Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Κυριαρχια και βαρβαροτητα

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος íɑʍ_Monkeץ, στις 22 Μαρτίου 2009.

  1. espimain

    espimain Contributor

    Γιατί "ντεμέκ" ορέ παλικάρι;
     
  2. tithon

    tithon Contributor

    ο βηγκανισμος φταίει. εξ αρχής.
     
  3. deppie_cd

    deppie_cd Regular Member

    Η βαρβαρότητα... μπορεί να είναι και προσόν...

    Η χοντροκοπιά όμως είναι αφόρητη...
     
  4. HooF

    HooF πεισματικά ακοινώνητος

    Θες να το αναλύσεις λιγάκι παραπάνω, που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί προσόν η βαρβαρότητα;
     
  5. Dimonius

    Dimonius Εγώ είμαι μην απορείς που δεν είσαι εσύ

    Καλοπροαίρετα πάντα και συγγνώμη που επεμβαίνω αλλά τι σημασία έχει τι σπουδάζεις και το πως; Καμία. Υπάρχουν και αλλού καταφύγια μάθησης και γνώσεων .
     
  6. Apollyon

    Apollyon God's Demon Contributor


    Φυσικά και έχει όταν συνάδει μαζί η καλλιέργεια που προσδιδει η ενασχόληση κάποιου που σπουδάσει μια επιστήμη για να εντρυφήσει σε αυτή και όχι απλά για να πάρει ένα χαρτί. 11 χρόνια μετά την απάντηση μου όμως, είχε άλλο στόχο η συγκεκριμένη ερώτηση που έκανα. Δεν θα επεκταθώ περαιτέρω για τους ίδιους λόγους που δεν το έκανα και τότε
     
  7. Dark_Explorer

    Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

    Επιστημονική προσέγγιση  
     
  8. AlexanderV

    AlexanderV Contributor

    Πολύ συμπαθητική διευκρίνιση. Αγαπάμε Λίληθ (τουλάχιστον εγώ!). Η άλλη λίγο βαρετή, ρε παιδάκι μου (τουλάχιστον πάλι για τα δικά μου γούστα   )!

    Η Λίληθ θα έλεγε "ναι ρε, εγώ το έφαγα το μήλο και γουστάρησα"! Μετά θα γυρνούσε στον Αδάμη και θα τον ρωτούσε "εσύ θα έρθεις μαζί μου ή θα κάτσεις εδώ μόνος σου να το παίζεις μυξοπαρθένα"? Αυτές είναι γκόμενες! 
     
  9. Brt

    Brt #ολαπολυ

    Αν έχουν role play Κόναν ο Βάρβαρος και Βαλέρια επιτρέπεται να είναι βάρβαρος ο Κυρίαρχος;
     
  10. sigh

    sigh .

    Σε πλαίσιο συναινετικών σχέσεων, κάποιοι αρέσκονται στην συναινετική βία. Είτε πρόκειται για λεκτικό υποβιβασμό, είτε για σωματική βία, ψυχικό πόνο, εξευτελισμό και λοιπά, τα ενήλικα και sane μέλη, επιλέγουν να απολαμβάνουν το "θύτης/θύμα ρολπλέυ" με τα εισαγωγικά ως μανταλάκια, στις επίμαχες λέξεις.
    Από προσωπική εμπειρία, τα υποβιβαστικά σχόλια/πρακτικές ενδέχεται να λειτουργήσουν ως εξαιρετικά λιβιδικά "καρυκεύματα", μόνον εφόσον το γνωρίζουν καλά και οι δυο, πως ο "θύτης", δεν τα εννοεί στην κυριολεξία. Όπως πχ, δεν το εννοεί πως σου αξίζει πραγματικά μονάχα να κοιμάσαι/τρως στο πάτωμα, ως ένα res και τίποτε παραπάνω.
    Στην περίπτωση που είτε πραγματικά εννοεί κάθε υποβιβαστικό σχόλιο, είτε όσα διαδραματίζονται ξεπερνούν τα όρια του "θύματος", τότε παύει να υφίσταται κάθε σχεσιακό πλαίσιο, κάθε αμοιβαία απόλαυση, και φεύγουν μαζί και τα εισαγωγικά στις επίμαχες λέξεις.
    Βέβαια, όσο πιο ρεαλιστικά είναι τα δρώμενα, τόσο ευνοείται η αμοιβαία καβλα (ένεκα το ξενεροψιλοσκηνοθετημένο κλπ). Κι ενώ κάποιοι πάνω σε αυτό στηρίζουν την ανοχή τους, κάπου εκεί γίνονται λίγο πιο επικίνδυνα θολά τα "νερά" της συναινετικής απόλαυσης, ενώ παράλληλα, τεστάρει ο καθένας την ικανότητα προσωπικής "ασφαλούς πλεύσης": εαν δυστυχώς βρεθεί να λειτουργεί ως πεδίο αποφόρτισης/σάκος του μποξ ή οχι.

    Καθώς το s/m χτυπά ευθύβολα σε αρχέγονα ένστικτα, το D/s συνήθως εμφανίζεται ως μια πιο επεξεργασμένη έκφραση συναινετικής επιβολής που βασίζεται στην παραδοχή της ανωτερότητας του Ετερου, ως ηγούμενο μέλος της σχέσης από τον ακόλουθο και οχι ως κάποιον βαρβαροκατακτητή που αγωνίζεται να "αλώσει το κάστρο" με βρισιές, κλωτσιές, φωνές και ο,τι "πυρομαχικό" διατίθεται.
    Γι αυτό βαρβαρότητα και Κυριαρχία μοιάζουν έννοιες ασύμβατες. Επειδή, σχετίζεσθαι και βαρβαρότητα -με την έννοια της μη συναινετικής βίας- είναι έννοιες ασύμβατες.
     
  11. Minws

    Minws Regular Member

    Ήταν η πρώτη που έφαγε το μήλο, αλλά δεν ήταν η πρώτη! Η πρώτη γυναίκα του κυρ Αδάμη ήταν η Λίλιθ... Άκου τώρα φίλε, η πρώτη που δεν γουσταρε να είναι σκλαβακια ( δικαίωμα της) , δαιμονοποιηθηκε , ενώ η δεύτερη που έγινε ήταν η αιτία όλων των δεινών ! Ερώτηση λοιπόν : φταίει η δε φταίει ο Κ ;
     
  12. espimain

    espimain Contributor

    Τι θέλεις να πεις ορέ παλικάρι;