Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Κ vs Υ

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος smelly_cat, στις 12 Μαϊου 2016.

1. brenda

brenda FU very much

Παντού διαβάζω για εξουσίες, δύναμη, επιβολή, ευθύνη. Να μην πω για την διάκριση ανάγκης και επιθυμίας. Για να μην προχωρήσω και περαιτέρω στους ευσεβείς πόθους του καθενός και της καθεμιάς.
    Πραγματικά έχω κουραστεί, αλήθεια σάς λέω. Είναι τόσο κοντόφθαλμη η θεώρηση αυτή, αφήνει έξω τόσες άλλες σημαντικές παραμέτρους, μιλάτε, γράφετε, μιλάω, γράφω και είμαστε όλοι σε μία τεράστια λούπα επανάληψης που αναμασάμε τα ίδια ερωτήματα και τις ίδιες
    απαντήσεις. Τελικά μάλλον αρεσκόμαστε στον ήχο της φωνής μας ή στην θέα των γραπτών μας, δεν εξηγείται αλλιώς γιατί συνεχώς πιάνουμε μία θεματολογία και την βλέπουμε υπό δεκαπέντε ανθυποπρίσματα, χωρίς να προσθέτουμε κάτι πραγματικά ουσιαστικό στις έννοιες Κυριαρχία και υποταγή. Αντιθέτως, οι στρεβλώσεις συνεχίζονται, ο καθένας λέει το μακρύ του και το κοντό του, όλοι όσοι δεν είναι Κ έχουν άποψη για τους Κ, οι ίδιοι οι Κ τι να πουν οι άνθρωποι, έλεος με τις υπεραναλύσεις ντυ κωλ τελικά και τα ψευδεπίγραφα ερωτήματα και οι προβληματισμοί τύπου είναι ο Κ σκλάβος και η ο Υ πραγματικός Κυρίαρχος της σχέσης?
    Και πλακώνουν οι vanilla και τα brat, οι perv και οι kinksters, και οι allrounders (τύπου -όλα τα σφάζω, όλα τα μαχαιρώνω-) με χαρά, να μάς δώσουν τους απόλυτους ορισμούς περί του τι είναι ο καθένας και τι οφείλει να είναι προκειμένου να τσουλήσει το έργο ''έλα να παίξουμε D/s, είναι ωραία!!!''
    Ευχαριστούμε, δεν θα πάρουμε, καλά κάνετε και τα πιστεύετε, αλλά και λίγη φειδώ σε δηλώσεις τύπου ''μεγάλες και αδιαμφισβήτητες αλήθειες'', ειπωμένες σε real time, δηλαδή ΤΩΡΑ, δεν θα έβλαπτε, γιατί, εμένα προσωπικά, με έχουν κουράσει.
    Σε ότι αφορά την νηματοθέτρια, θεωρώ έωλο το ερώτημα, το να βάλουμε δηλαδή στην σειρά λογικά επιχειρήματα, αγνοώντας την πραγματικότητα και να κρίνουμε κάτι που δεν το έχουμε βιώσει πραγματικά, βάζοντάς το σε ένα παράλληλο με την γνωστή σ΄εμάς πραγματικότητα, σύμπαν, εμένα δεν μου θυμίζει το αυγό και την κότα, αλλά το άλλο, το χιλιοειπωμένο και ισχύον για πολλούς από τους συμμετέχοντες, το ''έξω από τον χορό πολλά τραγούδια λες, όταν μπεις μέσα, χάνεις τα βήματα''.

ΥΓ Χθες έκανα μία μεταφρασούλα, μια μικροεξυπηρέτηση στην φοιτητριούλα βαφτιστικιά μου, που ανέλυε τα στατιστικά αποτελέσματα των κορυφαίων τριών ομάδων χειροσφαίρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.
    Μεταξύ άλλων ανέφερε, ότι για να ορίσουμε ένα πρότυπο, παίρνουμε ένα καλό δείγμα, το καλύτερο του είδους και το παρατηρούμε.
    Αφού προσδιορίσουμε τους στόχους του παιχνιδιού, έχοντας εμπεδώσει και εφαρμόσει απόλυτα τους κανόνες και τις συνιστώμενες τεχνικές, τότε μπορούμε να κάνουμε μελέτες και να ορίσουμε ένα μέτρο σύγκρισης, με βάση τις κορυφαίες αποδόσεις, των κορυφαίων παικτών, στις κορυφαίες διοργανώσεις του κόσμου. Επίσης, αρκετά σημαντικό, έλεγε ότι είναι αντι-επιστημονικό, στις μέρες μας, που όλα είναι μετρήσιμα, να μπαίνουμε στην λογική trial and error, είναι εντελώς ξεπερασμένη σήμερα, την εποχή της πληροφορίας και της στατιστικής ανάλυσης.
    Άσχετα λοιπόν με το τι λέει ο καθένας, η αλήθεια είναι μία, ανεξάρτητα από τις αποχρώσεις της, όλα κρίνονται εκ του αποτελέσματος, αρκεί να έχουμε κατανοήσει τι είναι αυτό στο οποίο συμμετέχουμε, να είμαστε βέβαιοι ότι γνωρίζουμε τους κανόνες του παιχνιδιού και πάνω στο επιθυμητό αποτέλεσμα να κάνουμε τις τυχόν -υπό εξέταση- καινοτομίες μας. Αρκεί να καταλαβαίνουμε ότι όλα τα παιχνίδια δεν παίζονται ακριβώς με τον ίδιο τρόπο. Ειδικά αν δεν είναι παιχνίδια και είναι τρόπος ζωής και τρόπος σκέψης. Γιατί εδώ, που ούτε καν οι μισοί δεν μιλάνε για bdsm, αυτό το ''δικό μου bdsm'', άμα δεν έχει αντίκρυσμα -μιας και 9 φορές στις 10, δεν έχει απολύτως κανένα-, είναι μία δήλωση κενή νοήματος, η οποία ενίοτε υποφέρει στα χείλη όχι των ασεβών, αλλά τών ασχέτων.
    Αυτά, πολύ καλημέρα σας...

2. Να το κάνω λίγο πιο δύσκολο να μη μείνουμε στη κάβλα; ο Κ σου απαιτεί να παραιτηθείς από την καλά αμοιβομενη εργασία σου, από τις σπουδές σου, να μην έχεις επικοινωνία με τους γονείς σου, να δώσεις επιμέλεια του το παιδιού σου στον πρώην σύζηγο και να μην εχεις επικοινωνία. Τι κάνεις;

3. Aether_Ror

Aether_Ror Ꮖ ɖօռ'Շ ҽxɨֆՇ

In to the point!

4. Aether_Ror

Aether_Ror Ꮖ ɖօռ'Շ ҽxɨֆՇ

Αν έχει τα skills...

5. ἀστράρχη

ἀστράρχη an asteroid ☆•○•°¤●° Contributor

Οχι δεν θα σεβαστει ο Κ τον κανονα αυτον. Θα αποφασισει αν θελει ενα τετοιο υ και αν δεν τον ενοχλει αυτο το οριο της. Αν το δεχτει τοτε ναι εχει υποχρεωαη να το τηρησει. Αν ομως το υ πει "ναι ναι οτι θες εσυυυυ" και μετα κλωτσαει, μαλλον θα φαει γενικοτερη "κλωτσια" εκτος.

Μια υ που θελει ενα Κ με συγκεκριμενα χαρακτηριστικα θα φροντισει οταν ψαχνει το Κ αυτο να τα εχει. Δεν θα μπλεξει με ενα κ που ξερει οτι δεν εχει α και β πχ και μετα να "δουλεψει" να τον αλλαξει και να του βαλει θελω της στο σβερκο. Αυτο δεν ειναι ντι/ες!!! Βανιλοβανιλιααα ειναι.

6. Νομίζω πως προσπαθείς να κλείσεις το bdsm σε ένα κουτάκι για να το διαφυλάξεις από τη διάβρωση που τυχόν θα φέρει η συζήτηση από ανθρώπους που παρατηρούν το bdsm εξωτερικά. Ούτε αμφισβητώ τις bdsm σχέσεις ούτε και τα μέλη αυτών. Θέτω ερωτήματα που έχω και εγώ στο μυαλό μου για συζήτηση.Σχετικά με τη κυριαρχία και την υποταγή ο καθένας μπορεί να παίρνει όποια ιδιότητα θέλει, για όσο καιρό θέλει. That's life

7. CaptainAfrican

CaptainAfrican Light. Soul. The essence of One.

You take the blue pill—the story ends, you wake up in your bed and believe whatever you want to believe. You take the red pill—you stay in Wonderland, and I show you how deep the rabbit hole goes. Remember: all I'm offering is the truth. Nothing more.

8. brenda

brenda FU very much

Μπααααααααααααααα...
    That's your life, not mine. Good luck!

9. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Ευχαριστώ για την ευχή.

10. Νομίζω πως περιγράφεις την ιδανική σχέση bdsm.Αλλά η συνέπεια λόγων και πράξεων είναι χαρακτηριστικό ανθρώπινο και όχι εξ ορισμού χαρακτηριστικά των bdsmers. Και μια vanilla μπορεί να είνα άψογη ως προς τα θέλω της και τις επιλογές της, χωρίς πονηριές στο κεφαλάκι της.

11. Soraya

Soraya Guest

έκανα παράθεση μόνο σε αυτό αλλά αν μπορούσα θα έκανα σε όλες τις απαντήσεις-ερωτήσεις αλήθεια...

ακόμα και αυτά που αναφέρετε είναι όλα βάση του τι γουστάρει και δέχεται ο καθείς... δεν μου αρέσει;;; παίρνω το καπελάκι μου και φεύγω...

αν κάποιος Κ λοιπόν μου ζητούσε κάτι από αυτά που ανέφερες εγώ θα έφευγα...
    γιατί τίποτε από αυτά δεν είναι βάση του SSC κατά την δική μου άποψη...
    για κάποιους άλλους όμως;;;... έχω ακούσει πολλά πράγματα που εγω προσωπικά δεν θα έκανα... πχ. το να παραδώσει μια σ τον μισθό της στον Κ της ή να του γράψει το σπίτι της κτλ...

κι έτσι ξαναγυρίζω στο παράδειγμα με τις πατάτες  

12. ἀστράρχη

ἀστράρχη an asteroid ☆•○•°¤●° Contributor

Παιδια...τι λέτε;
    Έτσι θα πρεπε να ναι...γιατί "φωνάζουν" όλοι εδω μέσα οτι " δεν διαλεγουμε Κ με βαση τον έρωτα και τα γαλανα του ματια, αλλα με βαση το τι Κ ειναι αν μας "παει" , και μετά πέφτουν να τους φάνε;

Οταν έχεις στοχο ντι/ες διαλέγεις Κ και υ με βαση το ταιριασμα και μετά φυσικά αν βγει και έρωτας η αν υπαρχει και καπακι χημεια (το ζω) το ντι/ες απογειώνεται °☆☆⊙°▪□☆•○■▪

Αν θες να διαλεξεις γκόμενο, σύντροφο, σχέση με χημεία τότε κάνε βανιλα σχέση. Και αν θες και κινκοπαιχνιδια κανε βανιλα σχεση με εναν κινκυ τρελό να τρελαθείτε και οι δυο. Και αν θες ανταλλαγή ελέγχου στο σεξ τότε βρες εναν με χημεία δες αν σου κάνουν τα φετιχ και οι καυλες του και εκει πάλι, διαλεξε τον για τα ωραια του ματια και κανε μια ωραιοτατη Τ/b σχέση.

Edit: όχι @Soraya καθόλου πατάτες. Ταιριασμα και επίπεδα παράδοσης ελέγχου που αφήνει ο καθένας. Ουρλιάζετε, σεβασμός στο διαφορετικό και την πιο ουσιαστική διαφορά εδω μέσα που είναι τα επίπεδα παράδοσης ελέγχου, δεν μπορείτε να την καταλάβετε. Γιατι;

Last edited: 12 Μαϊου 2016