Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Κύριοι

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος sexypara, στις 11 Απριλίου 2016.

1. halkidikiotis

halkidikiotis reflexology, therapy massage tantra

Κ φυσικά πρέπει να μαγειρεύει Αν αρρωστησει η γυναίκα του καμία βδομαδουλα να μην ξέρει να κάνει καμία σουπα κοτοσουπα κρεατοσουπα μοσχαρακι βραστό. Με σέλινο.

2. MindFeeder

MindFeeder Η ζωή Μου, να το ξέρεις, είναι επικηρυγμένη. Contributor

χαχαχαχα .. όταν λες γερά στομάχια ?? μπορεί να μην επιζήσουν??

3. Θρυαλλίς

Θρυαλλίς Staff Member

Εάν έχουν πάει στρατό θα ζήσουν μια χαρά

4. MindFeeder

MindFeeder Η ζωή Μου, να το ξέρεις, είναι επικηρυγμένη. Contributor

Ναι, θα μπορούσα .. αλλά που να βρω σέλινο??

5. halkidikiotis

Αχαχα. Λολ!! Βραστό μοσχαρακι με σέλινο μέσα είναι υπερτροφη. να το δοκιμασεις..

6. thief

thief παλιοπαιδο ο Νικολακης Contributor

7. halkidikiotis

Στον άθωνα γίνονται τα ωραιότερα φαγητα και όλα απ άνδρες εννοείται!

8. ..
    και από το να συγκατοικώ με μια γυναίκα που δεν ξέρει να μαγειρεύει και να κάνει δουλειές (κάποιο ταλέντο θα έχει κ αυτή, θα την αξιοποιήσουμε πχ ακαδημαϊκά, να τελειώνει καμιά εργασία),
    καλύτερα να συγκατοικώ με έναν άντρα που ξέρει να μαγειρεύει και κάνει δουλειές.. και γενικότερα τον χαρακτηρίζει προθυμία..αν φέρει και προηγούμενες συστάσεις, θα αξιολογηθούν και θα προσμετρηθούν  
    ότι ξέρει να κάνει κανείς καλό είναι, αν μπορεί....να μαθαίνετε και στα κορίτσια να φοράνε αλυσίδες στα αυτοκίνητα και στα αγόρια να ράβουν κανά κουμπί.. ποτέ δεν ξέρετε Κύριοι..

Last edited: 13 Απριλίου 2016
  9. halkidikiotis

Πρέπει να είμαστε υποστηρικτές κ να βοηθούμε. Σε εκτακτες περιπτώσεις.

10. Θρυαλλίς

Θρυαλλίς Staff Member

@thief αγόρι μου, πάρε μαθήματα από τον @halkidikiotis

Δύο βασικά προβλήματα. Είμαι 1.77 και δεν τρώω σέλινο.

11. thief

thief παλιοπαιδο ο Νικολακης Contributor

I am not a master δεν μπορω να περνω μα8ηματα απο εναν master

YG. αχ τετοια λεσ χαλκιδικιοτη και μας το πηρες το κορμι
    ΥΓ. ευτυχως του αρεσουν οι κοντες

12. halkidikiotis

Εφιάλτες έβλεπα στον ύπνο μου με το ποστ ψηλές _κοντές. Όπως κ να χει το θέμα είναι αυτά τα στερεότυπα πρέπει να κοπουν δε μπορεί να το παίζουμε στα φετίχ προδευτικοι και στο σπίτι παραδοσιακοί.. Γυναίκα σφουγγαρισε μαγειρεψε πλυνε πιάτα. Αχαχ αν θα συγκατοικουσε μια αφεντρα με έναν σκλαβο τι θα γινόταν. Λολ.