Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Κυριαρχία και πρωτοβουλίες υποτακτικής

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος Emiris, στις 17 Ιουνίου 2012.

1. Armida

Armida Regular Member

Απάντηση: Κυριαρχία και πρωτοβουλίες υποτακτικής

το θέμα είναι να τη φέρεις στα όρια της. Όταν δίνεις εντολές και της απαγορεύεις να κάνει οτιδήποτε, εκείνη θα λυσσάει και θα σε παρακαλάει. Έτσι το στοματικό θα είναι το χαρτί σου και θα πρέπει να το παίξεις πολύ καλά  

2. Sado_M

Sado_M Owner of pet kathavra

Διαβάζοντας το ερώτημα του νήματος αναρωτιέμαι ποια και τι πρωτοβουλία θα μπορούσε μια ψωλοσακούλα, η ένας σάκος του μποξ για εκτόνωση, η ένας τρύπιος τενεκές κλπ?

3. Iagos

Iagos Contributor

Και τότε γεννιέται το ερώτημα...

Κατά την τηλεκατευθυνόμενη πεολειχία της κοπέλας από τον ψωλοβρόντη Αφέντη η κοπέλα τα φτύνει ή τα καταπίνει; Θα μπορούσε να εκπαιδευτεί ως γευσιγνώστρια σπέρματος; Αποτελεί ύβρη προς τον μποξέρ Αφέντη αν της ξεφύγουν λίγες σταγόνες στα θλιμμένα του αρχίδια και γλυστρίσουν στην κωλοτρυπίδα Του απειλώντας Τον με την ντροπή της ηδονής του κώλου;

Είναι ηλίου φαεινότερον πως ο ξεγάνωτος ντενεκές μειονεκτεί του τρύπιου καθώς έχει όλες τις πιθανότητες να γεμίσει απόνερα και να σκουριάσει. Και τότε ο ήλιος αποτελεί παρελθόν και ο ντενεκές βρίσκεται σε σκοτάδια απύθμενα στα βάθυ του ωκεανού.

4. annia24

annia24 Regular Member

συμφωνω,συμφωνω,συμφωνω,συμφωνωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!

5. Απάντηση: Κυριαρχία και πρωτοβουλίες υποτακτικής

Εφόσον μιλάμε για D/s ή T/b όλα εξαρτώνται από το τι έχει προσυμφωνηθεί ανάμεσα στο ζευγάρι, το βαθμό "υποταγής" που έχει παραχωρηθεί αλλά και την κοινή διάθεση και των Δ/δυο για περαιτέρω εξερεύνηση και διευρυνση των ορίων τους..
    Προσωπικά μου αρέσει όταν ο Κ μου στερεί τις πρωτοβουλίες, σε οποιοδήποτε επίπεδο.

6. Sado_M

Sado_M Owner of pet kathavra

Κατά τα γραφτά μέχρι στιγμής, η οποιαδήποτε τυχόν πρωτοβουλία μιας υποτακτικής θα ήταν καλύτερα να επικεντρώνεται στην ελκυστικότητας της, τοιουτοτρόπως ο Αφέντης της να μην ονειρεύεται λουκάνικα αντί για σάρκα κατά την διάρκεια μιας συνεδρίασης μαζί της. Με άλλα λόγια οι πρωτοβουλίες μιας υποταχτικής ως προς Κ/κυριαρχία του Αφέντη της είναι μηδαμινές, αλλά ως προς τον εαυτόν της οι πρωτοβουλίες είναι τέτοιες, ώστε να του δίνουν την αίσθηση ότι αυτός έχει να γευθεί μια πλατιά θάλασα η ένα βαθύ ωκεανό μπροστά του και όχι πίσω του, κατά την διάρκεια ιδιαίτερων στιγμών σε γραφικα η μη μέρη όπως τους Γαργαλιάνους Μεσσηνίας κλπ.

7. Rosko

Rosko New Member

πάνω στο σεξ όχι δεν μ'αρέσει να παίρνει πρωτοβουλίες στην καθημερινή ζωή δεν έχω πρόβλημα αρκεί να ξέρει την θέση της .

8. Enthralling kernel G

Enthralling kernel G Regular Member

Είμαι περίεργος να μάθω το εξής.

Στα πλαίσια της ικανοποίησης των θέλω ενός κυριάρχου , μπορεί ή δε μπορεί να εμπίπτει κατά την άποψή σας η ανάληψη πρωτοβουλίας από πλευράς υ ?

ΥΓ.Πιστεύω ότι με τη συγκεκριμένη ερώτηση απαντώ και στην αρχική.

9. Sirbaid

Sirbaid Regular Member

Πρωτοβουλια συμφωνα με τα θελω, με τις διαθέσεις του Κ δεν ειναι πρωτοβουλια....!!!!!!!!

10. Enthralling kernel G

Enthralling kernel G Regular Member

Πολύ σωστά.Πώς θα την ονομάζαμε τότε ?

Γιατί πολύ φοβάμαι ότι καταλήγουμε στο ασύμπτωτο της υπόθεσης για άλλη μια φορά...

11. NobodyKP

NobodyKP Contributor

Φοβάμαι πως χρειαζόμαστε γιατρό!

12. Sirbaid

Sirbaid Regular Member

αυτό σχετικά με την λέξη αίσθηση μου δίνει την εντύπωση... ότι τον "δουλευει", "τον παραμυθιάζει" και αυτή η εκδοχή δεν μου πολυαρεσει.

Θα τα προτιμούσα ποιο ρεαλιστικά.... Τωρα, σχετικά με την έννοια της πρωτοβουλιας νομίζω δεν υπάρχει ή δεν πρεπει υπάρχει εκτος αν μεσα στα όρια η στην επιθυμία του Κ....