Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Κ/Υ Λαβύρινθος για διαταραγμένες προσωπικότητες η αναπόφευκτο ταξίδι για "διψασμένους" ?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος Tenebra_Silente, στις 7 Ιουλίου 2014.

1. Black Butterfly

Black Butterfly Αηδιασμένη

Περιμέναμε εσένα και την πατέντα σου.  

2. Tenebra_Silente

Tenebra_Silente Contributor

Χρειάζεται και κάτι το νέο που και που...Αλλά το θανατηφόρο σας το λέω τώρα...κομματάκια από ανανά λιωμένο, σκλήθρες από ξύλο οξιάς και διαπασών Β. Καρράς σε κατάσταση "μέθης" αφού έχει σνιφάρει καμία δεκαριά από τα "γαρύφαλλα" του...να δεις για πότε ανοίγει η πίσω πόρτα διάπλατα χαχαχα  

Ώρα ήταν να ξεκατινιάσω και ένα δικό μου νήμα χαχαχα...και γουστάρω τρελά χαχαχα

3. Black Butterfly

Αυτό είναι η επιτομή του σαδισμού, αγαπητέ! Ούτε στον εχθρό μου!  

Ποιό είπαμε ότι ήταν το αρχικό θέμα του νήματος; Πριν αρχίσεις τις μπούκλες και τις κοτσίδες.  

4. Tenebra_Silente

Και ο σαδισμός χωρεί στην σχέση Κ/Υ, αυτό νομίζω ότι ήταν το αρχικό θέμα, οι σχέσεις Υ/Κ...αλλά θα σε γελάσω...Οι συνάδελφοι στο γραφείο βάλανε τέρμα Καρρά χαχαχα και παίζουν με κάτι ανανάδες χαχαχα   

5. Black Butterfly

Τι να κάνεις, η κουλτούρα δεν κρύβεται.  

6. Tenebra_Silente

Και η δική μου απύθμενη χαχαχα...Αν σου έλεγα συνάδελφοι σε τι...θα μου έλεγες ότι τι Βασιλάκης τραγουδάει, τι Λυρική του Puccini τους βάλεις, για δαύτους το ίδιο θα ήταν χαχαχα ( Εκτός από τον έναν που έχει αλήθεια κόλλημα με την όπερα και μου τα έχει κάνει τσουρέκια Καρβάλης χαχαχα...Μου τρέχουν τα σάλια χαχαχα   )

Last edited: 8 Ιουλίου 2014
  7. ...και κάκιστες προτιμήσεις, επίσης. Πολλώ δε μάλλον αν προσθέσω και μιά μπανάνα στο μίγμα....χε

8. Black Butterfly

Μια και το νήμα έγινε σαν τα μούτρα μου...θα ρωτήσω, δεν μπορώ. Η Καρβάλη για τους κουραμπιέδες δεν φημίζεται; Από την πείνα και το κατσάρωμα του μαλλιού τα έκανες όλα αχταρμά.  

9. Tenebra_Silente

xaxaxa, η αλήθεια είναι ότι δεν μου είχε ξεφύγει...αλλά θες η ζέστη, θέλεις ότι τελευταία με τη δουλειά το στραπόναρα και πρέπει να μείνω στο γραφείο χαλαρά μέχρι της 4 το πρωί...κάηκα χαχαχα....Μπανάνα ε? Α ρε κακομοίρα η δικιά μου...ήδη την λυπάται η βρωμερή μου η ψυχή χαχαχα    

10. Tenebra_Silente

Χαχαχα, έχει και τσουρέκια απίθανα...Αλλά αν προτιμάς μιλάμε μόνο για κουραμπιέδες...χαχαχα...Μου έδωσες ιδέα...Κουραμπιεδάτο...από την πίσω πόρτα πάντα...με 4 κουραμπιέδες ταυτόχρονα και τουλάχιστον 6 μηνών...Σαδομαζό στο κόκκαλο. Τι σφήνες και μαλθακίες χαχαχα  

Όχι τόσο η πείνα όσο το κατσάρωμα...μοιάζω με την Μαρία Αντουανέτα on acid χαχαχα    

Υ.Γ. παιδάκια αποχωρώ γιατί το παραμαλθάκισα και αν συνεχίσω έτσι θ'αναγκαστώ να με απολύσω χχαχαχα    

11. Ελπίζω να μην εννοείς 6 μηνών έγκυος...

12. Black Butterfly

Εντάξει, δεν το σκέφτηκα μόνο εγώ.