Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Κύριος ή αλήτης;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Soraya, στις 8 Οκτωβρίου 2016.

1. Μυθοπλαστης

Μυθοπλαστης τώρα που οι λέξεις παλεύουν να με βλάψουν.

το ερώτημα είναι " τι είναι στα αλήθεια " αλήτης " ... ο έμαθα και γουστάρω να δέρνω ή ο έζησα στις αλάνες - δρόμους.. αγαπη Α

2. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

3. Μυθοπλαστης

4. Higita

Higita Brain_alcoholic

Σαφώς είναι το δεύτερο!
    Αλήτης είναι αυτός που στην ζωή του έμαθε να διαχειρίζεται την αλητεία του!
    Να την χρησιμοποιεί όταν πρέπει και όπου πρέπει!
    Κι αυτό είναι αποτέλεσμα εμπειρίας και χαρακτήρα φυσικά μαζί!

5. Μυθοπλαστης

Συμφωνω μεχρι κεραιας

6. Nickname

Nickname Όμορφος, έξυπνος και μετριόφρων Contributor

Έχω την αίσθηση ότι η ερώτηση, παρότι ενδιαφέρουσα, δε χωράει εδώ μέσα.
    Θεωρώ ότι η συντριπτική πλειοψηφία των θεμάτων που έχουν ανοιχτεί στο Σεξ και Σχέσεις αφορά άμεσα ή έμμεσα και το bdsm, το συγκεκριμένο νήμα όμως όχι.

Ο βανίλα ορισμός του "αλήτη" της σχέσης , που όλοι τον περιγράφουν αλλά αρνούνται πεισματικά να χρησιμοποιήσουν την έκφραση που συνοψίζει την περιγραφή, είναι το "να με γράφει λίγο/πολύ στα αρχιδια του".
    Όταν το κάνει είναι αλήτης, ασχέτως συνόλου συμπεριφοράς. Όταν δεν το κάνει είναι το "καλό παιδί ". Σε περίπτωση που το καλό παιδί είναι π.χ. ληστής τραπεζών τότε δεν παύει να είναι καλό παιδί, εφόσον επαναλαμβάνω δε μας γράφει στα αρχιδια του, αλλά γίνεται "το καλό παιδί που έμπλεξε" ,εξαιτίας της ποτάνας κενωνίας κτλ κτλ.

Επειδή λοιπόν εντός bdsm δε νομίζω ότι θα μπορούσε να ισχύει το "με γράφει στα αρχιδια του", γιατί ακόμα και όταν συμβαίνει δεν ονομάζεται γραψαρχιδισμός η συσχέτιση, η ερώτηση δε θα μπορούσε παρά να έχει βανίλα, και μόνο βανίλα, προεκτάσεις.

Next...

7. mariosxl

mariosxl Beautiful World Premium Member

Εγώ την θέλω πουτάνα και να κάνω κανονική σχέση μαζί της!

Last edited: 11 Νοεμβρίου 2020
  8. mariosxl

mariosxl Beautiful World Premium Member

Κύριος και αν γουστάρεις, αλλιώς οι επόμενες.

9. leWild

leWild New Member

Ίσως το ερώτημα απαντάται όπως το δίπολο αντίφαση παρθένα - πουτάνα]. Εγώ βρίσκω γοητεία σε αυτή την αντίφαση.

10. proteus

proteus Ότι έχεις να πεις, κάντο.

Και του λιμανιού
    Και του σαλονιού

Η τυποποίηση είναι πολύ βαρετή...

11. Kentavros

Kentavros Owned by Mistress Kits

Θα σου κοστισει κατι παραπανω αλλα γινεται...

12. Kentavros

Kentavros Owned by Mistress Kits

Κυριος ή αλητης?

Αναλογα την περισταση και το ποσο καριολα ειναι η αλλη...