Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Κόψε τις ζουζουνιές, ρε!

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος íɑʍ_Monkeץ, στις 19 Ιουλίου 2015.

1. underherfeet

underherfeet πέρα βρέχει Contributor

...οσο σοβαρός μπορεί να θεωρηθεί ένας πολιτικός που ακούει στο προσωνύμιο "μπουμπούκος"...

2. AliceInChains08

AliceInChains08 100yrs of Solitude

Στο χωριό μου γούτσο λένε αυτό που μένει αφού φας όλα τα σπυριά του καλαμποκιού..

3. Φαντάσου να λέγανε Γούτσο και το χωριό  

4. espimain

espimain Contributor

Ενας πολιτικός δεν μπορεί να θεωρηθεί ποτέ σοβαρός, σε όποιο προσωνύμιο κι αν ακούει.

5. Από τις χειρότερες φάρες ανθρώπων.....

6. underherfeet

...μόνο που από αυτούς ζητάμε πάντα ,τα πάντα...

7. Φίλε μου τι να σου πω.
    Εγώ από τότε που διάβασα το γαλάζιο βιβλίο του Τσιρώνη (καθώς και τις απόψεις του Αποστολίδη) έχω πιστεί πλήρως για το ότι οι πολιτικοί είναι απλά μαριονέτες διαφόρων συμφερόντων.
    Προσωπικά εγώ δεν τους ζήτησα ποτέ και τπτ.
    Η ιδεολογία μου δεν μου το επιτρέπει άλλωστε.
    ΄Οσοι ακόμα πιστεύετε είσαστε απλά κοροιδάρες.

8. underherfeet

Αγαπητέ , οι πολιτικοί κατά την δική μου αντίληψη (δεν μπορεί παρά να ) είναι εκφραστές συνειδητοί διαφόρων (ταξικών) συμφερόντων...
    Οταν το συνειδητοποιήσουμε αυτό, θα εξηγήσουμε σε πολύ ικανοποιητικό βαθμό την πολιτική συμπεριφορά τους .

9. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

10. Μυθοπλαστης

Μυθοπλαστης τώρα που οι λέξεις παλεύουν να με βλάψουν.

ασφαλως... οτι " στολη και να βαλουν " οταν σπουδαζουν μεχρι τα 35 φευγα τους.. αστοι και μεσο αστοι ειναι... Αν και στην ελλαδα η λεξη φτωχεια.. πεινα... εργατικη ταξη.. "ταξικη παλη" εχει ηκαταντησει λαστιχο σφεντονας...

11. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

...ζουζουνιά: "Δώσε μου ένα κόκκαλο να γλείψω"
    Δε μου βγαίνει τίποτα γούτσου γούτσου μαζί σου
    Θέλω να σε δείρω, σε φάση
    Αν ήξερα ότι δεν μπορώ να σε γαμήσω
    Απ’ το να σε φιλήσω θα σε πλάκωνα στο ξύλο

12. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

Ξέρεις ότι κάτι δεν πάει καλά στη σχέση σου όταν αποκαλείς τον δικό σου "honey bee"..
    Για όλα φταίνε αυτοί οι Madrugada..