Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Κυριαρχία και πρωτοβουλίες υποτακτικής

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος Emiris, στις 17 Ιουνίου 2012.

1. Monsieur Daulmancieur

Monsieur Daulmancieur Regular Member

Απάντηση: Κυριαρχία και πρωτοβουλίες υποτακτικής

Η γνώμη μου είναι ότι όταν κάποιος αναλαμβάνει το ρόλο του κυρίαρχου στο σεξ (άνδρας ή γυναίκα) είναι αυτός ο οποίος θέτει και τους κανόνες του παιχνιδιού... Ο ρόλος του κυρίαρχου κατά την άποψη μου είναι να προστάζει - διατάζει τον σκλάβο/σκλάβα του και εκείνος/η με την σειρά του/της υποχρεούται να υπακούσει και να εκτελέσει πιστά... Κάθε ίχνος ανυπακοής πρέπει να τιμωρείται παραδειγματικά... Είναι και αυτό μέρος του παιχνιδιού... Άλλωστε αυτή είναι και κατά την γνώμη μου η λαγνεία του BDSM!

2. crimson moon[M_S]

crimson moon[M_S] Regular Member

ανάλογα με την στιγμή και την περίπτωση από ότι έχω βιώσει προσωπικά   (εννοείται φυσικά πάντα ζητώντας άδεια πρώτα) - δεν είμαι σίγουρη ότι υπάρχει "κανόνας" στην περίπτωση των υποτακτικών...

3. woohoo

woohoo Regular Member

Και πως ακριβως συνεβη αυτο???

4. Heretic_Angel

Heretic_Angel Regular Member

Don't tell people how to do things, tell them what to do and let them surprise you with their results. - George S. Patton

5. KAIseR

KAIseR Regular Member

φιλτατε ΜasterPerris, εχω και εγω μια βιβλο που στην αντιστοιχη σελιδα 69...πργρ γαμα(γ)λεει οσο πιο ομορφη ειναι τοσο λιγωτερες επιθυμιες, εως καμμια επιθυμια, δεν μπορει να εκφραζει δια ποινης..
    μηπως εχουμε πεσει σε πλαστο βιβλιο η ναχει βαλει το χερακι της καμμια ΑΦ......

6. Astrovroxi

Astrovroxi Το κοπρογατο Contributor

Εφοσον το κανεις πολυ συγκεκριμενο και αφορα την ερωτικη πραξη, ναι η υποτακτικη δεν παιρνει καμμια πρωτοβουλια, ουτε ρωταει, ουτε εκφραζει επιθυμια.

Ακομα και να λαχταραει ενα φιλι.....δεν τολμαει να το ζητησει.
    Περιμενει στωικα και υπαουει και εκτελει κατα γραμμα οτι της ζητηθει.

Και φυσικα μιλαω για μενα και μονο.

Ετσι επιθυμει ο Κυρης μου κι ετσι γινεται κι εγω το απολαμβανω πολυ να προσθεσω!

7. NobodyKP

NobodyKP Contributor

Λάθος! Yπάρχουν κανόνες (οι όποιοι κανόνες) απλώς είναι κοινώς αποδεκτοί από όλους τους συμμετέχοντες.

My dear General that is a nice strategy until you get a bad surprise. Besides I doubt that's how you treated the troops under your command... 

8. gaby

gaby Guest

Να θέλει μια σκλάβα να πάρει πρωτοβουλία και να της έχει αφαιρεθεί η δυνατότητα, υπέροχο πράγμα.

Να έχει επιθυμίες και να μην της επιτρέπεται να τις εκφράσει; Αν ποτέ δεν της επιτρέπεται τότε πεθαίνουν α) οι επιθυμίες, β) η επικοινωνία. Αν και πιο πιθανό είναι να πάει κακήν κακώς η σχέση.

Αν μερικές φορές δεν της επιτρέπεται, πιστεύω ότι σε πολλές αρέσει, εμένα μου άρεσε πάντως.

Αν και έχω την εντύπωση ότι η κακόδιαχείριση και η γαργάρα των επιθυμιών είναι βίτσιο υποτακτικών γυναικών κυρίως, δεν ξέρω αν αρέσει και τόσο στους Κυρίαρχους...

9. woohoo

woohoo Regular Member

Πως μπορει καποιος να ευχαριστηθει στοματικο σεξ οταν δινει συνεχεια εντολες?

10. Uther

Uther Contributor

Εγώ απολαμβάνω ιδιαίτερα την έκφραση των επιθυμιών της προς εμένα.
    Όπως και να με παρακαλάει να την χρησιμοποιήσω.
    Οποτε την παροτρύνω και το επιτρέπω.

Βαριέμαι πολύ να έχω έναν τοιχο που δεν αντιδρά, αν και
    ορισμένες φορές μου αρέσει πολύ να την χρησιμοποιώ
    σαν αντικείμενο.

Μου αρέσει όμως επίσης
    να νοιώθω την καύλα της εκεινη τη στιγμή
    αν και απολαμβάνω εξίσου να νοιώθω τη δυσφορία της.

Όλα μαζι δηλαδη, ανάλογα τη στιγμή..

11. Christiana20

Christiana20 New Member

τρελο.............................................................

12. memos

memos New Member

το πιο ωραιο παιχνιδι μυαλου ειναι το να περιγραφεις πρωτα στη σλειβ το τι θα επακολουθησει και το τι θα της κανεις και να βλεπεις την απελπισια και το φοβο στα ματια της....