Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Λίγο πριν..

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος _DaRkNiGhT_, στις 21 Ιουνίου 2013.

1. Divina

Divina Regular Member

Απάντηση: Λίγο πριν..

@ Cornilie

Αγαπητέ Cornilie το ότι δεν σε δέχτηκα στους φίλους μου ( όπως και κάποιους άλλους) και το ότι προτιμάω να έχω μόνο ένα σκλάβο όπως και ότι τον σκλάβο αυτό τον αγαπάω σου φαίνεται τόσο περίεργο???

Επίσης ο Μικρός Μου Lucozade δεν είναι κάποιος άγνωστος στον χώρο…γνωρίζει και γνωρίζεται με αρκετούς από το forum.

To ότι θέλει να μοιράζεται κάποια κομμάτια της σχέσης μας είναι κάτι που τον ευχαριστεί και εγώ του το έχω επιτρέψει να το κάνει, έτσι όποτε το νιώθει γράφει (όχι απαραίτητα με χρονολογική σειρά) για αυτό που θέλει να μοιραστεί.

Όσο δε για τους υπόλοιπους που αναφέρεις ότι έχουν αμφιβολίες απλά θα σου πω και σε σένα και σε αυτούς με τους οποίους συζητάς για αυτό τα εξής: Με τον Lucozade είμαστε δύο φυσιολογικοί άνθρωποι με κανονική ζωή και δουλειές που απλά έχουμε έναν κατά κόσμο πιο ιδιότυπο ερωτισμό και τρόπο που αντιμετωπίζουμε τη ζωή και την ερωτική μας σχέση , οι δύο διαφορετικές μας φύσεις αλληλοσυμπληρώνονται , εκείνος υποτακτικός και εγώ κυριαρχική και απλά έχουμε σχέση και αγαπιόμαστε. Δεν νομίζω να είμαστε το μοναδικό ζευγάρι bdsmers εδώ μέσα…τι το περίεργο λοιπόν και το εξωπραγματικό βρίσκεις σε όλο αυτό?

@ Etoile flamboyante
    Αγαπητέ Etoile flamboyante εμείς γνωριζόμαστε και έχουμε μιλήσει όποτε γνωρίζεις και τις απόψεις μου και το πώς είναι η σχέση μου με τον Μικρό Μου Lucozade και σε ευχαριστώ για αυτό που είπες .

2. Nemo

Nemo Nemo D/s Jongleur

ένα είδος τραχανά είναι και το status In Love που έχει τώρα η Black. Το είχα βάλει κι εγώ πέρυσι για καμμιά χρονιά περίπου. Οπότε όλοι λίγο πολύ τους απλώνουμε τους τραχανάδες μας. Αυτά από μένα.

3. Black Butterfly

Black Butterfly Αηδιασμένη

Απάντηση: Re: Λίγο πριν..

Το ίδιο έχουν και αμέτρητοι άλλοι χρήστες, αλλά το δικό μου ενοχλεί.  
    Τέλος πάντων, ας μην μιλήσω, αν και θα μπορούσα να πω πολλά.    

4. Nemo

Nemo Nemo D/s Jongleur

Re: Απάντηση: Re: Λίγο πριν..

Eίπα ότι με ενοχλεί ; Το είχα βάλει κι εγώ την εποχή που ήμουν ηλίθιος. Εύχομαι καλή τύχη σε όλους τους ερωτευμένους λοιπόν και περισσότερα θέματα ουσίας.

5. Re: Απάντηση: Λίγο πριν..

Γιατί προσπαθείς να δημιουργήσεις εντυπώσεις;
    Σε λίγο θα πεις ότι στην έπεσα κιόλας. Έχω στείλει αιτήματα σε πολλούς και πολλές κι άλλα έγιναν δεκτά κι άλλα όχι. Σε κάθε περίπτωση τα αιτήματα αυτά δεν έχουν πρακτικό αποτέλεσμα. Εχω σβήσει κάμποσους και με έχουν σβήσει άλλοι τόσοι κατα καιρούς. Επίσης το πόσους σκλάβους προτιμάς να έχεις δεν κατάλαβα γιατί μου το λες μια και ουδέποτε έθεσα υποψηφιότητα για σκλάβος σου.
    Ακόμα δεν ειναι η κοινοποιηση της σχέσεις που βρίσκω εξωπραγματική. Επαναλαμβάνω πως το έχω κάνει κι εγω παλιά , ίσως οχι σ αυτό το βαθμό αλλα το έχω κάνει κυρίως με αφιερώσεις και λοιπές ανοησίες
    Αυτά για τις εντυπώσεις και πάμε επί της ουσίας:

Δεν είναι τίποτα σπουδαίο που εγώ ΔΕΝ πιστεύω ότι είσαι νομικός που έχει ασκήσει τη νομική και γιατρός που ασκεί την ιατρική.
    Καθένα από τα δυο θέλει πολλά χρόνια για να τα σπουδάσει και γίνει κανείς επαγγελματίας (σπουδες , ειδικοτητες , πρακτικές , αγροτικά , αναμονές κλπ)
    και εσύ ενώ τα έχεις κάνει όλα αυτά είσαι ακόμα σε ηλικία να δείχνεις εξωπραγματικά όμορφη , τόσο όμορφη που όταν σε δεις κάποιος δεν το πιστεύει
    όπως μας λεει στο αρχικο ποστ ο φίλος μας.
    Επίσης είσαι και πολύ πλούσια. Έχεις μαύρο τζιπ , τροχόσπιτο και πολλά άλλα καλούδια.
    Μια καλλονή γιατρός δικηγόρος και πάμπλουτη που δεν έχει τι άλλο να κάνει και ανταλλάσει
    "χιλιάδες μηνύματα" με έναν άγνωστο που ζει σε άλλη πόλη , τον ερωτεύεται τρελά ,
    κάνει σχέσεις εξ αποστάσεως και είναι πολύ συχνά μέσα στα φόρα και απαντά σε εμένα η σε όποιον άλλον.
    Δεν πιστεύω πως ένα άτομο που έχει την συγκρότηση και την πειθαρχία να τελειώσει αυτές τις δυο
    τρομερά δύσκολες και απαιτητικές σχολές και να γίνει επαγγελματίας σε αυτά τα επαγγέλματα είναι ένα άτομο
    που χάνει το χρόνο του κατά αυτόν το τρόπο.
    Τα νομικά και ιατρικά κείμενα που έχεις ανεβάσει είναι
    κοπι πειστ και ο καθένας μπορεί να τα βρει και τα ανεβάσει.
    Δεν αποδυκνείουν πως είσαι γιατρός και δικηγόρος

Συμπέρασμα: (Το δικό μου ασφαλώς)

Συγγνώμη εμένα κάτι δε μου πάει σε όλο αυτό.
    Δικαίωμα μου είναι και από εκεί και πέρα δεν έχεις
    λόγο να εμφανίζεσαι πικαρισμένη ούτε εσύ ούτε
    κανένας άλλος.

Α)Εχω δικαίωμα να αμφισβητώ διάφορα που γράφει κάποιος; ΝΑΙ
    Β)Εχουν δικαίωμα οι άλλοι να εκφράζουν κρίσεις επ αυτού; ΝΑΙ
    Οπότε όλα καλά.

Δεν είμαστε δικαστήριο και δεν τρέχει τίποτα τι πιστεύω
    εγώ και τι όχι. Ετσι κι αλλιώς με ψευδόνημα είμαστε όλοι.
    Όπως ο ένας γράφει το Α έτσι και ο άλλος γράφει
    το Β. Πρακτικά δεν αλλάζει κάτι είτε έχω δίκιο είτε έχω άδικο.
    Ούτε είναι θέμα κουτσομπολιού ουτε κάτι παρόμοιο, Δημοσιευμένα
    είναι όλα αυτά και είναι κρίσεις και εκτιμήσεις επι δημοσιευμένων
    πραγμάτων. Αν κάποιος δεν καταλαβαίνει τη διαφορά πάλι δεν πειράζει  
    Στην ουσία αυτό είναι φόρουμ. Συμφωνουμε , διαφωνούμε ,
    κανουμε κρίσεις , επικρισεις και εκτιμήσεις. Αν κάποιος δεν θέλει να συζητηθεί
    κάτι δεν το δημοσιευει

Αυτά

Υ Γ. Το "ζωντάνεψα" για τα καλά το νήμα

Last edited: 27 Ιουνίου 2013
  6. Divina

Divina Regular Member

Απάντηση: Re: Απάντηση: Λίγο πριν..

Ψυχανεμίζεσαι? Ποιος μίλησε για σκλάβος και για το να μου την πέφτεις? Αίτηση φιλίας είπα ότι μου έκανες και τίποτε παραπάνω όπως και άλλοι ( άντρες και γυναίκες) άντε για να μην παρεξηγούμαστε γιατί άλλα γράφω και άλλα καταλαβαίνεις!!!
    Το μαύρο τζιπ και το τροχόσπιτο δηλώνουν πάμπλουτο????
    Ξέρεις πόσο χρονών είμαι? Και ναι είμαι και γιατρός και νομικός για κακή σου τύχη είναι αλήθεια.
    Από πότε το να έχεις μια καλή εμφάνιση σημαίνει και χαζός ή ανίκανος?
    Όσο δε το για την απόσταση τι λες? Δήλωσες μια πόλη που έμενες όταν έκανες τον λογαριασμό σου αυτό δεν σημαίνει ότι συνεχίζεις να μένεις στην ίδια πόλη, ή ότι απαιτείτε κάθε φορά που αλλάζεις τόπο διαμονής να το δηλώνεις κιόλας.
    Τέλος από πότε οι σπουδές και η επαγγελματική ιδιότητα κάποιου αποτελούν απαγορευτικό για τις σεξουαλικές του προτιμήσεις?
    Δηλαδή κατά την γνώμη σου μόνο αυτοί που δεν έχουν σπουδάσει πρέπει να είναι BDSMERs και να μπαίνουν στο forum?
    Από πότε το να παρακολουθείς κάτι που σε ενδιαφέρει στη προσωπική σου ζωή σε κάνει μη σοβαρό επαγγελματία ή ανίκανο να σπουδάσεις?
    Όσο δε για την εμφάνιση μου πρέπει δηλαδή να είμαι άσχημη για να συμμετέχω στο forum?

7. Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Λίγο πριν..

Δεν ξέρω βρε Divina αλλα και μόνο η απαντηση αυτή νιώθω οτι επιβεβαιωνει τις αρχικές μου
    εκτιμήσεις καθώς πιστευω πως μια νομικός δεν θα απαντούσε έτσι.
    Απαντάς σε θέματα που ουδέποτε έθεσα.

Δεν χρειάζεται πάντως να απαντήσεις σε κάτι καθώς όλα αυτά είναι γνώμη και εκτίμηση δική μου.
    Αν παρ όλα αυτά θέλεις καλα και σώνει να απαντήσεις διαβασε πρώτα πιο προεκτικά τι γράφω.
    Μην με κάνεις τώρα να κουοτάρω φράση προς φράση αυτο που γραφω μαζί με την απαντηση σου.
    Ειναι και καλοκαίρι και κάνει ζέστη
    Αν πράγματι είσαι νομικός πρέπει να απαντάς σ αυτά που έγραψα οχι σ αυτά που νομίζεις οτι
    έγραψα η σ αυτά που θα σε "βόλευε" να γράψω προκειμένου να απαντήσεις εύκολα.

8. Divina

Divina Regular Member

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Λίγο πριν..

Καλά Cornilie το ποιος διαβάζει άλλα και καταλαβαίνει άλλα είναι προφανές…εσύ μίλησες περί σκλάβων…πάμπλουτων κλπ… εγώ απλά για μια αίτηση φιλίας.

Όσο για το αν είμαι ή όχι νομικός και γιατρός το πτυχίο της νομικής και της ιατρικής στη διάθεση σου αν θες.

Αν και όπως και τον Lucozade έτσι και εμένα με γνωρίζουν άτομα από το forum προσωπικά…και εκτός forum.

Τέλος πάντων δεν ασχολούμαι άλλο μαζί σου ….

9. Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Λίγο πριν..

Μόνο επ αυτου...
    Είπα οτι μου φάνηκε περίεργο κατι απο όλα αυτά που αναφέρεις;
    Γιατί εγραψες πως προτιμάς να έχεις μόνο ενα σκλάβο μετα που εγραψες πως δεν με δεχτηκες στους φιλους σου.
    Τι σχέση έχουν αυτα με αυτα που έγραψα εγω

10. Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Λίγο πριν..

Σοφή απόφαση.  

11. Black Butterfly

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Λίγο πριν..

Αν εσύ θεωρείς ότι ήσουν ηλίθιος όταν ένιωθες έτσι, πολύ καλά κάνεις και μάλλον θα έχεις και δίκιο. Μην βάζεις όμως και άλλους στην ίδια κατηγορία. Τουλάχιστον όχι εμένα.

12. Black Butterfly

Απάντηση: Re: Απάντηση: Λίγο πριν..

Χωρίς να θέλω να μειώσω την κοπέλα, την οποία ούτε καν γνωρίζω, θα σου πω μόνο πως αυτό που βλέπουν τα μάτια μας έχει να κάνει συνήθως με αυτό που νιώθει η καρδιά μας. Αυτό που κάποιος βλέπει ως το τέλειο, κάποιον άλλον μπορεί να τον αφήνει αδιάφορο. Δεν είναι εκεί η ουσία.
    Παρ' όλα αυτά δεν μπορώ να μην αναρωτηθώ (κάτι που έχει γίνει και από άλλο μέλος, ας με συγχωρέσει που δεν θυμάμαι νικ) πώς γίνεται ένας τόσο μορφωμένος άνθρωπος να κάνει τόσο βαρβάτα ορθογραφικά λάθη. Η νομική απαιτούσε κάποτε να περάσεις από την τρίτη δέσμη, αν δεν κάνω λάθος.
    Αυτά.

Και να θυμάστε, δηλώνουμε ένα στάτους εδώ μέσα όχι γιατί είναι απαραίτητα αλήθεια, αλλά γιατί μπορεί να έχουμε κάποιους άλλους λόγους. Και καλό θα είναι να μην τους αποκαλύπτουμε σε τρίτους, γιατί μετά η πληροφορία κάνει τον γύρο του πλανήτη.