από ανωριμότητα και αδυναμία συναισθηματικής τακτοθέτησης.Ακόμα και η "απειλή" αυτή να υφίσταται ,ένας συγκροτημένος -όχι Κυρίαρχος- αλλά άνθρωπος θα μπορούσε να διευθετήσει το οποιοδήποτε του θέμα ,με μέτρια δυναμική.Τα υπόλοιπα έχουν να κάνουν με ανεξέλεγκτες συμπεριφορές που απλά προσπαθούν να πατήσουν στις οποιεσδήποτε αδυναμίες της υ.Ένας άνθρωπος που στηρίζεται σε βατά σημεία κάποιου άλλου ανθρώπου για να προσπαθήσει να του επιβληθεί με άσχημο τρόπο,μόνο δυναμικός δεν είναι...
     
  3. underherfeet

    underherfeet πέρα βρέχει Contributor

    Ειναι αυτονοητο οτι οποιοσδηποτε σκλαβος/α το διαλυει οποτε θελει,κανει παρεα μ'οποιον θελει και συμπεριφερεται στον πρωην οπως θελει.Αν του Κ του ξινιζει ας του κανει μηνυση!
     
  4. cider

    cider Kitchen master

    Re: Απάντηση: Re: Κυριαρχία και μετά το τέλος της σχέσης; Δύσκολες ισορροπίες;

    Όπως και ο Ντολμανσέ.

    Όμως όταν αυτά τα πρεσβεύει η πλευρά του Κυρίαρχου, τότε υπάρχει χοντρό, πολύ χοντρό πρόβλημα.
     
  5. Georgia

    Georgia Owned Contributor

    από την στιγμή που θα τελειώσει οριστικά η σχέση, παύει να υπάρχει και η δυναμική του d/s. το κάθε μέλος μπορεί να κάνει ο,τι θέλει, όποτε το θέλει κλπ.

    αν ο Κ επεμβαίνει στην ζωή της υ με οποιονδήποτε τρόπο δείχνει οτι δεν το έχει πάρει απόφαση οτι η σχέση τελείωσε,οπότε είτε θα πρέπει να συζητήσει τυχόν επανασύνδεση,είτε να απομακρυνθεί για ένα διάστημα μέχρι να του περάσει.

    αν τα άτομα ανήκουν στο ίδιο φόρουμ, τότε είναι ίσως λίγο πιο δύσκολο να κλείσει ο κύκλος και να ηρεμήσουν και οι δυο πλευρές. οι συναντήσεις είναι δίκοπο μαχαίρι όταν ακόμα δεν έχουν ξεθυμάνει τα όποια συναισθήματα. κάποιος θα πληγωθεί, κάποιος θα προσπαθήσει πολύ να πληγώσει τον άλλο κλπ.

    αν ο Κ άξιζε και δεν ήταν κάποιος μαλάκας, τότε είναι όμορφο να συνεχίσει να υπάρχει μια φιλική επαφή και οχι να ανταλλάσουν κακίες στα ανοικτά ή μέσω γνωστών.

    τέλος, θα ήταν πιο εύκολο και για τους δυο αν το άτομο εκείνο που είχε "μπει" στην παρέα του άλλου, υποχωρήσει διακριτικά, χωρίς απαραίτητα να χάσει επαφή με τους κοινούς φίλους, απλά τουλάχιστον να μην βγαίνουν όλοι μαζί σαν μια χαρούμενη παρέα.


    θα πρέπει δλδ να υπάρχει η ωριμότητα να πεις οτι από την στιγμή που ο άλλος δεν με θέλει πια, φεύγω από την ζωή του οριστικά.
     
  6. elfcat

    elfcat . Contributor

    Απάντηση: Κυριαρχία και μετά το τέλος της σχέσης; Δύσκολες ισορροπίες;

    Καμιά φορά στους χωρισμούς κάνουμε απίστευτες βλακείες, πεισμώνουμε σα μικρά παιδιά, πληγωνόμαστε, θυμώνουμε κλπ. κλπ. Όλα φυσιολογικά είναι...
     
  7. sklava_epi8ymiwn

    sklava_epi8ymiwn Regular Member



    Huston we got a problem!!!!! Αυτά που διάβασα είναι για μένα τα "κακά παραδείγματα".
    Τι να απαιτεί μετά τον χωρισμό? Αν θέλει κι εκείνη να παίξει μαζί του, καλώς. Αλλά να απαιτεί Εκείνος....?!
    Τα περί κοινών φίλων και περιβάλλοντος όπως τέθηκαν στο παραπάνω παράδειγμα δεν νομίζω να είναι λογικές και δίκαιες "απαιτήσεις"....

    Βέβαια, για να μην είμαι απόλυτη, όπως είπε και η elfcat "Καμιά φορά στους χωρισμούς κάνουμε απίστευτες βλακείες, πεισμώνουμε σα μικρά παιδιά, πληγωνόμαστε, θυμώνουμε κλπ. κλπ. Όλα φυσιολογικά είναι...",...... και μετά μας περνάει και όλα είναι μια χαρά. Ο πληγωμένος εγωισμός είναι σίγουρα κακός σύμβουλος.....
    Αλλά δεν θα το περίμενα απο κάποιον που κάνει μια M/s ή D/s σχέση. Απο Εκείνον θα περίμενα να είναι πιο συγκροτημένος. Τα παραπάνω μου αφήνουν έντονη βανίλια γεύση.

    Πώς να το χειριστεί εκείνη όλο αυτό? Απο την στιγμή που ζήτησε την αποδέσμευσή της ( και συνήθως ένας λογικός άνθρωπος δεν επιθυμεί να έχει δίπλα του κάποια που δεν θέλει να είναι εκεί....οπότε την αποδεσμέυει), είναι απόλυτα ελεύθερη να Του απαντήσει όπως νοιώθει και επιθυμεί.... αν θελήσει δηλαδή να ασχοληθεί έτσι όπως τέθηκε το πράδειγμα απο την female....