Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Κόψε τις ζουζουνιές, ρε!

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος íɑʍ_Monkeץ, στις 19 Ιουλίου 2015.

1. margarita_nikolayevna

margarita_nikolayevna owned Contributor

Γνώμη μου είναι ότι δεν είναι κακό να θέλουμε μόνο να κάνουμε σεξ με κάποιον. Ούτε το να θέλουμε μόνον να κοιμηθούμε με κάποιον. Ούτε να θέλουμε να τα κάνουμε και τα δύο. Ή και τίποτε από τα δυο  
    Αλλά αυτό δεν σημαίνει πως ό,τι και να θέλουμε θα πρέπει να του φερθούμε αγενώς ή σαν να είναι κάτι ενδιάμεσα σε άνθρωπο, ζώο και παιχνίδι.
    Οι άνθρωποι είναι άνθρωποι και έχουν αξία και αξιοπρέπεια ασχέτως του ρόλου που παίζουν στη ζωή μας.
    Ευγένεια δεν σημαίνει οικειότητα, ούτε και "δίνω δικαιώματα". Δεν χρειάζεται να το παίζουμε "κακοί" και σκληροί. Η ευγένεια είναι ο καλύτερος τρόπος για να ξεκόψουμε κάποιον αν δεν θέλουμε κάτι περαιτέρω...

2. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

3. brenda

brenda FU very much

Γενικά γούτσου-γούτσου ή hard rock, καλό είναι να φερόμαστε στους άλλους έτσι όπως θέλουμε να φέρονται και σ´εμάς. Το κρεβάτι μας το μοιραζόμαστε με όσους ανθρώπους μοιραζόμαστε συναισθήματα, αλλιώς δεν βγαίνει η νύχτα...

Είναι τόσο απλό και ξεκάθαρο που δεν χρήζει περαιτέρω ανάλυσης θαρρώ...

Ουδέν κακό στα one-night stands, ο σεβασμός προς τους άλλους δεν είναι προνόμιο των σχέσεων μόνο....

4. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

Συναίσθημα Νο8576

5. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

Aυτό, να pet(ζ)ουμε.

Last edited by a moderator: 21 Ιουλίου 2015
  6. SAP

SAP η καλή νοικοκυρά είναι δούλα και κυρά Contributor

Ειμαι τερμα γατοζουζουνο κ γι αυτο ακριβως με ενοχλει αυτο στον αλλο. Θελω τρυφεροτητα αλλα οχι υπερβολες.

7. Ορίων

Ορίων Omnia mors aequat

Κόψε τις ζουζουνιές, ρε!
    ...και ξεκίνα τις φάπες (σπανκινγκ)

8. Μυθοπλαστης

Μυθοπλαστης τώρα που οι λέξεις παλεύουν να με βλάψουν.

καρδουλα μου σε διαβαζω και σε απολαμβανω... αλλα θελω να δω τα μισα σε 24/7 ... εκει θα εχει γελιο..

9. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

Mπορείς να με διαβάζεις, χωρίς να με λούζεις με υποκοριστικά, έγινα κατανοητή; αντηχούν στα αφτάκια μου σαν ΖΖζζζζ μέλισσες!

10. Μυθοπλαστης

Μυθοπλαστης τώρα που οι λέξεις παλεύουν να με βλάψουν.

ε
    εχω αλλεργια σε μέλλησες και την συνομοταξία αυτων εντόμων.. με τι σε εκανα τι ?

11. Elune

Elune Priceless

Ε όσο νάναι το καρδούλα μου ακούγεται κάπως, ειδικά όταν δεν ξέρεις κάποιον. Καλό θα ήταν η διαχυτικότητα να έμενε εντός "πλαισίου". Καλή συνέχεια

12. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

Με τόση σεξουαλική ένταση ήταν θέμα χρόνου να ερωτευτεί. Τη Βάντα. Με την οποία έζησε «άχουτομωρέ» στιγμές

Μέχρι και πρωινό στο κρεβάτι σκοτεινό υπόγειο της έφερνε