Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Κύριε/Κυρία Σας ευχαριστώ για...?

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος αλεπουδάκι Του[n_g], στις 7 Νοεμβρίου 2011.

  1. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Κύριε/Κυρία Σας ευχαριστώ για...?

    Μικρή, τα ίδια λέμε απλα με άλλα λόγια. Δεν θα πας με εναν υποτακτικό άντρα γιατί απλα δεν μπορεί να σου δώσει την ηδονή που σε φτιάχνει εγκεφαλικά και σωματικά. Αρα ολα ξεκινάνε από την ηδονή, εγκεφαλική και σωματική! (πάλι κυνικός γίνομαι γμτ... )


    Επειδή είσαι ρομαντική (μπορώ μάλιστα να σου δώσω και πιστοποιητικό ρομαντισμού σου με γνήσιο υπογραφής.... ) τα παρακάτω κομμάτια είναι δικά σου!

    Την καλημέρα μου μικρή!

    [ame]www.youtube.com/watch?v=NoS8PtlFeek&feature=related[/ame]

     
    Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  2. Απάντηση: Κύριε/Κυρία Σας ευχαριστώ για...?

    MastrPerris εσεις το λετε ηδονη,εγω εγκεφαλικο ερεθισμα αλλα ειναι το ιδιο.Και λιγο κυνισμος κανει καλο!!
    Αλλα οχι και σφακιανακη!!!χαχα
     
  3. Ride a Woman

    Ride a Woman Regular Member

    Απάντηση: Κύριε/Κυρία Σας ευχαριστώ για...?

    Πολυ καλο το νημα δε λεω.Αλλα μην σταματας μονο στην διαθεση να συζητησεις οτι ειναι ομοιο με τον εσωτερικο σου κοσμο...!!!!
    Εδω μεσα υπαρχουν και ανθρωποι με τελειως διαφορετικα βιωματα και ψυχισμο.Και οι κυριαρχοι νασαι σιγουρη οτι μπορουν να νοιωσουν ευγνωμοσυνη και να ευχαριστησουν,κυρια ανταμοιβωντας την ''σταση'' που ζητουν.....!!!!!
    Καθε προσπαθεια ομως για τετοια περιγραφη δεν αλλαζει το νημα....???
    Μηπως τελικα στενευεις απο μονη σου την εκταση που μπορει να παρει η οποια συζητηση....????
    Φιλικα:innocent:
     
  4. The Master

    The Master New Member

    Απάντηση: Κύριε/Κυρία Σας ευχαριστώ για...?

    Πολύ ωραία αυτά που γράφονται. Μπράβο σε ολους!!
     
  5. Απάντηση: Κύριε/Κυρία Σας ευχαριστώ για...?

    lara[E-p] σαφώς και αναφέρομαι σε όσους δεν το βλέπουνε καθάρα για την ηδονή!Σωστό,αυτό περί homo sapiens!
    Ride_a_woman δε θα διαφωνήσω αλλά.Πιστεύω οτι ενας Master με το να κρατάει την υ της δείχνει πόσο καλή είναι και οτι μαζί της και Εκείνος βελτιώθηκε.Ενω η υ που δεν έχει πάντα την ευκαιρία του λόγου,με το να Τον κοιτάξει στα μάτια-κάτι πολύ σημαντικό- τότε Του εκφράζει το πραγματικά,πιο σπουδαίο για εκείνη.Κάτι που κατά την γνώμη μου βοηθάει και Εκείνον.
    The_Master χάρηκα που σου αρέσανε οι απαντήσεις!Αν,θέλεις θα χαρώ να ακούσω και την δική σου άποψη περί του κάτι σπουδαίο που πέτυχες με μια σ σου.
    Μιάς και που το ξεκίνησα,να πω και εγω...
    Σας ευχαριστώ πολυ Κύριε που με την βοηθειά Σας,έχασα 42 κιλά και που με κάνατε να νιώθω όμορφα με εμένα,σε πολλά επίπεδα,απαλλασοντάς με απο την ανασφάλεια.
     
  6. angel42

    angel42 Regular Member

    Απάντηση: Κύριε/Κυρία Σας ευχαριστώ για...?

    Σας ευχαριστώ Κύριε που επιλέγετε καθημερινά, μέσα από τα μικρά και τα μεγάλα, τη σκλάβα Σας ως σύντροφο στο χτίσιμο της ηδονιστικής ζωής Σας προσφέροντας κι εισπράτωντας απλόχερα Ελευθερία, Αγάπη, Ηδονή κι Εγκεφαλική Διέγερση. Σας ευχαριστώ που φροντίζετε την Εμπιστοσύνη καθημερινά ακούραστα και με υπομονή και που την ίδια Σκληρότητα με την οποία απαιτείτε υπερβάσεις από τη σκλάβα Σας, εφαρμόζετε πρώτα από όλα στον ίδιο Σας τον Εαυτό μπροστά στα συγκινημένα μάτια της. Σας ευχαριστώ που την υποψία της ότι μπορεί να υπάρξει Ευτυχία δημιουργημένη από την κοινή πορεία και το Διάλογο μεταξύ δύο ανθρώπων Εσείς τη μετατρέπετε σε καθημερινή Βεβαιότητα. Σας ευχαριστώ που με κάνετε να νιώθω ο πιο τυχερός άνθρωπος στον κόσμο, ότι την ευτυχία αυτή την αξίζω και που δεν κρύβετε πίσω από το πρόσωπο της Αυστηρότητας τη δική Σας Eυτυχία και Περηφάνια για ότι καταφέρνουμε από κοινού κι ο καθένας με τον εαυτό του 24/7... Σας ευχαριστώ που λατρεύω να Σας υπηρετώ και που Εσείς πρώτος δεν φοβηθήκατε να Λατρέψετε την υπηρεσία δείχνοντας το δρόμο. Σας ευχαριστώ που η ψυχή μου είναι γεμάτη ευχαριστίες, το πνεύμα μου δημιουργία και το σώμα μου χυμούς και Σας ευχαριστώ που αν συνέχιζα να γράφω δε θα μπορούσα να σταματήσω γιατί η κάθε μέρα είναι γεμάτη από λόγους ευχαριστιών μικρών και μεγάλων...
     
  7. Απάντηση: Κύριε/Κυρία Σας ευχαριστώ για...?

    angel42 ευχαριστώ για την απάντηση.Πράγματι πολύ σπουδαία.Σου εύχομαι κάθε μέρα να ευχαριστείς και για ακόμη περισσότερα.
    Μου αρέσει απίστευτα ο τρόπος γραφής σου.
     
  8. angel42

    angel42 Regular Member

    Απάντηση: Κύριε/Κυρία Σας ευχαριστώ για...?

    upakouh_sklava κι εγώ σε ευχαριστώ για το υπέροχο νήμα που άνοιξες και την ευκαιρία να εκφράσω κι εγώ τις ευχαριστίες μου στον Κύριο μου. Τις ευχές μου και σε σένα. Μακάρι να γράψουν κι άλλοι...