Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Κυριαρχία χωρίς σαδισμο?

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος silviasl, στις 21 Νοεμβρίου 2021.

  1. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Η ερώτηση που πρέπει να απαντηθεί νομίζω είναι η παρακάτω: Είναι κατανοητό ένας ενεργητικός αλγολάγνος να θέλει να έχει ερωτικές επαφές με ένα παθητικό αλγολάγνο και αντιστρόφως. Ο σαδιστής τι να τον κάνει τον παθητικό αλγολάγνο και ο παθητικός αλγολάγνος τι θα περίμενε από το σαδιστή;
     
  2. sapfw

    sapfw out of order Contributor

    Κυριαρχία χωρίς σαδισμό, σαδισμός χωρίς κυριαρχία... Συγνώμη αλλά who the f@ck cares???
    Αν "κουμπώνουν" οι εγκέφαλοι και οι ενέργειες Τ/των Δ/δύο, τι νόημα έχει να διυλίζουμε των κώνωπα;
     
  3. blonde mermaid

    blonde mermaid Contributor

    Εάν ο ενεργητικός αλγολάγνος ισούται με σαδιστή,θα μπορούσε γιατί όχι;
    Στην πρώτη περίπτωση θα έλεγα εξυπηρέτηση αναγκών...(και των δύο ).
    Στην δεύτερη ... μπορεί "και" να μην είναι αντάξιο των προσδοκιών του.
     
  4. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Να, αυτά δε μ' αρέσουν!

    Ο αλγολάγνος μπορεί να είναι σαδιστής, ο σαδιστής γιατί ντε και σώνει πρέπει να είναι αλγολάγνος;

    Ακόμα κι εγώ που είμαι ενεργητικός αλγολάγνος ξενερώνω με τους παθητικούς αλγολάγνους καθότι αναγκαία - αν και όχι ικανή, όσον αφορά εμένα τουλάχιστον- συνθήκη για να το ευχαριστηθώ εγώ είναι να μην το ευχαριστηθεί ο άλλος!

    Θα μου πεις μια χαρά μπορείς να τον κάνεις τον άλλον να πει το δεσπότη Παναγιώτη ακόμα και αν είναι παθητικός αλγολάγνος αλλά, εμένα τουλάχιστον, και μόνο η σκέψη με ξενερώνει.
     
  5. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

     
  6. Libertine SD

    Libertine SD Contributor

    Φίλτατε τα πράγματα γίνονται πολύ μπερδεμένα όταν αγνοούμε τους όρους και τους χρησιμοποιούμε καταχρηστικά κι όπως να 'ναι. Αυτό ήθελα να καταδείξω με το προηγούμενο ποστ μου, πόσο εσφαλμένα και άνευ νοήματος συμπεράσματα μπορούν να βγουν ακολουθώντας αστήρικτους κι αβάσιμους αφορισμούς ως απαρχή σκέψης.

    Αν τώρα, επιθυμείτε να συζητήσουμε πέραν της προφανούς φαιδρότητας, δια την αναγκαιότητα ή μη της ενεργητικής αλγολαγνείας στη κυριαρχία ή της παθητικής αλγολαγνείας στην υποταγή, μπορώ ευκόλως να σας απαντήσω πως είναι τόσο απαραίτητη ή περιττή όσο και κάθε άλλη σεξουαλική παρέκκλιση διότι περί αυτού πρόκειται.

    Η τάση να αποδίδονται εξωτικά χαρακτηριστικά και μαγικές ιδιότητες σε συνηθισμένες και κοινότοπες παρεκκλίσεις, είναι χαρακτηριστική όσων δεν τις αντιλαμβάνονται ωσαύτως, αλλά ως προσωπικές ανακαλύψεις, με αποκαλυπτικές διαστάσεις ικανές να ερμηνεύσουν όσα επίσης αγνοούν ή δυσκολεύονται να αντιληφθούν....

    Επιπλέον, όλα γίνονται ακόμη πιο δυσνόητα, όταν χρησιμοποιούνται λάθος οι όροι. Ο ενεργητικός αλγολαγνος δεν καλείται Σαδιστής, ούτε μπορεί να ταυτίζεται με τον Σαδιστή ή μη μόνον σε περιοδικά ποικίλης ύλης και φυλλάδες ή μπλογκς ανερμάτιστων. Ο Σαδιστής ως πανηδονιστής δύναται (μην πω επιβάλλεται και παρεξηγηθούμε) να είναι τόσο ενεργητικός, όσο και παθητικός αλγολάγνος. Ο Σαδιστής δεν ορίζεται εκ της πληθώρας των φετίχ και των παρεκκλίσεων του, αυτά αποτελούν αναμενόμενο απότοκο της πανηδονιστικής εμπέδωσης της ελευθεριωτητος του και ως τέτοια αναγνωρίζονται και από τον ίδιο.
    Εξίσου κωμική και εκτός πραγματικότητας, είναι και η ταύτιση του παθητικού αλγολάγνου με τον Μαζοχιστή. Αν κάτι τέτοιο ίσχυε, τότε ένας γνήσιος Σαδιστής πανηδονιστής, που απολαμβάνει την παθητική αλγολαγνεία θα ήταν ένας Σαδιστής Μαζοχιστής!!!!

    Κατ επέκταση, κάθε προσπάθεια να συνδεθούν εννοιολογικά ή αιτιοκρατικά η κυριαρχία και η υποταγή με τα φετίχ και τις παρεκκλίσεις όσων μετέχουν σε αυτά είναι απολύτως άτοπη.
     
  7. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Σωστόν...
    Αλλά εδω εν προκειμένω και εν είδει παιγνίου θησαυρού αποπειράται ο παστίλιας για τον πόνο του άλλου, τύπου "...ψάξε-ψάξε δεν θα το βρείς, τον σπουδαρχίδη που ποθείς, είναι ακόμα ντροπαλός, μπουλούκος κάργα και μαστιχωτός, μα την ταμπέλα σαν την βρεί, θα σ' πάρει ο διάολος το μουνί" κιετς...
    Πα να πεί νήμα γκαγκάν, αλλά έχασε το σουκού...
     
  8. blonde mermaid

    blonde mermaid Contributor

    @Arioch Παρακαλώ Σάς ως διαχειριστής να μεταφέρει σε διαφορετικό νήμα ώστε να αξίζει την προσοχή όλων μας.
     
  9. AlexSweetSub

    AlexSweetSub New Member

    Για μένα η δε χρειάζεται ο αλλος/αλλη να ναι σαδιστής για ναι κυριαρχεί απόλυτα πάνω σου..Το θέμα είναι να έχει το μυαλό σου..
     
  10. LilithOnTop

    LilithOnTop Regular Member

    Έχεις κι εσύ τους καημούς σου....
     
  11. Όνομα

    Όνομα Regular Member

    Ο καθένας κάνει ό,τι θέλει.
    Θεωρώ όμως ότι, ένας κυρίαρχος, που εκδηλώνει σαδιστικές συμπεριφορές, δεν έχει κατευνάσει, δεν έχει καταπραΰνει στον άριστο βαθμό την ορμή του.
    Αν ο σαδισμός προέρχεται από τη δική του ορμή, ανεξέλεγκτα, τότε ποιος ελέγχει ποιον;
    Αλλάζει δε, αν γίνεται για παράδειγμα, τιμωριτικά. Αλλά αν κάτι δεν μπορεί να ελεγχθεί, τότε κάπου υπάρχει κενό.
    Προσωπική παρατήρηση είναι ότι, αρκετές φορές κάποιοι υπερεκτιμούν την δυνατότητα κυριαρχίας τους. Ένας ολοκληρωμένος κυρίαρχος, πρέπει να αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση σε όλους τους τομείς ως καθοδηγητής. Όποιος δίνει δυο χαστούκια δεν μπορεί να θεωρηθεί τέτοιος.

    Οπότε, ναι υπάρχει κυριαρχία χωρίς σαδισμό.
     
  12. tithon

    tithon Contributor

    το φορουμ του πρωταθλητισμού είναι στην διπλανή ip address.


    της αριστείας τρέχει σε άλλον σερβερ