Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Κ/Υ

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος Eleni Papadopoulou, στις 21 Δεκεμβρίου 2024 at 20:19.

1. Eleni Papadopoulou

Eleni Papadopoulou New Member

Είχαμε βρεθεί και ήμουν η υποτακτική του…μου είχε πει εξαρχής ότι δεν ξέρει αν θα με πηδήξει…
    Με χτυπούσε πολύ , εμένα μου άρεσε πολύ…
    Σε κάποια φάση που του πήρα πίπα με μπούκωνε και ενώ του έλεγα ότι δεν αντέχω και θα κάνω εμετό δεν σταματούσε…κάποια στιγμή δεν άντεχα και έκανα ελάχιστα πάνω του….
    Φάνηκε να μην τον ενοχλεί και μου είπε να συνεχίσω αφού σκουπίστηκε αλλά εγώ αισθάνθηκα άσχημα και ντροπή….ειναι κάτι που μπορεί να συμβεί αυτό γενικά ; Πως άραγε να το παίρνει ένας Κ ;
    Κατά τη διάρκεια μου έλεγε ότι είναι η χειρότερη φορά που τον έχω γλυψει ποτέ και όταν τελείωσε μου είπε ότι ήμουν κακή και ήταν μια άσχημη μέρα….

2. Seras Victoria

Seras Victoria "Play stupid games, win stupid prizes" Contributor

Για κάθε δράση υπάρχει και αντίδραση, όταν σε πιέζει ο άλλος κατά αυτό τον τρόπο είναι λογικό ότι μπορεί να κάνεις εμετό, δεν φαντάζομαι κάνεις που έχει λίγο μυαλό να μην το γνωρίζει αυτό. Μπορεί να το ήθελε, υπάρχουν άνθρωποι που το γουστάρουν αυτό, δεν έγινε και κάτι.
    Το γιατί σε έκανε να νιώσεις άσχημα μετά για αυτό τον λόγο μου φαίνεται περίεργο.

Γενικοτερα τώρα αν βλέπεις ότι γουστάρει να ξεσπάει τα νεύρα του επάνω σου και να σε μειώνει ως άνθρωπο για να νιώθει αυτός ότι είναι καλύτερος τότε ξαναεξετασε μέσα σου το κατά πόσο είναι Κ ή κάποιος κακομοίρης κομπλεξικος που χρησιμοποιεί το είδος αυτης της διαδρασης για να πληρώνεις εσύ τα σπασμένα της ζωής του και του χαρακτήρα του.

3. Bdsmtoys

Bdsmtoys Mister

Καλησπερα!
    Να υποθέσω πως δεν έγινε ούτε καν μια συζήτηση των θέλω σου !
    Ξέρεις σε ολο αυτό.... μπαίνουν οι όροι και από τις 2 πλευρές! Και προχωράτε! Αν κάτι δεν αρέσει σε εσένα αυτό το ψάχνεις εσύ με τον εαυτό σου !
    Δεν σημαίνει πως κάτι που δεν αρέσει σε εσένα δεν είναι σωστό..... και το αντίθετο.... κάτι που αρέσει σε εσένα... να μην αρέσει σε άλλη κοπέλα!
    Ολο αυτό να θυμάσαι πως είναι παιχνίδι και για τους 2 σας ...... !

4. ChrisZab11

ChrisZab11 Regular Member

Αφορμή έψαχνε έτσι όπως τα περιγράφεις. Σε χτυπούσε , σε μπουκωνε, συνέχιζε κι σου είπε ότι δεν του άρεσε ενώ σου ελεγε να συνεχίσεις. Κάτι δεν στέκει. Οπότε μια χαρά να αισθάνεσαι.

5. Seras Victoria

Seras Victoria "Play stupid games, win stupid prizes" Contributor

Έχεις καμιά ιδέα τι σημαίνει το Master που δηλώνεις στο προφίλ σου;

6. Alexander_M

Alexander_M Premium Member

Μήπως έχεις ακούσει ποτέ έστω κατά λάθος την λέξη ορια;
    Μάλλον όχι...
    Σύμφωνα με τα λεγόμενα σου..και μια κακοποιητικη συμπεριφορά είναι δεκτή....αφού αρέσει στον κακοποιητη...και φταίει αυτή που δεν της άρεσε..και δεν το έψαξε με τον εαυτό της...