Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Κυριαρχία και σωματική διάπλαση/σωματότυπος. Στερεότυπα - επιθυμίες

Συζήτηση στο φόρουμ 'Νέοι στον χώρο του BDSM' που ξεκίνησε από το μέλος E. Dantes, στις 3 Μαρτίου 2016.

  1. Έχω ακούσει από πολλούς να υποστηρίζουν ότι μεγαλόσωμα υποτακτικα άτομα έχουν περισσότερες και μεγαλύτερες αντοχές στον πόνο λόγω διάπλασης. Δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει αυτό, νομίζω όμως ότι κι ένας μικροσωμος υποτακτικός μπορεί να αντεπεξέλθει σε δύσκολες συνθήκες.
     
  2. DeSade

    DeSade Owner of evelin

    Τα αισθητικα κριτηρια ειναι αμειλικτα. Αλλωστε η ιδια η φυση δινει εμφαση στην εμφανιση για να μεταδωσει το ασυνειδητο μυνημα των καλων γονιδιων και αρα του καλου συντροφου για διαιωνιση του ειδους. Εκτος αυτου αν η αισθητικη ηταν δευτερευουσας σημασιας ο παρθενωνας θα ειχε απλα σχημα ορθογωνιου κουτιου. Η αισθητικη αρμονια ερμηνευεται και μαθηματικα. Ως εκ τουτου δεν αρκει απο μονη της αλλα ειναι προυποθεση απαραιτητη με βαση τα αρχετυπα που εχει καθε μια στο μυαλο της για το τι ειναι γοητευτικο , επιβλητικο κλπ.
    Η επιλογη ειναι μια ψευδαισθηση , το ασυνειδητο επιλεγει για εμας.
     
    Last edited: 4 Μαρτίου 2016
  3. lizard_

    lizard_ his only purpose is A's pleasure

    αμα κατσει στη μουρη σου τοτε θα δεις αν παιζει...  
     
  4. Elena_gr

    Elena_gr Regular Member

    Βρε παιδιά λέτε όλοι πως όλα είναι στο μυαλό, ότι η ουσία ειναι να κερδίσει και να υποτάξει κανείς το μυαλό του/τηςυποτακτικού/ης και όλα αυτά περι προσωπικότητας. Συμφωνώ εν μέρη. Αυτή είναι η ουσία και ο σκοπός. Ωστόσο δεν νομίζω ότι η εμφάνηση δεν παίζει ρόλο.
     
  5. margarita_nikolayevna

    margarita_nikolayevna owned Contributor

    Για να είμαι ειλικρινής, μου αρέσουν οι μεγαλόσωμοι άνδρες. Πάντα μου άρεσαν  
    Είναι και αυτή η λατρεία με το μπαμπά.. Καταλαβαίνετε  

    Παρ' όλα αυτά δεν σχετίστηκα πάντοτε με πολύ μεγαλόσωμους άνδρες.
    Όμως δεν σχετίστηκα ποτέ και με πιο μικρόσωμους. είμαι και πρώτο μπόι, 1,60 κορδωμένη και εντάξει, λίγο δύσκολο να βρω πιο κοντό άνδρα  
    Η υποταγή γίνεται στο μυαλό βεβαίως. Αλλά όσο και να μην το θέλουμε περνά και από το σώμα. Δεν πιστεύω ότι μπορεί ένας Κυρίαρχος να υποτάξει έναν υποτακτικό αν δεν το κάνει και σωματικά και με τη λέξη σωματικά αναφέρομαι στο σεξουαλικό κομμάτι κατά βάση.
    Για αυτό και για μένα δεν υπάρχει Κ/υ χωρίς σεξ.
    Τουλάχιστον για εμένα, ένας άνδρας που δεν μου φαίνεται κάπως ρωμαλέος σωματικά, και ας μην είναι τούμπανο, αλλά να έχει κάποια σωματική ρώμη, πιστεύω πως πάρα πολύ δύσκολα θα με έλκυε αρκετά για να αφεθώ στο παραπέρα, το εγκεφαλικό.
    Η ισχύς μετριέται και σωματικά ακόμη και στον αιώνα μας. Είναι στη φύση μας θεωρώ και δεν μπορούμε να απαλλαγούμε εντελώς από αυτό  
     
  6. Lady Nawashi

    Lady Nawashi ...I'll whip your body and kiss your soul...

    Εγώ πάλι θα απαντήσω ότι προσωπικά, η εμφάνιση δεν παίζει κάποιο ρόλο. Οι προτιμήσεις σίγουρα υπάρχουν (και τώρα που συγκρίνω τους άντρες που έχω γνωρίσει και τις προδιαθέσεις που έχω μαζί τους, καταλαβαίνω κάποια πράγματα)... ωστόσο το ίδιο το σώμα δεν μου λέει κάτι. Έχω βρεθεί με άντρα που ήταν γυμνασμένος πολύ, όμορφος κλπ περπάταγε και τον προσέχανε σχεδόν όλες. Από άποψη εμφάνισης λοιπόν, θεωρητικά υπήρχε έλξη. Εγκεφαλικά όμως δεν υπήρχε κάποια σύνδεση, και δεν επιθυμούσα ούτε να του υποταχθώ ούτε και να Κυριαρχήσω πάνω του για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

    Άντρα κοντύτερο από μένα δεν έχω γνωρίσει (έχω και το θεόρατο ύψος του 1 μέτρου και των 60 εκατοστών χαχαχα) αλλά και πάλι, θα μπορούσα να υποταχθώ, αρκεί να με έκανε να το θέλω. Έχω βιώσει την υποταγή με άτομο ίδιου ύψους, και παρόμοιας διάπλασης, οπότε ξέρω ότι το ύψος δεν παίζει ρόλο επίσης.
    Για μένα λοιπόν, ειλικρινά, μεγαλύτερο ρόλο παίζει η προσωπικότητα, το πόσο καλά καταλαβαίνει τα θέλω μου, και η λεγόμενη "αύρα". Αν τα έχει αυτά, δεν με νοιάζει αν είναι κοντός/ψηλός, λιγνός ή εύσωμος.
     
  7. Dark_Explorer

    Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

    Σε θεωρητικό επίπεδο, μου αρέσει να είμαι πιο ογκώδης από το υ μου. Τυγχάνει να με επιβεβαιώνει η πραγματικότητα.
    Σε πρακτικό επίπεδο, υπάρχουν τεχνικές που δε θα μπορούσα να κάνω με μεγαλόσωμα άτομα, π.χ. να το βάλω σε σακούλα και να το πετάξω στη θάλασσα  
    Αλλά δεν αντιλέγω ότι είναι και μία ενδιαφέρουσα πρόκληση η διαχείριση πιο μεγαλόσωμων ατόμων.
     
  8. Brigitte

    Brigitte Contributor

    Εχω υπαρξει και με κοντους αντρες (ψηλότερους βεβαια από 'μενα..καθ' ότι η αφεντια μου αγγιζει το 1,65 ολο και ολο..) και με ψηλους αντρες..
    Εχω υπαρξει και με πιο αδυνατους αντρες από 'μενα...(ναι, ηταν σαμιαμίδια μερικοι...) και με πιο ευσωμους..
    Δυσκολια στο να Κυριαρχησω πανω τους ή στο να Κυριαρχησουν πανω μου δεν ειχα με κανεναν..Εχω Κυριαρχησει πανω σε πολύ ψηλο και ευσωμο αντρα και εχει Κυριαρχησει πανω μου αντρας ψηλότερος μεν αλλα τελειως κοκκαλιαρης..
    Νομιζω ότι η σωματικη διαπλαση δεν παιζει σπουδαιο ρολο στο θεμα Κυριαρχια, βεβαια εννοείται ότι πρεπει να σ' αρεσει ο άλλος εμφανησιακα, αλλιως what's the point?
    Ότι μπορει να κανει πιο δυσκολο το δεσιμο ενδεχομένως ή το σηκωμα ή κατι τετοιο, συμφωνω..αλλα αμα γουστάρεις, το προσπαθεις ή βρίσκεις αλλους τροπους και ξεπερνάς τις οποιες δυσκολιες..
     
  9. mr_K

    mr_K New Member

    Η κυριαρχια είναι στο μυαλο και εκει μονο αν δεν μπορέσεις να της κυριαρχήσεις εκει μην περιμενεις να κυριαρχήσεις... τα υπολοιπα ερχονται μετα από την εκει επιβολή σου ....ειτε εισαι σαν σαμιαμιδη ειτε σαν τον σουγλακο
     
  10. Sado_M

    Sado_M Owner of pet kathavra

    Βλέπε Πούτιν.
     
  11. lizard_

    lizard_ his only purpose is A's pleasure

    σωστα, ετσι κι αλλιως οταν εισαι στα γονατα ολες ψηλες φαινονται  
     
  12. margarita_nikolayevna

    margarita_nikolayevna owned Contributor

    Περιττό να πω ότι αυτός ο άνδρας είναι το απόλυτο φετίχ μου