Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Κόκκινα χείλη και σημάδια

Συζήτηση στο φόρουμ 'Ερωτικές φωτογραφίες & videos' που ξεκίνησε από το μέλος Elune, στις 10 Φεβρουαρίου 2015.

  1. Dark_Explorer

    Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

    Αυτά παθαίνει κανείς όταν κατασκευάζει παραμύθια/πορίσματα βασιζόμενος στους ευσεβείς πόθους του.
    Οι τελευταίες στατιστικές μελέτες ομιλούν για ασέλγεια σε ανήλικα αγόρια σε μεγαλύτερο ποσοστό έναντι των κοριτσιών.
    Και κατά την ίδια "λογική" με την επίκληση στον Εμπειρίκο, θα μπορούσαμε ν'ανατρέξουμε στα τεκτενόμενα της Αρχαίας Ελλάδας (π.χ «Αν το αγόρι είναι δώδεκα ετών τότε μου κάνει χαρά, κι αν βρίσκεται στα δεκατρία τότε με τραβάει ακόμα ισχυρότερα. Κι όμως στα 14 του είναι η γλυκύτερη ακμή του έρωτα, όταν αρχίζει το 15ο έτος προσφέρει ακόμα ομορφότερη ηδονή. Οι 16ρηδες είναι για όλους τους θεούς. (..)» (Στράτωνας, Παλατινή Ανθολογία, βιβλίο δωδέκατο)"

    Το πρόβλημα είναι βαθύ κι αρκετά ευαίσθητο και αφορά και τα δύο φύλα. Όπως ορθά ειπώθηκε, δεν είναι πεδίο αντιπαράθεσης. Εδώ τα όρια είναι και πρέπει να είναι ξεκάθαρα.
    Μην το τραβάμε παρακαλώ...
     
  2. Elune

    Elune Priceless

    Αγαπητοί, πήρε άλλη τροπή το νήμα ας επανέλθει στο αρχικό του 8έμα, ευχαριστώ!..
     
  3. MasterJp

    MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

    @dark explorer : ας λογοκρίνουμε την τέχνη λοιπόν, παρότι ... καὶ τίς ἂν εἴην εἰ πάντων σοι τῶν εἰρημένων τὴν γνῶσιν ἐκθέμενος τὴν Στράτωνος τοῦ Σαρδιανοῦ Παιδικὴν Μοῦσαν ἀπεκρυψάμην, ἢν αὐτὸς παίζων πρὸς τοὺς πλησίον ἀπεδείκνυτο, τέρψιν οἰκείαν τὴν ἀπαγγελίαν τῶν ἐπιγραμμάτων, οὐ τὸν νοῦν, ποιούμενος. ἔχου τοίνυν τῶν ἑξῆς: ἐν χορείαις γὰρ ἥ γε σώφρων, κατὰ τὸν τραγικόν, οὐ διαφθαρήσεται.
     
  4. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor

    Η Madeleine μου γυρίζει τα καρύδια για λόγους δικούς μου, αλλά το για μένα δίκαιο πρέπει να δίνεται ανεξαρτήτως συμπάθειας η αντιπάθειας...
    Τον Dapom ούτε που τον γνωρίζω...ούτε τον Elune...

    Αλλά αν κάτι μου την δίνει, είναι η παραπληροφόρηση ( όπως και η στρέβλωση των λεγομένων/γραφομένων των άλλων ) καθώς και η προσπάθεια "λιντσαρίσματος" virtual η μη...

    Στο δια ταύτα...

    Εννοείται ότι η παιδεραστία είναι άκρως αηδιαστική πρακτική και τιμωρείται με τον πιο παραδειγματικό τρόπο...
    Εντελώς φασιστικά μιλώντας ( γιατί αυτό που θα πω φασιστικό είναι και καθόλου λόγια ατόμου που "κατανοεί" ), οι παιδεραστές είναι για...( Και εδώ ειλικρινά αυτολογοκρίνομαι )...Θα ήθελα να δω τι θα λέγατε αν το παιδί σας η κάποιο ανηψάκι σας έπεφτε θύμα κακοποίησης...Εγώ επειδή τον δράστη θα τον...( και εδώ πάλι αυτολογοκρίνομαι ), δεν λέω περισσότερα...
    Και ναι, ιδέα έχω επί του ζητήματος και μάλιστα πολύ καλή...Αλλά το ξαναβουλώνω, μην και πει κανείς ότι βγάζω "γαλόνια", αν και δεν θα ήμουν ο μοναδικός εδώ μέσα που θα είχε επαγγελματική γνώση επί του θέματος.

    ΟΚ, το λοιπόν ας κάψουμε το βιβλίο του Ναμπόκοφ, τις ταινίες του Κιούμπρικ και του Μπερτολούτσι κτλ κτλ...
    Θέλετε να είσαστε σωστοί? Αν υποπέσει στην αντίληψη σας κάποιο αληθινό περιστατικό παιδεραστίας ( η προσπάθειας τέλεσης του, αποδεδειγμένα πάντοτε ), καταφύγετε στα όργανα της δικαιοσύνης και ας μην σας αφορά άμεσα...Και ναι, είναι πολύ λεπτό ζήτημα για να παίζουμε μαζί του...Γι' αυτό μην το βάζουμε στο εικονικό στόμα μας μάταια...Όπως πιστεύω ότι έγινε στην προκείμενη...

    Κάποιος συμφορουμίτης μίλησε περί διαφοράς παιδοφιλίας και παιδεραστίας...

    Ακολουθεί άρθρο που θα βρείτε στην δικτυακή σελίδα "Ψυχολογείν" και για τ' οποίο παραθέτω τον σύνδεσμο ( ως προς εξακρίβωση ότι παρέθεσα το κείμενο αυτούσιο δίχως να τ' αλλοιώσω )...

    http://psychologein.dagorastos.net/2007/12/08/pedophilia/


    * Παιδοφιλία και Παιδεραστία

    Μία λέξη που ακούγεται όλο και πιο συχνά τελευταία, λόγω των πολλαπλών συλλήψεων παιδεραστών ή κατόχων παιδικής πορνογραφίας αλλά και την δημιουργία αυστηρότερων ποινών για την παιδεραστία, είναι η λέξη “παιδόφιλος”. Τι είναι λοιπόν η παιδοφιλία; Από τι προκαλείται; Είναι μια αναστρέψιμη κατάσταση ή όχι; Θα προσπαθήσουμε να ρίξουμε φως σε αυτά και άλλα ερωτήματα γι’ αυτή τη σεξουαλική διαταραχή.

    Η λέξη παιδοφιλία (pedophilia στα αγγλικά) προφανώς προέρχεται από τις ελληνικές λέξεις “παιδί” και “φίλος” και ουσιαστικά σημαίνει η κατάσταση κατά την οποία κάποιος/α είναι φίλος/η ενός παιδιού. Βεβαίως η λέξη φίλος στην περίπτωση αυτή είναι συνώνυμο του “εραστή” (μεταφορικά και κυριολεκτικά σε περίπτωση παιδεραστικής πράξης).

    Ορισμός της παιδοφιλικής αποκλίνουσας συμπεριφοράς

    Όσον αφορά την επίσημη περιγραφή των συμπτωμάτων της παιδοφιλίας, σύμφωνα με το DSM-IV αυτά είναι η ύπαρξη των παρακάτω για περίοδο τουλάχιστον 6 μηνών:

    • Επαναλαμβανόμενες σεξουαλικές φαντασιώσεις, ορμές ή συμπεριφορές που περιλαμβάνουν σεξουαλική δραστηριότητα σχετιζόμενη με παιδιά (γενικότερα ηλικίας κάτω των 13 ετών).
    • Αυτές οι φαντασιώσεις, ορμές ή συμπεριφορές διαταράσσουν την ομαλή λειτουργικότητα του ατόμου σε προσωπικό ή κοινωνικό επίπεδο και αποκλίνουν από την αναμενόμενη κοινωνική συμπεριφορά βάσει του κοινωνικού πλαισίου.
    • Το άτομο είναι τουλάχιστον 16 ετών και τουλάχιστον 5 χρόνια μεγαλύτερο από το παιδί που εμπλέκεται στις σεξουαλικές ορμές του.
    Θα πρέπει να τονίσουμε πως η παραπάνω περιγραφή ΔΕΝ είναι νομικού χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δεν υποδηλώνει πως για να θεωρηθεί κάποιος παιδεραστής από το νόμο θα πρέπει να έχει αυτή τη συμπεριφορά για έξι ολόκληρους μήνες. Η συμπτωματολογία αφορά καθαρά τον ψυχολογικό ορισμό της παιδοφιλικής συμπεριφοράς. Και βεβαίως αν κάποιος παρενοχλήσει σεξουαλικά ένα παιδί δεν σημαίνει ότι έχει το ακαταλόγιστο αν καλύπτει τον παραπάνω ορισμό.

    Βεβαίως, πριν μιλήσουμε για τα πιθανά αίτια, είναι καλό να ξεκαθαρίσουμε την παιδοφιλία από την παιδεραστία. Παιδόφιλος μπορεί να χαρακτηριστεί κάποιος που διεγείρεται σεξουαλικά από ανήλικα παιδιά, έχει ερωτικές φαντασιώσεις που περιλαμβάνουν παιδιά και όλα όσα αναφέραμε στον γενικότερο ορισμό της παιδοφιλίας. Από τη στιγμή όμως που το εν λόγω άτομο ασελγήσει πάνω σε ανήλικο τότε θεωρείται και παιδεραστής και όχι απλά παιδόφιλος. Με δυο λόγια η διαφορά του ενός χαρακτηρισμού από τον άλλο είναι ότι ο όρος “παιδοφιλία” δεν περιλαμβάνει απαραίτητα την προσπάθεια σεξουαλικής επαφής με ανήλικο, ενώ ο πιο ειδικός όρος “παιδεραστία” αναφέρεται ακριβώς στην σεξουαλική πράξη. Από όσο γνωρίζω στην αγγλική γλώσσα ο όρος “pederast” και “pederastic” αναφέρεται σε ομοφυλοφιλική σχέση μεταξύ ανδρός και μικρού αγοριού. Δεν γνωρίζω που οφείλεται η διαφορά στο εννοιολογικό περιεχόμενο της λέξης μεταξύ ελληνική και αγγλικής γλώσσας. Αν κάποιος/α από εσάς γνώριζε θα του/της ήμουν αν μου έδινε καποιες σχετικές πληροφορίες. Στην συνέχεια θα επικεντρωθούμε πιο πολύ στην παιδεραστία, μιας και τα ερωτήματα που υπάρχουν σχετικά με την συγκεκριμένη σεξουαλική διαταραχή σχετίζονται συγκεκριμένα με την παιδεραστία και όχι με το γενικότερο πλαίσιο της παιδοφιλίας.

    Πιθανά αίτια παιδεραστίας

    Για άλλη μια φορά, όπως συμβαίνει σχεδόν σε όλες τις ψυχικές διαταραχές όσον αφορά την αιτιολογία τους, παρατηρούμε το γνωστό δίπολο “Φύση VS Περιβάλλον”. Φυσικά τις περισσότερες φορές είναι πραγματικά δύσκολο να ξεχωρίσει κανείς που είναι τα όρια της φύσης και που του περιβάλλοντος, όπως επίσης δύσκολο είναι και να οριστεί ο τύπος της συσχέτισής τους. Με δεδομένες αυτές τις δυσκολίες, αξίζει να αναφερθούμε σε κάποιες πρόσφατες έρευνες που έδειξαν ότι υπάρχουν διαφορές στις εγκεφαλικές συνδέσεις μεταξύ των παιδεραστών και ατόμων από τον μέσο πληθυσμό (βλ. Pedophilia May Be The Result Of Faulty Brain Wiring). Συγκεκριμένα η έρευνα αυτή υποστηρίζει ότι οι εγκέφαλοι των παιδεραστών έχουν λιγότερη λευκή ουσία (white matter) από τους “κανονικούς” εγκεφάλους. Με τον όρο λευκή ουσία ονομάζουμε όλες εκείνες τις περιοχές του εγκεφάλου στις οποίες υπάρχουν κυρίως οι άξονες και οι δενδρίτες των νευρικών κυττάρων (τα “καλώδια σύνδεσης” και “επικοινωνίας” μεταξύ των νευρικών κυττάρων και των εγκεφαλικών περιοχών γενικότερα).

    Λαμβάνοντας υπόψη τα αποτελέσματα αυτής της έρευνας, αλλά και άλλων ερευνών που έδειξαν ότι οι παιδεραστές έχουν χαμηλότερο IQ, είναι 3 φορές πιο πιθανό να είναι αριστερόχειρες αλλά και πιο… κοντοί(!) από τον μέσο πληθυσμό, τότε μπορούμε να πούμε πως ίσως τελικά η παιδεραστία να οφείλεται και σε συγκεκριμένη εγκεφαλική ανάπτυξη και άρα ίσως να υπάρχει προδιάθεση για την συγκεκριμένη διαταραχή.

    Επίσης το περιβάλλον του παιδεραστή , ιδιαίτερα κατά την παιδική ηλικία, φαίνεται πως παίζει μεγάλο ρόλο στην ανάπτυξη αυτής της σεξουαλικής διαταραχής. Συγκεκριμένα, έρευνες έδειξαν (βλ. σχετικό άρθρο στο archive.gr) πως έως και το 67% των παιδεραστών έχουν κακοποιηθεί σεξουαλικά κατά την παιδική τους ηλικία (προσοχή στην παρερμηνεία! Το 67% των παιδεραστών έχει κακοποιηθεί σεξουαλικά, όχι το 67% των σεξουαλικά κακοποιημένων παιδιών γίνονται παιδεραστές κατά την ενηλικίωση). Κάποιος θα περίμενε πως εφόσον το παιδί έχει κακοποιηθεί σεξουαλικά, αυτό θα λειτουργούσε ανασταλτικά. Δεν μπορούμε να πούμε με σιγουριά όμως ότι τέτοιου είδους πράξεις δεν λειτουργούν ανασταλτικά. Διαφορετικά όλα τα κακοποιημένα παιδιά θα είχαν γίνει παιδεραστές. Αυτό που μπορούμε να υποθέσουμε με σχετική σιγουριά όμως είναι ότι φαίνεται πως για μερικά παιδιά αντιδρούν αλλιώς στην σεξουαλική τους κακοποίηση. Νιώθουν ότι αυτά είναι οι υπαίτιοι για την αποτρόπαια αυτή πράξη. Εφόσον ενστερνιστούν κάτι τέτοιο είναι πολύ πιο εύκολο να προσπαθήσουν να επαναλάβουν το ίδιο μοντέλο σε άλλα παιδάκια που “πάνε γυρεύοντας”.

    Όσον αφορά το ερώτημα του αν τελικά η παιδοφιλία (κ άρα και η παιδεραστία) γιατρεύεται, η απάντηση μάλλον τείνει να είναι αρνητική, χωρίς ποτέ να αποκλείονται οι εξαιρέσεις. Η συγκεκριμένη διαταραχή είναι σεξουαλική, γι’ αυτό και είναι βαθιά ριζωμένη μέσα στον ψυχισμό του ατόμου, όπως όλες οι σεξουαλικές επιθυμίες και συνήθειες των ανθρώπων. Επιπλέον, αν η φύση είναι πράγματι ένας σημαντικός παράγοντας για την ανάπτυξη της παιδοφιλίας τότε η πιθανότητα να “γιατρευτεί” η παιδοφιλία σαφώς και μειώνεται ακόμη περισσότερο.

    Από την άλλη πλευρά βεβαίως, όπως ήδη αναφέραμε, η παιδεραστία έχει έντονα περιβαλλοντικά αίτια τα οποία έχουν τραυματίσει τον ψυχισμό του ατόμου. Αυτό σημαίνει πως αν μέσω κάποιας ειδικής ψυχοθεραπευτικής διαδικασίας το άτομο καταφέρει να επουλώσει τις πληγές αυτές, τότε ίσως μπορεί και να αφήσει πίσω του και την διαταραχή που σε αυτές τις περιπτώσεις αποτελεί σύμπτωμα άλλων βαθύτερων προβλημάτων στον ψυχισμό του παιδόφιλου.

    Χρήσιμα επιπλέον στοιχεία

    Οι περισσότεροι παιδεραστές έχουν παρανοϊκές ιδέες, όπως ότι τα παιδιά που κακοποίησαν ήθελαν να συμμετέχουν στην πράξη με τη θέλησή τους, ότι η εμπειρία αυτή θα είναι χρήσιμη για τα παιδιά, ότι τα παιδιά δεν θυμούνται τίποτα γιατί δεν κατάλαβαν τι έγινε κτλ. Φυσικά αυτές οι ιδέες δεν είναι τίποτα άλλο πέρα από μηχανισμούς άμυνας του “Εγώ” του παιδεραστή που ενεργοποιούνται σε μια προσπάθεια να προστατέψουν τον ήδη διαταραγμένο ψυχισμό του ατόμου.

    Κάτι πάρα πολύ σημαντικό που πρέπει να γνωρίζουμε όλοι μας, και κυρίως οι γονείς, είναι ότι σε πάνω από τις μισές περιπτώσεις σεξουαλικής κακοποίησης παιδιού (έως και 70%) ο παιδεραστής είναι άτομο του οικείου περιβάλλοντος και όχι ξένος! Αυτό ισχύει και για τον βιασμό ενηλίκων γενικότερα. Αυτό ίσως έρχεται σε αντίθεση με τις αντιλήψεις των περισσοτέρων στην κοινωνία μας, μιας και ο βιασμός ή η σεξουαλική κακοποίηση γενικότερα συνήθως είναι συνδεδεμένα με άγνωστους δράστες που επιτίθενται στα θύματά τους σε διάφορους κοινούς χώρους ή τα δελεάζουν ώστε να καταφέρουν τον ανώμαλο σκοπό τους.

    ------------------------------------------------------------------------------------

    Τα περί ποινών για κείνον/η που κακοποιεί σεξουαλικά ανήλικο δεν τ' αναφέρω καν...Από την στιγμή που θέλω να πιστεύω ότι κανείς από τους εγγεγραμμένους στο παρόν φόρουμ, δεν θα είχε καν στο μυαλό του, την βδελυρή ιδέα να συνευρεθεί ποτέ του με ανήλικο άτομο....
    Δεν σκοπεύω ν' απαντήσω σε καμία παρέμβαση που πιθανώς να γίνει σαν απάντηση σε αυτή την δική μου...
    Μεγάλα παιδιά είμαστε όλοι, μυαλό έχουμε και όπως είπαν ήδη κάποιοι, ας ασχοληθούμε με BDSM, με χωσίματα, με την ζωή των άλλων, με κραξίματα, με πλάκες, με οποιαδήποτε μαλακία περνάει από το μυαλό μας...Αλλά κάποια πράγματα σαν κι αυτό ας τ' αφήσουμε στην άκρη εδώ μέσα...και ας αφήσουμε ν' ασχοληθούν μαζί τους, εκείνοι που το κάνουν σαν δουλειά...Η ας ασχοληθούμε μαζί τους στην προσωπική μας ζωή ( που δεν το εύχομαι σε κανέναν να χρειαστεί ποτέ του να ασχοληθεί με ένα ζήτημα του είδους )...Και προπάντων, μην ψάχνουμε την τρίχα στο αυγό για να πούμε τα δικά μας πάντα...Δεν είναι όλα τα "αυγά" ίδια...Και δεν λέω να μην έχετε άποψη, δεν είμαι κανείς για να αφαιρέσω την άποψη σε κανέναν, ούτε ποτέ το σκέφτηκα καν (που το πιστεύω αληθινά ότι δεν είμαι κανείς, για ν' αφαιρέσω τον λόγο σε κανέναν, αλλά το υπογραμμίζω για να "καλύψω" και αυτή την πιθανή ατάκα)...

    Και εδώ ομολογώ ( πριν βρεθεί κάποιος να μου πει ότι φάσκω και αντιφάσκω κατά το δοκούν ) ότι στην λούμπα να κράξω χοντρά κάποιους/ες για γραφόμενα τους και για θέμα πολύ λεπτό, έχω πέσει στο παρελθόν κι εγώ...
    Και αναφέρομαι στο νήμα περί φαντασίωσης/role play βιασμού...Και ζητώ συγνώμη γιατί έκανα την χοντρή μαλακία να τα χώσω σε κάποιους/ες με δικαιολογία την επαγγελματική μου ενασχόληση/κατάλοιπο...
    Και κρίνοντας ηλιθιωδώς τις προθέσεις τους...Δεν μπορεί κανείς να μπει στο κεφάλι κανενός και πλέον το ξέρω, σε κάθε περίπτωση για κείνο μου το ολίσθημα, mea culpa, mea grandissima culpa...

    Και το δαχτυλάκι σε κάποιες περιπτώσεις...Γνώμη πάντα...Ας μένει λυγισμένο...
    Γιατί πολλές φορές οι καταστάσεις εκτρέπονται ανούσια λόγω του τεντωμένου αυτού άκρου...
    Με "έφαγε ο κώλος" μου βλέποντας κάποια πράγματα και δεν άντεξα, από το να μην πω την μαλακία μου...Αλλά σιγά σιγά μου περνάει κι αυτό...Ευτυχώς...και για μένα και για εσάς...

    Anyway, "παίξτε" όσο θέλετε με το θέμα...Δικό σας το κρανίο...το περιεχόμενο του επίσης...

    Να περνάτε καλά όλοι σας...
     
    Last edited: 11 Φεβρουαρίου 2015
  5. Dark_Explorer

    Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

    Η Τέχνη είναι αυτή που είναι και συγκινεί τον καθένα ποικιλοτρόπως.
    Το παρακάτω δεν είναι Τέχνη:
     
  6. gaby

    gaby Guest

    Τα κόκκινα βαμμένα χείλη παραπέμπουν σε ένα διεγερμένο και ανοιχτό αιδοίο, πάντα. Άλλωστε και το φετίχ του νηματοθέτη, ώρα του καλή, προς εκεί έτεινε.

    Η νεαρή λολίτα - που άθελά της και χωρίς να φταίει κατέστρεψε τη ζωή του συγγραφέα - δεν έχει σχέση, αν μετήλθε το βαθύ κόκκινο κραγιόν ήταν επειδή ήθελε ασυναίσθητα να μπει στον άλλο συμβολισμό όχι για να γίνει συμβολισμός η ίδια! Είναι δε, αφελές, να αντιλαμβάνεται κανείς ότι οι γυναίκες αναζητούν την πατρική μορφή σε μεγαλύτερους από τις ίδιες άντρες, μπορούν κάλλιστα να έχουν αυτή τη λειτουργία και οι συνομίληκοι ή και νεότεροί τους. Αν το γενικό πρότυπο γυναικείας ομορφιάς ταυτίζεται με την (αιώνια) νεότητα αυτό είναι για δύο λόγους, ο ένας σχετίζεται με τη δυνατότητα αναπαραγωγής και ο άλλος με την αφέλεια και τη μη ικανότητα αξιόλογης κριτικής στο πατριαρχικό πρότυπο. Η λολίτα ήταν άλλο πράγμα τελείως. Ήταν - κατά τη γνώμη μου - ένας ασυναίσθητος όσο και μοιραίος Φάουστ, στη ζωή του Χάμπερτ. Του έταζε, ανεπαισθήτως, τη νεότητα και την αθωότητα ενόσω του έπαιρνε τη ζωή μέσα από τα χέρια και πάλι ανεπαισθήτως…

    http://www.protagon.gr/?i=protagon.el.article&id=27370
     
  7. MasterJp

    MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

    @dark explorer : Όντως, δεν είναι, είναι όμως το έναυσμά της, όπως και εδώ:

    Όταν Διεγείρονται

    Προσπάθησε να τα φυλάξεις, ποιητή,
    όσο κι αν είναι λίγα αυτά που σταματιούνται.
    Του ερωτισμού σου τα οράματα.
    Βάλ’ τα, μισοκρυμένα, μες στες φράσεις σου.
    Προσπάθησε να τα κρατήσεις, ποιητή,
    όταν διεγείρονται μες στο μυαλό σου,
    την νύχτα ή μες στην λάμψι του μεσημεριού.

    Κ.Π.Καβάφης

    υ.γ. ας σεβαστούμε την επιθυμία του νηματοθέτη και ας μην εστιαστούμε στο "αν ο νόμος το επέτρεπε", που προφανώς αποτέλεσε την πηγή της μήνης σου, και την επίδρασή του στην τέχνη.
     
  8. Dark_Explorer

    Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

    Ή, το έναυσμα παραβατικής συμπεριφοράς.

    Πράγματι, ανέφερα εξαρχής ότι θα ήταν προτιμότερο να μη γίνει πεδίο αντιπαράθεσης ένα τόσο λεπτό ζήτημα. Είχα την εντύπωση ότι κάποια πράγματα είναι αυτονόητα, αλλά...
     
  9. lizard_

    lizard_ his only purpose is A's pleasure

    in bdsm ways i hope...  
     
  10. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor



    She say she love my lolly
    She wanna make it pop (hey)
    She say she love my lolly
    She wanna kiss the top..
     

     
     
  11. Dapom

    Dapom Contributor

    Επειδή υπάρχουν αρκετοί που και δεν ξέρουν να διαβάζουν (ή πιο ευγενικά δεν εχουν την υπομονή να καταλάβουν τι διαβάζουν)
    Θελω να διευκρινίσω το εξής.
    ΔΕΝ επικροτώ ούτε αποδέχομαι την παιδοφιλία αλλα ουτε και την παιδεραστία.
    Αντιθέτως μου προκαλούν αποτροπιασμό.
    Μαλλον τελικά χρειάζεται να μιλας σαν να απευθύνεσαι σε 6χρονα (λογοπαίγνιο που κολλάει με την περίπτωση)
     
  12. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor

    Τι να σε πω ρε Lizardακο...Κάτι τέτοιες "εξυπνάδες" διαβάζω και σχεδόν βλαστημάω την μαλακία που με βαράει να φυτρώνω εκεί που δεν με σπέρνουν, όταν κάτι το θεωρώ άδικο...Και δεν το κάνω, ούτε για να πάρω παράσημα, ούτε για να μου πουν ευχαριστώ...

    Τεσπα, καλύτερα που μαμήθηκε έτσι το ζήτημα, παρά με τον τρόπο που είχε μαμηθεί πριν...

    Οτιδήποτε άλλο και να είχα να πω στην συγκεκριμένη περίπτωση (και όχι μόνο σε σένα), θα ήταν απλά σπατάλη...
    Ανανεώνω με κάθε ειλικρίνεια την ευχή να είστε όλοι καλά...
    Άβαταρ προς άβαταρ... 
     
    Last edited: 11 Φεβρουαρίου 2015