Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Λαγνεία - Έρωτας - Δεσμός

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος montechristos, στις 1 Μαϊου 2014.

1. montechristos

montechristos New Member

Της πρόαλες που σκοτώνα την ώρα μου καθώς περίμενα να γίνει μια δουλεία έπεσα πάνω σε αυτό το βίντεο.

Helen Fisher: Why we love, why we cheat

Δείτε το και πέιτε μου την γνώμη σας και πώς αισθάνεστε γι'αυτό.

2. Alpha Noir

Alpha Noir Regular Member

Έχω διαβάσει το βιβλίο της για τη βιολογία της αγάπης, δεν ξέρω αν θυμάμαι σωστά τον τίτλο, πάντως εξηγούσε νευροχημικά
    τα ρομαντικά αισθήματα που νιώθουν οι εραστές ο ένας για τον άλλο.
    Και το βίντεο αυτό είναι εξίσου ενδιαφέρον!

3. montechristos

montechristos New Member

Και εδώ έρχετε η απορία μου, πως θά ήταν άμα μπορούσαμε να επιρεάσουμε αυτην την νευροχημεία στο σώμα μας με τεχνιτό τρόπο? σε αυτήν την περίπτωση δεν θα είμασταν πραγματικά ελέυθεροι;

4. Alpha Noir

Alpha Noir Regular Member

Έχεις δίκιο να θέτεις αυτό το ερώτημα, καθώς οι ντετερμινιστικές ερμηνείες των αισθημάτων μας έρχονται αγκαλιά με ανελέητα ερωτήματα πάνω
    στη βούληση, θέληση και επιλογή.

5. ελευθερια...μεγαλο πραγμα...δυστυχως ποτε δεν την γευομαστε στο συνολο της. οταν ποθουμε, εξαρτιομαστε, ζηλευουμε, αγαπαμε παθολογικα, τρελαινομαστε....αυτο δεν ειναι ελευθερια...αλλα...μπορουμε να κανουμε κι αλλιως...;