Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Κυριαρχία και υποταγή εντός και εκτός προσωπικών σχέσεων

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος seirhna, στις 15 Ιανουαρίου 2007.

  1. crystal angel

    crystal angel Contributor

    Απάντηση: Re: Κυριαρχία και υποταγή εντός και εκτός προσωπικών σχέσεων

    Πολύ έξυπνη παρατήρηση Kaizer 
     
  2. Kaizer

    Kaizer New Member

    Για μία στιγμή νόμιζα πως μόνο εγώ την βλέπω.
     
  3. DeSade

    DeSade Owner of evelin

    Η υπογραφη δεν αποτελει εκφραση Κυριαρχικοτητας (αν εσυ τη βλεπεις ετσι τοτε τα αισθητηρια σου ειναι υπερ ευαισθητα και δινουν false alarms κυριαρχικης εκφρασης στο παραμικρο. Πραγμα ασυνήθιστο για Κυριαρχο. Εισαι λιγο high strung ).
    Ειναι ενα ερώτημα.
    Η ερωτηση σου ειναι ατοπη.
     
  4. Kaizer

    Kaizer New Member

    Η υπογραφή είναι το αποτύπωμα της προσωπικότητας. Η συμβολική μικρογραφία της. Ήμουν περιέργος και ρώτησα. Είναι εκτός τόπου η περιέργεια?
    Μπρε όμως μη θυμώνεις. Δε θέλω. Όχι λόγω αυτοκυριαρχίας. Μα αρέσει η ηρεμία.
    Μπρε πανάθεμα με πολύ γρήγορα φουντώνετε εδώ μέσα.
     
  5. crystal angel

    crystal angel Contributor

    Απάντηση: Re: Κυριαρχία και υποταγή εντός και εκτός προσωπικών σχέσεων

    Το τοπίο μυρίζει μπαρούτι.
     
  6. Syrah

    Syrah Contributor

    Ενέχεται η αποσαφήνιση που έγραψες στο "κατά τη γνώμη μου" αγαπητέ MasterJp. Ειδάλλως θα το παρέλειπα και αντί αυτού θα έγραφα τα επιχειρήματά μου.

    Προβλέπω όλα τα ενδεχόμενα αντεπιχειρήματα (σε πρώτο επίπεδο ανάλυσης) σε κάθε post μου και φροντίζω να συμπεριλαμβάνω τις αντικρούσεις τους στο αρχικό αυτό post.
     
  7. MasterJp

    MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

    Διαφωνώ ως προς την σύνταξη Syrah η χρήση του "κατά την γνωμη μου" στο σημείο που βρίσκεται δεν άρει την γενικότητα, όπως και για την χρήση του "εν γένει", αλλά δεν είναι του νήματος και από την στιγμη, που το νόημα έχει διασαφηνιστεί μου αρκεί.
     
    Last edited: 19 Απριλίου 2007
  8. Afrodyte

    Afrodyte Regular Member

    συμφωνώ  
     
  9. Antzi26

    Antzi26 New Member

    Πιστευω οτι αυτη ακριβος ειναι η αναγκη που δημιουργειτε ενδομιχα σε υποτακτικους και κυριαρχους αντιστηχα.Και ενοω τον τρωπο ζωης που τις περισοτερες φορες αντιτιθετε απο αυτο που επιλεγουμε ακριβος γιατι ζηταμε ησοροπια στις απετισης της καθημερινοτητας. πχ.Οταν ενας υποτακτικος στην καθημεριμοτητα του ηγειτε μιας θεσεις αυτο τον κουραζει ψηχικα και αναζειτα να βιοση υποταγη ικανοποιοντας ετσι την αναγκη του μυαλου να βιωση την αλλη πλευρα!
    Και το αντιστρωφο με την κυριαρχικη συμπεριφορα.
    Αλλα μην το ψαχνεις τοσο αφησε το αισθημα της ικανοποιησης σε αυτο που σε ευχαριστη να κανεις οντας σε αυτο το χωρο.
     
  10. sapfw

    sapfw λιβελούλα Contributor

    Απάντηση: Κυριαρχία και υποταγή εντός και εκτός προσωπικών σχέσεων

    όταν πριν χρόνια, Ένας φίλος με ρώτησε τι δουλειά κάνω και Του απάντησα, σχολίασε: "α, γι' αυτό είσαι σκλάβα, για να κρατάς τις ισορροπίες στη ζωή σου"

    όμως δεν είναι έτσι... δε ξέρω πως το κατάφερα, έγινε χωρίς να το καταλάβω... ακόμα λοιπόν και στη δουλειά μου, έχω βρει έναν υποτακτικό τρόπο να "κυριαρχήσω"... weird
     
  11. Syrah

    Syrah Contributor

    Αγαπητέ MasterJp η λέξη "γνώμη" άρει τη γενικότητα, εφόσον η γνώμη μας διαμορφώνεται βάσει των ερεθισμάτων που εμείς λάβαμε, και όχι βάσει ευρύτερων αντικειμενικών αληθειών που ενδεχομένως αγνοούμε. Μία διατύπωση είναι σωστή ή λανθασμένη αν αποδίδει ή δεν αποδίδει αντίστοιχα, με σαφήνεια τα νοήματα που δημιουργήθηκε για να αποδώσει. Στην προκειμένη περίπτωση αυτό που γράφω με εκφράζει απόλυτα, γι αυτό η διατύπωση είναι αναφορικά με το νόημα σωστή. Το αν είναι ορθή η σκέψη που διατυπώνω είναι ένα άλλο θέμα, που σε αντίθεση με την διατύπωσή μου, διαπραγματεύομαι πολύ ευχαρίστως.
    Κατανοώ την εξισορροπητική σου παρέμβαση, αλλά δεν δύναμαι να κάνω τη διατύπωσή μου πιο ευχάριστη, γιατί έτσι θα πάψει να εκφράζει αυτό που σκέπτομαι, και το πόσο με ενδιαφέρει η αντίδραση των ανθρώπων σε αυτό που σκέπτομαι.

    Και ακριβώς αναφορικά με αυτό που σκέπτομαι θα με ενδιέφερε η όποια διαφωνία σου. Οι απαντήσεις στο ερώτημα της seirhna ως τώρα ήταν ασθενείς. Ας πάμε το θέμα ένα βήμα παραπέρα. Κάτι δημιουργεί στον κυρίαρχο την ανάγκη να φαίνεται σε όλους τους τομείς ακμαίος. Ίσως τα λανθασμένα πρότυπα. Ίσως η επιρροή των σκλάβων ή η ανάγκη για σεισάχθεια όσων τον βαραίνουν. Ό,τι και αν του δημιουργεί αυτή την ανάγκη, η εικόνα που δημιουργεί τελικώς (με δόλο ή ακούσια) δεν είναι επίπλαστη? Αν η εκδοχή μου δεν είναι σωστή, και σε συνάρτηση με το γεγονός ότι μόνο ο Perfect Number δηλώνει ταπεινός, θα πρέπει να υποθέσω ότι όλοι οι υπόλοιποι πλην εκείνου είναι καθ όλα κυριαρχικοί. Χάρη υπερβολής γράφω το παράδειγμα, για να σου δείξω πώς σκέπτομαι, και να δοθεί περαιτέρω ανάπτυξη στο θέμα.
     
  12. G_E

    G_E Contributor

    Re: Απάντηση: Κυριαρχία και υποταγή εντός και εκτός προσωπικών σχέσεων