Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Λάθος Παραλήπτης

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος str8_bdsm, στις 29 Νοεμβρίου 2012.

1. str8_bdsm

str8_bdsm New Member

Όλα ξεκίνησαν από ένα λάθος. Αλληλογραφούσα για ημέρες με ένα φίλο που είχαμε κοινά ενδιαφέροντα σχετικά με γυναικεία κυριαρχία, αφέντρες, γυναικείες πατούσες κλπ. Ήμουν στην δουλειά και στα προηγούμενα μηνύματα μου είχε αναφέρει ο φίλος μου για μια αφέντρα η οποία λεγόταν Έλενα. Έστειλα και εγώ ένα μήνυμα το οποίο έλεγε «αν κάποιος θέλει να γνωρίσει από κοντά την αφέντρα Έλενα και να κάνει διάφορα έτσι για πλάκα όχι τίποτα το φοβερό, είναι εχέμυθη?» αλλά δυστυχώς πάνω στην βιασύνη μου γιατί είχα πολύ δουλειά αντί να στείλω το μήνυμα στον φίλο μου κατά λάθος το έστειλα σε μια παλαιά φίλη μου με την οποία είχαμε χαθεί τα τελευταία χρόνια. Στην αρχή δεν πήρα είδηση ότι είχα κάνει λάθος και δεν έδωσα και ιδιαίτερη σημασία όταν ο φίλος μου δεν απάντησε αλλά όταν έλαβα ένα μήνυμα από την συγκεκριμένη φίλη μου τότε κατάλαβα. Το μήνυμα έγραφε ότι «δεν ξέρω αν είναι εχέμυθη η αφέντρα Έλενα αλλά εγώ είμαι, χα χα χα!». Αφού ξεπέρασα το αρχικό σοκ σκέφτηκα ότι κάτι έπρεπε να κάνω για να μην ρεζιλευτώ τελείως. Την πήρα λοιπόν τηλέφωνο και της είπα ότι καλό θα ήταν να πάμε για ένα καφέ ή ποτό να τα πούμε από κοντά και να της εξηγήσω για το λάθος μήνυμα. Έτσι λοιπόν αφού συμφώνησε κανονίσαμε να συναντηθούμε.

Ήταν καλοκαιράκι, βράδυ και συναντηθήκαμε σε ένα ωραίο καφέ στην παραλία. Διαλέξαμε ένα σχετικά απομονωμένο τραπέζι στην πάνω στην παραλία και καθίσαμε ο ένας απέναντι στον άλλον. Η φίλη μου δεν είχε αλλάξει καθόλου τα τελευταία χρόνια και ήταν αρκετά όμορφη ακριβώς όπως την θυμόμουν. Φόραγε ένα ωραίο προκλητικό μπλουζάκι, τζην παντελόνι και κάτι πανέμορφα mules τα οποία τόνιζαν τα όμορφα πατουσάκια της. Αφού είπαμε τα νέα μας και τι έκανε ο καθένας τα τελευταία χρόνια που δεν είχαμε και πολύ επαφή άρχισα να προσπαθώ να της εξηγήσω για το μήνυμα που της έστειλα κατά λάθος.

Της είπα ότι υπάρχουν κάποια πράγματα σεξουαλικής φύσης που συχνά σκέφτομαι αλλά γενικά ντρέπομαι, ότι μέχρι τώρα δεν τα έχω πει σε καμία και ότι το μήνυμα προοριζόταν για ένα φίλο μου που έχει και αυτός παρόμοια γούστα. Με ρώτησε τι πράγματα ακριβώς εννοώ. Της είπα με δυσκολία έχοντας κοκκινίσει ολόκληρος ότι μου αρέσουν τα καλοσχηματισμένα γυναικεία πόδια. Αυτή χαμογέλασε και μου είπε να σταματήσω για λίγο την αφήγηση. Έβγαλε το ένα από τα mules που φόραγε και έβαλε το γυμνό της πόδι πάνω στα πόδια μου έτσι όπως καθόμαστε απέναντι. Χαμογελώντας μου είπε ναζιάρικα «συνέχισε τώρα» και άρχισε να τρίβει την πατούσα της στα πόδια μου. Είχα αρχίσει να ανάβω και προσπαθούσα να συγκεντρωθώ για να συνεχίσω. Της είπα ότι θα ήθελα κάποια φορά να κάνω κάποια πράγματα όπως το να φιλήσω και να γλύψω τις πατούσες μιας κοπέλας και να με δέσει και να παίξει μαζί μου. Μου είπε ότι το βρίσκει αρκετά ενδιαφέρον και με ρώτησε αν μου αρέσουν οι πατούσες της. Προσπαθούσα να συγκεντρωθώ αλλά απάντησα ότι μου αρέσουν πολύ με αρκετή δυσκολία γιατί είχα ανάψει πολύ. Αυτή τράβηξε το πόδι της από πάνω μου, μου είπε ότι όλα αυτά που της είπα τα βρίσκει αρκετά περίεργα αλλά και ερεθιστικά συγχρόνως και σαν να μην συνέβαινε τίποτα μου άλλαξε την κουβέντα. Περάσαμε ένα ευχάριστο βράδυ και μου ζήτησε να την πάω στο σπίτι της γιατί δεν είχε πάρει αυτοκίνητο εκείνη την ημέρα. Σε όλη την διαδρομή στο αυτοκίνητο είχε βγάλει το δεξί mule της και καθόταν σταυροπόδι στο κάθισμα του συνοδηγού δείχνοντας μου προκλητικά την πατούσα της. Όταν φτάσαμε στο σπίτι της ήταν αρκετά αργά και δεν κυκλοφορούσε κόσμος στο στενό που έμενε. Μου είπε ότι ήθελε να της φιλήσω τα πόδια και γύρισε προς το μέρος μου φέρνοντας τις πανέμορφες πατούσες της κοντά στο πρόσωπο μου. Εγώ άρχισα να της φιλάω τα πατουσάκια, να της πιπιλάω τα δάχτυλα και να της γλύφω τις πατούσες μια την μια και μια την άλλη. Είχα ερεθιστεί πάρα πολύ και το κατάλαβε γιατί είχε αρχίσει να φουσκώνει το παντελόνι μου πολύ. Τραβήχτηκε και έβαλε το χέρι της στο παντελόνι μου από πάνω πιάνοντας το σηκωμένο μου πέος. Άρχισε να με ξεκουμπώνει και αφού άνοιξε τα κουμπιά από το μποξεράκι μου έπιασε το πέος μου το έβγαλε έξω και άρχισε να μου το χαϊδεύει. Είχα τρελαθεί τελείως με τον τρόπο που με χάιδευε και μου έπαιζε το πέος. Μια μου έκανε μαλάξεις μια σταμάταγε και με χάιδευε βασανιστικά στο πάνω μέρος το οποίο ήταν γεμάτο υγρά. Κόντευα να τρελαθώ αλλά μόλις καταλάβαινε ότι ήμουν έτοιμος να τελειώσω σταμάταγε και με πείραζε χωρίς να με αφήνει να τελειώσω. Αφού συνέχισε για περίπου μισή ώρα μου είπε ότι έχει ένα δωράκι για μένα. Έβγαλε από την τσάντα της ένα μαύρο κουτί το οποίο μου είπε ότι έχει κάτι το οποίο θα με κάνει να την σκέφτομαι συνέχεια μέχρι την επόμενη ημέρα που θα συναντηθούμε. Μου είπε να κλείσω τα μάτια μου και να μην τα ανοίξω μέχρι να μου πει αυτή. Την άκουσα και το μόνο που αισθάνθηκα ήταν κάτι να μου πιέζει το πέος και αφού μου έπεσε κάπως άκουσα ένα κλικ. Μου είπε να ανοίξω τα μάτια μου και είδα ότι είχε προσαρμόσει στο πέος μου ένα πλαστικό κλουβί το οποίο όπως μου είπε γελώντας ότι θα φροντίσει ώστε να μην μπορώ να αυνανιστώ μέχρι να το ξεκλειδώσει εκείνη. Με χαιρέτησε, με φίλησε γλυκά, κούνησε επιδεκτικά το κλειδί από το κλουβί το πέρασε σε μια αλυσίδα στο λαιμό της και έφυγε.

Επέστρεψα σπίτι με ανάμικτα συναισθήματα. Από την μία είχα περάσει φανταστικά και είχα καυλώσει αφάνταστα από την άλλη ήθελα σαν τρελός να αυνανιστώ και να τελειώσω αλλά δεν μπορούσα να το κάνω. Σκέφτηκα ότι το καλύτερο που είχα να κάνω είναι να περιμένω μέχρι αύριο και να την πάρω τηλέφωνο να κανονίσουμε να τα ξαναπούμε και έπεσα να κοιμηθώ. Το επόμενο πρωί που ήταν Σάββατο, ξύπνησα και το μόνο που σκεφτόμουν είναι να κανονίσω να την ξαναδώ το γρηγορότερο. Έφτιαξα ένα καφέ και περίμενα καμιά ώρα για να την πάρω τηλέφωνο. Όταν την πήρα τηλέφωνο ήταν τελείως διαφορετική στην συμπεριφορά της απέναντι μου. Μου είπε με αυστηρό τόνο ότι δεν πρόκειται να τα πούμε σήμερα και ότι αν ήμουν καλό και υπάκουο παιδάκι θα το σκεφτόταν μήπως τα πούμε την επόμενη μέρα και να μην την ενοχλήσω άλλο γιατί θα έβγαινε με τις φίλες της, αλλά να κάτσω να σκεφτώ ότι είμαι στο έλεος της και ότι από εδώ και εμπρός θα πρέπει να κάνω ότι μου λέει αλλιώς να πάω κάπου αλλού για να μου βγάλουν το κλουβί και ότι θα γίνω ρεζίλι. Μετά μου έκλεισε το τηλέφωνο και έμεινα σα χαζός να σκέπτομαι που έμπλεξα. Ωστόσο η όλη φάση με είχε καυλώσει ακόμα περισσότερο. Οι ώρες περνούσαν βασανιστικά και το μόνο που μπορούσα να κάνω με το κλουβί κλειδωμένο είναι να πάω τουαλέτα. Ήθελα σαν τρελός να την πάρω τηλέφωνο για να κάνει κάτι έτσι ώστε να ανακουφιστώ αλλά κρατήθηκα μην κάνω κάτι και χειροτερέψω την κατάσταση, αφού μου είχε φανεί αρκετά σοβαρή. Έτσι έφτασε το βράδυ και έπεσα να κοιμηθώ τελείως τρελαμένος μη μπορώντας να κάνω τίποτα.

Την επόμενη ημέρα ξύπνησα χειρότερα από την προηγούμενη γιατί ήμουν πολύ αναμμένος. Το μόνο που σκεφτόμουν ήταν να μιλήσω μαζί της και να την παρακαλέσω να κάνει κάτι γιατί δεν άντεχα άλλο. Την πήρα τηλέφωνο και μόλις με άκουσε άρχισε να με πειράζει. Μου είπε ότι ήμουν καλό παιδί επειδή δεν την ενόχλησα εχθές και με ρώτησε τι κάνω. Της είπα ότι κοντεύω να τρελαθώ και ότι πρέπει να τα πούμε από κοντά. Αυτή μου είπε ότι αν είναι να τα πούμε από κοντά θα πρέπει να κάνω ακριβώς ότι μου πει και εγώ της είπα ότι θα κάνω τα πάντα και θα υπακούσω σε κάθε της εντολή. Αυτή γελώντας μου είπε να κάνω ένα ντους και να πάω από το σπίτι της όσο πιο γρήγορα μπορούσα γιατί είχαμε πολλά να κάνουμε.

Ετοιμάστηκα σε χρόνο ρεκόρ και σε λίγη ώρα βρέθηκα στην πόρτα της χτυπώντας το κουδούνι. Μου άνοιξε με ένα τεράστιο χαμόγελο και με προσκάλεσε μέσα. Ήταν ξυπόλητη και φορούσε ένα σορτσάκι και ένα αμάνικο μπλουζάκι. Αμέσως καρφώθηκα στα όμορφα πατουσάκια της την ώρα που περπάταγε μπροστά μου, θαυμάζοντας τα λεπτά και μακριά πέλματα και τα καλοσχηματισμένα δαχτυλάκια της. Αφού καθίσαμε στο καναπέ και μου έφερε καφέ μου είπε ότι καταλαβαίνει ότι πρέπει να έχω τρελαθεί τελείως μέχρι τώρα αλλά θα πρέπει να κάνω υπομονή μέχρι αυτή να σιγουρευτεί ότι είμαι αρκετά υπάκουος και έχω γίνει ο σκλάβος της. Αφού μιλούσε για αρκετή ώρα λέγοντας μου διάφορα σχετικά με το πώς θα ήθελε να εξελιχθεί η σχέση μας μου είπε ότι θα πρέπει να αρχίσει η εκπαίδευση μου τώρα. Μου είπε να γδυθώ τελείως γιατί θα πρέπει να αποδείξω ότι είμαι άξιος και αντέχω να είμαι σκλάβος στα χέρια της. Στην αρχή δεν κατάλαβα τι ακριβώς εννοούσε με το να αποδείξω ότι αντέχω μέχρι που μου είπε ότι πρέπει να καθίσω να με τιμωρήσει. Ήμουν τόσο αναμμένος που δεν το πολυσκέφτηκα απλά συμφώνησα σκεφτόμενος ότι τι θα μπορούσε να μου κάνει ένα τόσο γλυκό κοριτσάκι. Έτσι και αλλιώς εγώ είμαι σχετικά δυνατός και αντέχω. Αφού γδύθηκα τελείως με οδήγησε στην κρεβατοκάμαρα της στην οποία δέσποζε ένα μεγάλο κρεβάτι με μπάρες στο πάνω και κάτω μέρος. Με έβαλε να ξαπλώσω μπρούμυτα και μου έδεσε τα χέρια σφιχτά στο πάνω μέρος του κρεβατιού. Μετά μου έδεσε τα πόδια στο κάτω μέρος του κρεβατιού έτσι ώστε να μην μπορώ να κουνηθώ πολύ. Τα χέρια μου και τα πόδια μου δεν μπορούσα να τα κουνήσω καθόλου αλλά μόνο να γυρίσω λίγο στο πλάι. Ήρθε και κάθισε δίπλα μου, μου χάιδεψε το κεφάλι γλυκά και έβαλε τα πόδια της μπροστά στο πρόσωπο μου. Μου είπε να της φιλήσω τα πόδια και μου κούνησε το κλειδί από το κλουβί το οποίο και είχε περασμένο στο λαιμό της. Εγώ υπάκουσα και αφού της έγλειψα τις πατούσες για αρκετή ώρα γύρισε σηκώθηκε και πήγε προς το πέος μου. Ξεκλείδωσε το κλουβί και πριν καν αγγίξει το πέος μου αυτό σηκώθηκε τελείως και άρχισε να στάζει υγρά. Αυτή έπαιξε με το κεφαλάκι μου γέλασε και μου είπε ότι αν είμαι καλό παιδί μετά την τιμωρία θα με κάνει να τελειώσω. Παρόλη την μεγάλη σεξουαλική μου διέγερση σκεφτόμουν τι θα επακολουθούσε σαν τιμωρία. Δεν ήμουν προετοιμασμένος όμως για το τι θα επακολουθούσε. Πήγε και πήρε ένα μαντήλι και μου έδεσε τα μάτια γιατί όπως είπε θα είναι καλύτερα έτσι γιατί δεν θα βλέπω πότε θα με χτυπάει. Μετά πήρε μια καρέκλα και άκουσα να την βάζει μέσα στο δωμάτιο λέγοντας μου ότι πρέπει να κάθεται έτσι ώστε να μην κουραστεί γρήγορα. Μου είπε ότι είναι κοριτσάκι και επειδή δεν έχει πολύ δύναμη θα με τιμωρήσει με ένα τρόπο που θα μπορεί να με κάνει να χοροπηδάω από τον πόνο. Την άκουσα που κάθισε στην καρέκλα και που κούνησε στο αέρα ένα πράγμα που ακούστηκε σαν δερμάτινη μικρή ζώνη. Μετά μου χάιδεψε τις πατούσες και ένιωσα να μου τις ψεκάζει με κάποια υγρό, μάλλον νερό το οποίο μου είπε είναι για να τσούζει περισσότερο. Αμέσως μετά άκουσα ένα θόρυβο και ένιωσα ένα τρομερό τσούξιμο στην δεξιά μου πατούσα. Μετά σειρά είχε το ίδιο στην αριστερή μου πατούσα. Τα χτυπήματα μετά ήταν επαναλαμβανόμενα αργά και δυνατά μια στην μια και μια στην άλλη πατούσα μου. Μετά από λίγο σε κάθε χτύπημα άρχισα να ουρλιάζω. Σταμάτησε και μου είπε ότι δεν πάμε καλά έτσι και ότι μόλις άρχισε και ότι και να έκανα δεν μπορούσα να ξεφύγω. Ήρθε στο πάνω μέρος του κρεβατιού και αφού μου χάιδεψε το κεφάλι μου έβαλε ένα μαντήλι στο στόμα για να μην φωνάζω δυνατά. Πήγε και ξανακάθισε στην καρέκλα της και μου είπε κοροϊδευτικά ότι είναι κοριτσάκι αλλά θα με κάνει να παρακαλάω να σταματήσει. Αμέσως άρχισε να μου μαστιγώνει ξανά τις πατούσες αργά αλλά σταθερά αυξάνοντας σε κάθε χτύπημα την δύναμη της. Για αρκετή ώρα δεν ξέρω πόση γιατί μου φάνηκε αιώνας μου μαστίγωνε τις πατούσες δυνατά μια στην καμάρα, μια στα δάχτυλα μια στη φτέρνα και κατά διαστήματα σταμάταγε και με χάιδευε με τα νύχια της ακολουθώντας τις κόκκινες γραμμές που έβλεπε ότι μου είχε κάνει στις πατούσες. Μετά σταμάτησε και ήρθε στην μέση του κρεβατιού με γύρισε στο πλάι όσο μου επέτρεπαν τα δεσμά μου και άρχισε να με χαϊδεύει στο πέος. Ήμουν τόσο αναμμένος που τελείωσα μόνο με το δάχτυλο της στο κεφαλάκι μου. Πρέπει να ήταν το πιο έντονο τελείωμα που είχα στην ζωή μου αφού αναστέναζα σαν τρελός και κόντεψα να σπάσω το κρεβάτι.

Μετά έφυγε από το δωμάτιο αφήνοντας με δεμένο. Δεν είχε περάσει πολύ ώρα και επέστρεψε παρατηρώντας ότι είχα αρχίσει να ανάβω ξανά αφού σκεφτόμουν τι μου είχε κάνει. Με έλυσε και κάναμε σεξ άλλες δύο φορές δικές μου γιατί και αυτή είχε ανάψει όπως μου είπε αργότερα επειδή με είχε δεμένο στα χέρια της και ανήμπορο και τελείωσε τουλάχιστον τις διπλάσιες.

Μετά καθίσαμε στο σπίτι της βάλαμε ποτά και συμφωνήσαμε να τα φτιάξουμε. Με την κοπέλα αυτή τα είχα γύρω στα δύο χρόνια γιατί μετά έφυγε μόνιμα στο εξωτερικό για δουλειά και είχαμε μια φυσιολογική σεξουαλική ζωή και συχνά παίζαμε παρόμοια παιχνίδια πάντα με αυτήν σαν κυρίαρχο. Ήταν από τις καλές περιόδους της ζωής μου και είναι παράξενο ότι ξεκίνησε από ένα λάθος μήνυμα.