Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Κυριαρχία υπό συνθήκες

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος Noardos, στις 7 Μαρτίου 2012.

1. woohoo

woohoo Regular Member

Απάντηση: Κυριαρχία υπό συνθήκες

Aaaaaagggghhh

Φταίνε τα εισαγωγικά η είμαι βλάκας?

Τέλος πάντων, yes you are right.

Εμενα δεν με διασκεδάζει. Οι χριστιανοί έχουν το κακό ότι λένε κάτι και μετά πρέπει εγώ να αποδείξω ότι είναι λάθος.

Κλεμμένο από βιβλίο βεβαια, αν εγώ σου πω ότι 999999999 έτη φωτός μακριά στο διάστημα ζει ο godzilla, εσύ δεν μπορείς να μου αποδείξεις ότι δεν υπάρχει.

Δυστυχώς αυτήν την τακτική πιστοί με τους οποιους έχω συναναστραφεί την εκβιάζουν.

2. Mistress Valia

Mistress Valia Regular Member

Ακριβώς τα εισαγωγικά μαζί με τα συμφραζόμενα απαντούν. Ας μη γαμάμε το post όμως, είναι κρίμα! 

3. Astrovroxi

Astrovroxi Το κοπρογατο Contributor

Αυτο ειναι επαγγελματικη ιδιοτητα.
    Ενω η κυριαρχικοτητα και η υποτακτικοτητα στοιχεια ενος χαρακτηρα και αναγκες.
    Που υπαρχουν, υποβοσκουν και οταν βρεθει καταλληλο περιβαλλον εκδηλωνονται,αναπτυσσονται και διαμορφωνονται.
    Αν εσυ εισαι καλη μαγειρισσα,εξακολουθεις να εισαι και οταν δεν μαγειρευεις για ενα διαστημα.
    Δεν το ξεχνας, απλως για καποιο διαστημα δεν το εξασκεις.
    Ετσι το βλεπω εγω τουλαχιστον.
    Ισως ειναι και λαθος.

4. Mistress Valia

Mistress Valia Regular Member

Σαν παράδειγμα το έφερα, το ξέρω πως είναι επαγγελματική ιδιότητα.Με τις παραβολές δεν τα πάω καλά, προσπάθησα να γίνω περιγραφική!Εν τω μεταξύ, άσχετο, αλλά κοίτα ευγένεια, πολιτισμός παιδί μου, όταν μιλούν γυναίκες, λάμπει ο πολιτισμός!! 

5. crimson moon[M_S]

crimson moon[M_S] Regular Member

αυτό σκέφτομαι και εγώ astrovroxi, το κατάλληλο περιβάλλον και ο/η κατάλληλος/η Κ αναδεικνύουν την υποτακτικότητα, αλλά δεν μπορούν να την δημιουργήσουν εκεί που δεν υπάρχει...

Αντιστοίχως, η υποτακτικότητα κάποιου δεν εξαφανίζεται όταν δεν βρίσκει αντίκρυσμα, απλά δεν εκφράζεται.

cm

6. Noardos

Noardos Regular Member

Αν δεν υπάρχει κάποιος υ τότε τί γίνεται; Δεν λειτουργείς κυριαρχικά; Ή ο λόγος που λειτουργείς κυριαρχικά είναι για την προσέλκυση ερωτικού συντρόφου μόνο;

Δηλαδή μία κυριαρχική προσωπικότητα παύει να είναι κυριαρχική αν δεν έχει αντικείμενο κυριαρχίας;

Πως ορίζεις το ότι δεν εκφράζεται η υποτακτικότητά του; Παραμένει ουδέτερος; Λειτουργεί κυριαρχικά; Πως λειτουργεί;

Last edited: 23 Μαρτίου 2012
  7. woohoo

woohoo Regular Member

Κυρίαρχος όπως το εννοούμε στο bdsm, νομίζω πως ναι, τότε δεν υφίσταται.

8. crimson moon[M_S]

crimson moon[M_S] Regular Member

Μένοντας στην σφαίρα της προσωπικής ζωής, πιστεύω ότι ναι, παραμένει "ουδέτερος/η" ως προς την έκφραση της υποτακτικότητάς του/της όταν αυτή δεν έχει διέξοδο, δηλαδή όταν δεν υπάρχει Κ.