Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Κόμισσα Καλλιόστρο

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος aerovamon, στις 7 Οκτωβρίου 2010.

1. aerovamon

aerovamon Regular Member

Είχα ήδη μπει στην τρίτη δεκαετία της ζωής μου και ακόμα ψαχνόμουνα. Παρόλο που είχα βιώσει ήδη μία όμορφη περιπέτεια, ακόμα αναζητούσα τη Γυναίκα που θα με έκανε ευτυχισμένο, που θα με έκανε ολοκληρώτικά δικό της. Το φετίχ μου: Τα γυναικεία πόδια, βαμμένα νύχια, ψηλοτάκουνες γόβες… Δυναμικές Γυναίκες, που θέλουν να έχουν το πάνω χέρι. Ερωτική απόκλιση κατά πολλούς... πράγμα που με έκανε διστακτικό... Πως άλλωστε εκμυστηρεύεσαι πως λατρεύεις να σε ταπεινώνουν και να σε εξευτελίζουν... Έτσι λοιπόν, κρυμμένος πίσω από ένα ψευδώνυμο, αποφάσισα να γίνω μέλος σε ένα site γνωριμιών. Συμπλήρωσα όλα τα απαραίτητα στοιχεία για να ολοκληρωθεί το προφίλ μου και έγραψα λιτά, αυτά που ζήταγα από μία Γυναίκα. Στην αρχή έμπαινα κάθε μέρα στο site με την προσδοκία πως κάποια Κυρία θα μου είχε αφήσει κάποιο μήνυμα. Και κάθε φορά απογοητευόμουνα... Απόλυτα φυσιολόγικό άλλωστε! Οι γυναίκες όλο και πιο δύσπιστες, με άπειρες επιλογές ανάμεσα σε εκατοντάδες αντρικά ονόματα, θα διάλεγαν εμένα, που ζητούσα να υποταχτώ, να γίνω σκλάβος, να ταπεινωθώ...

Κι όμως ένα πρωινό, μπήκα στο site και προς μεγάλη μου έκπληξη, είχα μήνυμα! Αμέσως ένιωσα τους χτύπους της καρδιάς μου να αυξάνονται. Έπιασα το σακκουλάκι με τον καπνό μου και έστριψα ένα τσιγάρο. Το άναψα και άρχισα να διαβάζω το μήνυμα...
    -Γεια σου μωρό!
    Αφού κοίταξα το προφίλ Της, και απάντησα στο μήνυμά Της, τράβηξα μία γερή τζούρα, γεμάτος χαρά που μία Γυναίκα είχε ενδιαφερθεί για εμένα. Παρέμεινα για αρκετή ώρα ¨ διαδικτυομένος¨ , περιμένοντας με ανυπομονησία κάποια απάντηση της μυστηριώδης Κυρίας. Ύστερα από αρκετή ώρα έλαβα ένα δεύτερο μήνυμα.
    -Είσαι ακόμα εκεί;
    -Μάλιστα. Είμαι στη διάθεσή Σας.
    -Καταρχήν μη μου μιλάς στον πληθυντικό. Δεν είμαι αυταρχική εγώ!

Αμέσως συνήλθα, επέστρεψα στην πραγματικότητα... ¨Φυσικά και δεν είναι αυταρχική! Έχεις γνωρίσει πολλές το τελευταίο καιρό, ε; Βλάκα! ¨, σκέφτηκα απογοητευμένος. Παράλληλα όμως μου γεννήθηκαν απορίες. Για ποιό λόγο αυτή η Γυναίκα είχε έρθει σε επαφή μαζί μου; Τι ήταν αυτό που ήθελε από εμένα; Φυσικα δε θα σας κρύψω πως εκτίμησα αφάνταστα το γεγονός ότι επικοινώνησε μαζί μου. Με είχε κερδίσει...

-Όπως θέλεις της απάντησα. Νόμισα πως διάβασες το προφίλ μου και...
    Απάντησα γεμάτος απορία.
    -Δηλαδή, τι ψάχνεις;
    Με ρώτησε.
    -Αναζητώ μία Γυναίκα να με κυριεύσει, να με χρησιμοποιήσει, να με πατήσει, να με ταπεινώσει... Θέλω να πέσω στα γόνατα και να Της γλύψω τα πόδια, τα τακούνια Της... Και πολλά άλλα... Αν θες μπορώ να σου επισυνάψω μία ιστορία που έγραψα πριν από μερικές μέρες.
    -Στείλ’ τη!
    Μου είπε. Αμέσως πήρα το e-mail που μου είχε δώσει, επισύναψα την ιστορία μου και Της έστειλα το μήνυμα

Κάθε φορά που Της έστελνα ένα μήνυμα περίμενα μη μου ξαναμιλήσει... Πόσο μάλλον τώρα, που μέσα σε λίγες σελίδες, περιέγραφα πως φανταζόμουν τον εαυτό μου δίπλα σε μία Γυναίκα... και συγκεκριμένα κάτω από τα τακούνια Της!

Μετά από λίγο έλαβα ένα μήνυμα Της, όπου μου έλεγε πως γράφω αρκετά καλά, αλλά από την άλλη μου έδειχνε πως το ενδιαφέρον Της για εμένα είχε τελειώσει... Κατάλαβα λοιπόν πως το παιχνίδι είχε τελειώσει, πριν καν ξεκινήσει... Έτσι λοιπόν απογοητευμένος έστειλα ακόμα ένα μήνυμα.

-Σε ευχαριστώ πολύ για την προσοχή που μου έδειξες. Ελπίζω να βρείς αυτο που ψάχνεις! Και να μη χαθούμε, έτσι;
    Σχεδόν αμέσως έλαβα την απάντησή Της.
    -Φυσικά δε θα χαθούμε... Άλλωστε θέλω να σε γνωρίσω! Αν θες άφησε ένα τηλέφωνο.
    Έμεινα μαλάκας! Κοίταζα το μήνυμα σα να μη το καταλάβαινα. Μόλις συνήλθα, έστειλα τον αριθμό του κινητού μου. Αφού επιβεβαίωσε πως δεν Της έκανα πλάκα μου είπε:
    -Μωρό, πρέπει να μιλήσουμε
    -Θέλεις να σου τηλεφωνήσω τώρα; ρώτησα
    -Ναι

Τώρα οπωσδήποτε χρειαζόμουν τσιγάρο... Και κάτι να πιω! Το στόμα μου είχε στεγνώσει! Ούτε που φανταζόμουν πως θα γινόταν κάτι τέτοιο! Κάλεσα τον αριθμό και άκουσα μία γλυκιά φωνή να μου λέει:
    -Γεια σου μωρό!
    -Γεια σου γλύκα!
    -Με κούφανες! Με τις ιστορίες σου και με αυτά που μου έλεγες! Καλά τα πιστεύεις όλα αυτά, ή με κοροιδεύεις;
    -Φυσικά και τα πιστεύω! Άλλωστε είναι ένα πάθος, ένα όνειρο που πολύ θα ήθελα να ζήσω!!!
    -Δηλαδή, θέλεις να μου πεις πως σου αρέσει να σε εξευτελίζουν, να σε πατάνε σα χαλί, να σε μαστιγώνουν;
    Με ξαναρώτησε λες και δεν πίστευε όλα όσα είχε διαβάσει, όλα όσα της είχα πει...
    -Ναι, λατρεύω τα Θηλυκά, όμως τρελαίνομαι με τις απαιτητικές, δυναμικές Κυρίες.
    -Και η κοπέλα σου;
    -Της έχω εξομολογηθεί το πάθος μου...
    -Και;
    -Δεν θέλει, δε γουστάρει
    -Δεν το πιστεύω! Καλά της τα έχεις πει όλα αυτά και δεν έχει κάνει τίποτα; Αν ήμουν στη θέση της θα σε είχα τσακίσει στο ξύλο, θα σε έλιωνα κάτω από τα τακούνια μου, Μέχρι και μπρούμυτα θα σε είχα γυρίσει!!! Θα με παρακάλαγες να σταματήσω!!!

Δε μίλησα, δεν είπα κουβέντα... Την άκουσα από την άλλη άκρη του τηλεφώνου να γελά και αμέσως χαμήλωσα το κεφάλι... Είχα κοκκινίσει από ντροπή, αλλά αυτό δε φάνηκε να είχε πτοήσει τον φίλο μου, που είχε σκληρήνει κανονικότατα! Χωρίς να καταλαβαίνω τι γινόταν, απάντούσα σε κάθε της ερώτηση, με απόλυτη ειλικρίνεια, χωρίς κανένα δισταγμό!!! Η τηλεφωνική συζήτηση κράτησε αρκετά, σχεδόν μία ώρα. Έτσι, αφού έμαθε αυτά που ήθελε, κλείσαμε το τηλέφωνο, δίνοντας τηλεφωνικό ραντεβου για την επόμενη μέρα. Το μονάδικό πράγμα που έμαθα για Αυτην ήταν πως ήταν ελεύθερη. Ούτε κάν το όνομά της... Έτσι κι αλλιώς, δε χρειαζόταν να το ξέρω για να την ονειρεύομαι!

Η επόμενη μέρα κύλησε όμορφα. Ξύπνησα και το μόνο που είχα στο μυαλό μου ήταν πότε θα ερχόταν η στιγμή να μιλήσω ξανά με τη γλυκιά κοπέλα! Λίγο πριν μπει το μεσημέρι αποφάσισα να επικοινωνήσω μαζί Της. Άκουσα τη γλυκιά φωνή της:
    -Καλημέρα μωράκι! Πως κοιμήθηκες χθές το βράδυ;
    -Υπέροχα ! ! Από τη στιγμή που κλείσαμε το τηλέφωνο δεν πέρασε λεπτό χωρίς να σε σκεφτώ! ! Και όταν ξάπλωσα στο κρεββάτι, κοιμήθηκα καθως το μυαλό μου έπαιζε, πλάθοντας μία εικόνα για σένα...
    -Αχ το μωράκι μου!!! Καύλωσε με την πάρτυ μου!!!
    -....
    -Ξέρεις σκέφτηκα να βρεθούμε αύριο το πρωϊ, αν δεν έχεις αντίρρηση!
    -Φυσικά και δεν έχω αντίρρηση ! ! !
    -Οκ. Τι λες κατά τις έντεκα το πρωί είναι καλά;
    -Μια χαρά! Θα πιούμε και το καφεδάκι μας...
    Απάντησα αμήχανα, ζαλισμένος από την τροπή που είχαν πάρει τα πράματα... Μόλις είχα κλείσει ραντεβού με μία Γυναίκα που ήξερε τι ζητούσα! Αφού κανονίσαμε που ακριβώς θα συναντιόμασταν, κλείσαμε το τηλέφωνο και εγώ είχα μείνει σα χαζός, κρατώντας το τηλέφωνο, κοιτώντας στο πουθενά! Ένιωθα τα συναισθήματα να μπερδεύονται το ένα με το άλλο, όμως η αγωνία ήταν αυτή που είχε συνεπάρει... Αγωνία για το τι θα επακολουθούσε!

Το βράδυ κοιμήθηκα με δυσκολία. Στριφογύρισα αρκετές φορές στο κρεββάτι μου, μέχρι τελικά να με πάρει ο ύπνος και να με ταξιδέψει... Το πρωί ξύπνησα με την αίσθηση πως δεν είχα αποχωριστεί ούτε λεπτό την αγωνία με την οποία είχα αποκοιμηθεί. Σηκώθηκα, έκανα ένα μπάνιο, πήρα την ασημένια αλυσιδίτσα που της είχα αγοράσει την προηγουμενη μέρα και ξεκίνησα για το ραντεβού. Έφτασα ένα τέταρτο νωρίτερα και κρατώντας ένα κόκκινο τριαντάφυλλο έψαξα να βρω ένα μέρος να στηριχτώ... Η ηλιθιότητά μου είχε ξεπεράσει την αμηχανία μου! Δεκαπέντε λεπτά ήταν κι όμως που φάνηκαν ώρες. Ξαφνικά ένιωσα ένα βλέμμα να με διαπερνά. Γύρισα το κεφάλι μου και την είδα! Ήταν στην άλλη πλευρά του δρόμου και με κοίταζε διερευνητικά. Τα μάτια μου κόλλησαν απάνω Της. Ήταν μία πολύ όμορφη κοπέλα, με μαύρα μακριά μαλλιά και ένα σώμα καταπληκτικό! Φόραγε μία ανάλαφρη λευκή φουστίτσα και ένα λαχανί μπουστάκι πού άφηναν την κοιλίτσα της εκτεθειμένη. Το ντύσιμο συμπλήρωνε ένα ζευγάρι χαμηλοτάκουνα πέδιλα. Πέρασε τη διάβαση, με πλησίασε και μου έδωσε ένα φιλί στο στόμα. Το χέρι της γλίστρησε πάνω στο δικό μου.
    -Πάμε για καφέ;
    Της χαμογέλασα και αρχίσαμε να περπατάμε προς την καφετέρια. Καθήσαμε και αφού έσπασε ο πάγος με κανά-δυό αστειάκια, αρχίσαμε να συζητάμε. Φυσικά το βλέμμα μου σταμάτησε αρκετές φορές στα πόδια της. Είχε περάσει το πόδι της πάνω από το άλλο και το κούναγε επιδεικτικά. Το θέαμα ήταν φανταστικό! Τα πόδια Της απλώνονταν ατέλειωτα μπροστά μου... Τα νυχάκια της, βαμμένα ένα έντονο, κόκκινο χρώμα ταίριαζαν απόλυτα με την μαυρισμένη της επιδερμίδα... Η καμάρα του ποδιού της ..! Μου ερχόταν να σκύψω και να τα φιλήσω!
    -Τι έγινε μικρό μου; Γουστάρεις τόσο πολύ τα ποδαράκια μου, που δε μπορείς να ξεκολλήσεις το βλέμμα σου από πάνω τους;
    -Με συγχωρεις, απάντησα, αλλά είναι τόσο όμορφα...!
    -Εντάξει, μπορείς να τα κοιτάζεις αλλά όποτε σου μιλάω θέλω να με κοιτάζεις στα μάτια! Οκ?
    -Φυσικά...
    Απάντησα και την κοίταξα στα μάτια. Με κοίταζε με ένα βλέμμα αυταρέσκειας και ικανοποίησης. Το καβλί μου ερέθισμένο τινάχτηκε για ακόμη μία φορά.
    -Όλα αυτά που διάβασα, καθώς και όλα αυτά που μου είπες, μου έχουν κινήσει την περιέργεια. Είσαι άραγε ικανός να δεχτείς μία τόσο βάναυση συμπεριφορά από μία Γυναίκα; Σκέψου καλά πριν απαντήσεις...
    -Από μία γυναίκα ίσως όχι. Από Την Γυναίκα όμως ναι! Αν μου παρουσιαστεί η ευκαιρία, πιστεύω πως θα αναπεξέλθω...
    Μόλις τελείωσα την πρόταση μου ξεκαρδίστηκε στα γέλια! Με κορόιδευε και εγώ όχι μόνο το ανεχόμουνα, αλλά την κοίταζα με θαυμασμό...
    -Βρε χαζούλι..., θα δεινοπαθήσεις!
    Και αμέσως σηκώθηκε όρθια.
    -Έλα, σήκω! Πάμε μία βόλτα στα μαγαζιά! Θέλω να ψωνίσω μερικά πράγματα!
    Μου είπε δίχως να σταματήσει να γελά περιπαιχτικά. Έτσι λοιπόν ξεκίνησε μία βόλτα στα μαγαζιά της Αθήνας. Πριν να μπούμε στο πρώτο μαγαζί μου είπε:
    -Κοιταξε μωρό μου, σε θέλω μαζί μου για να δώ τι σου αρέσει περισσότερο πάνω μου... Αυτό δε σημαίνει πως θέλω να πληρώσεις κιόλας! Το μόνο που θέλω –αν γουστάρεις και συ-, θα ήταν να μου κάνεις δώρο τα παπούτσια μου, οκ?

Αυτό που εξελίχτηκε μπροστά στα μάτια μου, ήταν μία πασαρέλα, μόνο για την πάρτυ μου... Μπορώ να πω, πως ότι και αν δοκίμασε, ταίριαζε απόλυτα στο λυγερό κορμί Της και Την έκανε ακόμα περισσότερο Θηλυκό! Δοκίμαζε τα φορέματα, φούστες, καυτά σορτσάκια, και λικνιζόταν με χάρη μπροστά μου... Το υπέροχο κορμάκι της, χόρευε μπροστά στα μάτια μου και εγώ δίχως να μπορώ να αντιδράσω, ένιωθα τον ερεθισμό μου να μεγαλώνει... Αφού διάλεξε αυτά που της άρεσαν περισσότερο, βγήκαμε στο δρόμο και αρχίσαμε να κοιτάμε βιτρίνες με υποδήματα. Το τρίτο μαγαζί που συναντήσαμε, είχε μία πληθώρα από γυναικεία παπούτσια, κατά βάση ψηλοτάκουνα... Ζήτησε από την πωλήτρια να φέρει ορίσμένα ζευγάρια να δοκιμάσει και με ρώτησε χαρούμενα:
    -Πως περνάς μωρό μου;
    -Υπέροχα! Η αλήθεια είναι πως έχω χαζέψει λίγο!!! Δε ξέρω τι ακριβώς συμβαίνει...
    -Φαίνεται...
    Μου είπε ειρωνικά, κοιτάζοντάς με, με ένα βλέμμα περίεργο, γεμάτο ανωτερότητα ! ! ! Γύρισε προς την πωλήτρια, που μόλις είχε φτάσει κρατώντας μερικά κουτιά και της ζήτησε να τα ακουμπήσει δίπλα στο μεγάλο τετράγωνο καναπέ. Κάθησε αναπαυτικά, ακούμπησε το δεξί της χέρι προς τα πίσω, αγκάλιασε το ένα πόδι της με το άλλο και μου είπε:
    -Μωρό, τι λες; Θα με βοηθήσεις;
    Τα έχασα !!! Ξαφνιασμένος και με έναν ερεθισμό που δεν κρυβόταν με τίποτα πλέον, γονάτισα μπροστά Της, και με τρεμάμενα χέρια, έβγαλα τα πέδιλά Της και γλύστρισα στα ποδαράκια Της το πρώτο ζευγάρι... Τα κοίταξε, τα περπάτησε και βολεύτηκε πάλι στον καναπέ.
    -Συνέχισε μωρό μου... Άλλωστε από ότι βλέπω το διασκεδάζεις!
    Μου είπε σαρκαστικά, κοιτάζοντας το καυλί μου... Το σενάριο, επαναλήφθηκε πολλές φορές, και μέχρι να φύγουμε, ένιωθα το αίμα μου να αφήνει το κεφάλι μου και να συσσωρεύεται στο καυλί μου, που ήταν πλέον έτοιμο να εκραγεί. Διάλεξε τρία ζευγάρια, φόρεσε επί τόπου ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα ξύλινα σανδάλια, και αφού πλήρωσα ξεκινήσαμε για το σπίτι μου. Σε όλη τη διαδρομή δε ξεκόλλαγα τα μάτια μου από τα ποδαράκια της... Κοιτάζωντας το πέλμα της να αποχωρίζεται στιγμιαία το σανδάλι Της, μου ερχόταν να βουτήξω ανάμεσα τους και να αρχίσω να τα φιλώ, να τα γλύφω...

Μόλις μπήκαμε σπίτι μου, ο τόνος της φωνης Της άλλαξε.
    -Ακούμπησε τις σακκούλες και τη τσάντα μου εκεί, και ακολούθησέ με!
    Μου είπε προστακτικά. Αφού έριξε μια γρήγορη ματιά σε όλο το σπίτι, πήγε στην τουαλλέτα... και εγώ από πίσω Της... Σήκωσε τη φούστα Της, έβγαλε το μικροσκοπικό κιλοτάκι Της και αρχισε να πετά τα Χρυσά Υγρά Της!
    -Βάζω στοίχημα, μικρό μου... Και τι δε θα έδινες για να τα πιείς !!! Έτσι δεν είναι?
    -Μάλιστα...
    -Έλα, μωρό! Καθάρισε το μουνάκι της Κυρίας σου! Γλύψ’ το καλά με τη γλωσίτσα σου!
    Μου είπε και ανακάθησε στη λεκάνη, προσφέροντάς μου το ξυρισμένο Της μουνάκι... Σίγουρα ονειρευόμουνα... Αυτή δεν ήταν που είχε πει ¨ότι δεν είναι αυταρχική;!;! Τι συνέβαινε άραγε; Δε σκέφτηκά όμως τίποτα περισσότερο, και αμέσως άρχισα με μανία να της καθαρίζω το μουνάκι. Αφού καθάρισα κάθε ίχνος από τα ούρα Της, έχωσα τη γλώσσα μου βαθιά μέσα Της αναζητώντας περισσότερο Νέκταρ.
    -Αρκετά!
    Μου είπε σπρώχνοντάς με μακριά.
    -Γδύσου και έλα στο σαλόνι! Στα τέσσερα!
    Έβγαλα όλα μου τα ρούχα, γονάτισα και σα σκύλος μπήκα στο σαλόνι. Με πλησίασε με άρπαξε από τα μαλλιά και άρχισε να με τραβά.
    -Δυναμικές Κυρίες θέλεις, ε; Τώρα θα σου δείξω εγώ παλιομαλάκα! Στα γόνατα και ακούμπησε το πουλάκι σου πάνω στο τραπεζάκι!
    Μου είπε δείχνοντας το τραπεζάκι του καθιστικού. Υπάκουσα.... Αμέσως σήκωσε το πόδι της και το ακούμπησε με δύναμη πάνω στο πρησμένο μου καυλί! Άρχισε να το πατά και να το τρίβει κάτω από τα τακούνια της λες και ήθελε να το λιώσει...
    -Αν νομίζεις πως θα περάσεις όμορφες στιγμές μαζί μου, είσαι γελασμένος!!
    Σλααάπ ! ! ! μου αστράφτει ένα χαστούκι...
    -Θα βλαστημίσεις την ώρα και τη στιγμή που με συνάντησες!
    Σλααάππ ! ! ! Μου σκάει ακόμα ένα.
    -Φτού σου παλιομαλάκα, που θέλεις να λέγεσαι και άντρας!!
    Σλαααάπ ! ! !
    -Γλύψε τα σάλια μου, σκύλε!! Άνοιξε το στόμα σου!!!
    Συνέχισε να με φτύνει και να με χαστουκίζει... Τώρα πια δε σκεφτόμουν τίποτα! Ήμουν έρμαιο στα χέρια της...
    -Πρώτα θα σε γαμήσω!!! Και μετά θα σε τσακίσω στο ξύλο, ηλίθιε!
    Σλαααάπ!!! Σλααάπ!!! Τα χαστούκια διαδέχονταν κάθε της πρόταση. Ζαλισμένος, από τις πολλές σφαλιάρες, με τα μάγουλα κατακόκκινα και τα αυτιά μου να βουϊζουν, ένιωθα το πουλάκι μου να συνθλίβεται κάτω από τα πόδια Της. Παρόλο μου τα πρώτα δάκρυα είχαν κάνει την εμφάνισή τους, η καύλα μου ήταν αφάνταστη. Τα προσπερματικά υγρά μου, λέρωναν το τραπεζάκι και τα παπούτσια Της Κυρίας μου...
    -Θα σε λιώσω σα σκουλίκι ! ! !
    Σλαααάπ ! ! !
    -Θα σέρνεσε μπροστά μου, θα μου φιλάς τα πόδια και θα παρακαλάς να σταματήσω!!!
    Δεν άντεξα άλλο... Άρχισα να αδειάζω το καυτό μου φορτίο... ένιωθα την έκρηξη να με λυτρώνει από τον πόνο...Άρχισα να φωνάζω από ηδονή και να της λέω:
    -Αφέντρα μου είσαστε υπέροχη!!! Λιώνω κάτω από τα λατρεμένα σας ποδαράκια!!!....... Ποτέ δεν έχω ξανανιώσει έτσι ! ! ! Είσαστε υπέροχη! Σας λατρεύω...

Σήκωσε το πόδι της από το καβλί μου, με κοίταξε με ένα σκληρό, αυταρχικό βλέμμα και μου είπε:
    -Είσαι αξιοθρήνητος! Ξάπλωσε! Γελοίε...
    Πήγε προς την τσάντα της και την άκουσα πάλι να πλησιάζει. Κρατούσε στο χέρι της ένα καμσίκι και ένα ζευγάρι χειροπέδες. Μου τις πέρασε στα χέρια, σηκώθηκε όρθια ανέβηκε πάνω μου και άρχισε να με πατά με μίσος. Τα τακούνια της βυθιζόντουσαν βαθιά στο κορμί μου, σκίζοντας πολλές φορές την σάρκα μου. Κάποια στιγμή κάρφωσε τα τακούνια της πάνω στις θηλές μου και άρχισε να τις στρίβει με δύναμη !!! Άρχισα να ουρλιάζω από πόνο...
    -Σκάσε παλιομαλάκα ! ! ! Ακόμα δεν έχεις δει τίποτα ! ! ! Σκάσε γιατί θα σε φιμώσω...

Κάποια στιγμή , αφού ευχαριστήθηκε το χαλάκι της, κατέβηκε και απομακρύνθηκε. Ανασήκώθηκα και κοίταξα το κορμί μου. Ήταν γεμάτο σημάδια και γρατζουνιές!! Ενώ το καυλί μου, κατά ένα περίεργο τρόπο, συνέχισε να ορθώνεται σε όλο του το μεγαλείο. Λες και ήταν το μοναδικό πράμα πάνω μου που αντιδρούσε... που σήκωνε κεφάλι! Ακουσα τα τακούνια Της να καρφώνονται στο πάτωμα με ένα θόρυβο που διαρκώς δυνάμωνε. Αμέσως γονάτισα και την είδα να μπαίνει στο δωμάτιο. Στη μέση της φόραγε ένα strap-on! Ο φόβος, αμέσως με κυριεύσε... Έπεσα στα πόδια της και άρχισα να τα φιλάω!
    -Σας παρακαλω Κυρία... Μη... Σας εκλιπαρώ...
    -Σήκω όρθιος!
    Υπάκουσα...
    -Έλεος Κυρία εγώ δεν-
    Σλααάπ ! ! ! Με διέκοψε με ένα χαστούκι τόσο δυνατό που κυριολεκτικά έχασα το φως μου.
    -Σκάσε σκουλίκι!!!
    Έπιασε την αλυσίδα από τις χειροπέδες μου και με πέταξε μπρούμυτα πάνω στην πλάτη του καναπέ. Ήρθε από πίσω μου, και άρχισε να επεξεργάσετε τον κώλο μου. Ένιωσα το δαχτυλάκι της να εισχωρεί μέσα μου. Μετά από λίγο έχωσε και δεύτερο δάχτυλο... Η πρωτόγνωρη αίσθηση με ενοχλούσε αλλά και με ευχαριστούσε συγχρόνως. Αφού άνοιξε με τα δαχτυλάκια της το κωλαράκι μου, το άλειψε με λίγο σάλιο και μπήκε μέσα μου... Ένιωσα τα χέρια Της να πιάνουν το κωλαράκι μου και μπήγωντας τα νύχια Της στη σάρκα μου, άρχισε να με πηδά άγρια και να μπαίνει όλο και πιο βαθιά μέσα μου. Ο πόνος σιγα-σιγά άφησε τη θέση στην ηδονή, οι κραυγές πόνου άλλαξαν σε βογκητά και το καυλί μου άρχισε να στάζει καύλα...
    -Ξεφτιλισμένε...!
    Μου είπε καθώς έβγαινε από μέσα μου. Έπιασε το καμτσίκι και άρχισε να με χτυπά στο κώλο, στα μπούτια , στη πλάτη... Άκουγα το καμτσίκι Της να σκίζει τον αέρα και ύστερα τη σάρκα μου.... Δίπλωσα από το πόνο και έπεσα στο έδαφος. Με αναφιλητά άρχισα να της φιλώ τα πόδια, μα δε σταμάτησε να με μαστιγώνει! Γύρισα σε μία προσπάθεια να προφυλαχτώ αλλά Εκείνη πάτησε πάνω στο κεφάλι μου πιέζοντάς το με δύναμη στο έδαφος... Συνέχισε να με χτυπά με δύναμη στα χέρια μου, στο στήθος, ακόμα και το πουλάκι μου δε γλυτωσε... Όταν πια δεν είχα δύναμη ούτε να φωνάξω, σταμάτησε να με χτυπά.
    Σήκωσε τις σακούλες με τα καινούρια Της ρουχαλάκια, έσκυψε επάνω μου, με έφτυσε και μου είπε:
    -Αλλη φορά να προσέχεις τι εύχεσαι...

Άκουσα τα τακούνια της να απομακρύνονται... Κουρελιασμένος, με το κορμί μου να καίει και να τσούζει από την βίαιη συμπεριφορά της Κυρίας, την άκουσα να γελάει... Έκλαιγα με λυγμούς καθώς έκλεινε την πόρτα πίσω της και συνέχισα να κλαίω για αρκετή ώρα μετά... Ήξερα, πως τα σημάδια που είχε αφήσει στο κορμί μου, θα έκαναν πολύ καιρο να περάσουν. Σίγουρα όμως κάποια σημάδια, δε θα γιατρεύονταν ποτέ..........!

2. kati

kati Regular Member

Απάντηση: Κόμισσα Καλλιόστρο

Nice.. Κόμισσα Καβλιόστρο ΄θα πρεπε να λέγεται..  

3. XplorR

XplorR Regular Member

Το καλό με τους μαζοχιστές είναι ότι όσο πιο πολύ ξεσπάς τόσο πιο πολύ γουστάρουν... 

4. Ninevi

Ninevi Regular Member

Πολύ μου άρεσε η σκηνή με τα ψώνια. Με γύρισες πολύ πίσω  
    Πάντα τέτοια και χειρότερα σου εύχομαι.

5. blindfold

blindfold Contributor

goodies

6. aerovamon

aerovamon Regular Member