Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Κύριοι

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος sexypara, στις 11 Απριλίου 2016.

1. ilias1

ilias1 https://vimeo.com/61962404 Contributor

Κάτι τέτοια λέω κ τρομάζω τις αφεντρες.....

2. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

Να το πάλι.  

3. Dark_Explorer

Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

Τα 'μπλεξες, ξαναπάρ'το απ'την αρχή.

4. halkidikiotis

halkidikiotis reflexology, therapy massage tantra

5. Θρυαλλίς

Θρυαλλίς Staff Member

Δεν γίνεται, γι αυτό υπάρχεις εσύ για να την έχεις στα πούπουλα.

6. lizard_

lizard_ his only purpose is A's pleasure

ρε παιδια ειναι δυνατον να ψαχνετε εδω μεσα για νοικοκυρα? μηπως μπερδεψατε τα σαιτς?

7. Θρυαλλίς

Θρυαλλίς Staff Member

Τι θες να πεις δηλαδή ;  

8. MindFeeder

MindFeeder Η ζωή Μου, να το ξέρεις, είναι επικηρυγμένη. Contributor

χαχαχα .. μου αρέσει που τόνισες στο "δουλείες" και όχι δουλειές ..
    Δλδ κατά τη γνώμη σου, ποιες είναι οι δουλειές που πρέπει να κάνει ένας άντρας μέσα σε ένα σπίτι? (εκτός από ηλεκτρολόγος, υδραυλικός, κουβαλητής σουπερ-μαρκετ, υπεύθυνος σε ό,τι αφορά τα Ι.Χ.Ε. και δίκυκλα: service, ασφάλειες, κλπ) ..
    Πραγματικά είμαι πολύ περίεργος .. Θα ήθελες π.χ. ο άλλος να μαγειρεύει?[/QUOTE][/QUOTE]

9. Dark_Explorer

Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

Πολλές τσόντες βλέπεις  

10. Queen87

Queen87 Contributor

[/QUOTE][/QUOTE]
    Ο Τονισμός μπήκε εκεί κατά λάθος....
    Δεν έχω κάποια λίστα με το τι δουλείες θέλω να κάνει ένας άνδρας... και δεν θέλω μια "αρσενική δουλάρα"
    Μου αρέσουν οι άνδρες που είναι καθαροί και τους αρέσει και είναι ετσι και ο χώρος τους...
    Το τι δουλείες μπορεί να κάνει και πόσο πρόθυμος είναι εξαρτάτε απο τον ίδιο...
    Το σίγουρο είναι ότι ο άνθρωπος που δεν έχει καμία πρόθεση να προσφέρει απο μένα προσωπικά δεν θα λάβει κιόλας...
    Όσο για τις δουλείες που αναφέρεις πιο πάνω.... μακάρι να κάναν έστω τα μισά απο αυτά και όχι με γκρίνια...

11. MindFeeder

MindFeeder Η ζωή Μου, να το ξέρεις, είναι επικηρυγμένη. Contributor

Ένα φεγγάρι οικοδομή .. "Την μπετονιέρα μην γελάς .. αυτή σου δίνει για να φας"

12. Θρυαλλίς

Θρυαλλίς Staff Member

Εμένα πάντως δε θα με χαλούσε διότι τα περισσότερα φαγητά μου δεν τρωγονται και είναι για γερά στομάχια