Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Λαικη κυριαρχία

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Humour' που ξεκίνησε από το μέλος bumblebee, στις 31 Ιανουαρίου 2017.

1. Winter's Dew

Winter's Dew Regular Member

Αααα καλε! Παιζεται η τιμη του κοριτσιου εδω;;; τωρα το ειδα!!!
    @sokolata παιδι μου δικιο εχεις. Το Ντινακι ειναι δικο σου...
    ΟΧΙ μπουμπλεμπι!!!

2. bumblebee

bumblebee Contributor

Να ενημερώσουμε ότι σε 4 ωρες η ψηφοφορια τελειώνει.
    Τα επίσημα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν στις 21.00 , από την @open_mind  

3. Ας τα ανακοινώσει απο τωρα.. Πόσο ακόμα να γελοιοποιηθεις?

4. open_mind

open_mind Regular Member

Μπήκα εφορευτική επιτροπή.....;;;; Ωωωω μεγάλη μου τιμή!!!! Η ψήφος μου μετράει....;

Είμαι αντικειμενική και δεν λέω ψέμματα.... Άλλωστε υπάρχει "διαφάνεια".
    Η νίκη είναι δική σας αν δεν αλλάξει κάτι μέχρι τις 9 το βράδυ!

5. Η εφορευτική προφανώς και δεν ψηφίζει... Να μας λείπουν τέτοιες ψήφοι.. Βουτηγμένες στην αμαρτία... Νομίζαμε ότι είσασταν φίλη κυρία μου.. Έχουμε και ένα παρελθόν εμείς οι δύο... Αλλά δεν πειραζει.. Πίκρανε με κι άλλο. Εγω Χαιρομαι που σου έφτιαξα την διάθεση έστω και μια φορά στο παρελθόν...
    Να είσαι καλά @open_mind ...στον κακό δρόμο που διάλεξες... Εγω εδώ θα είμαι.. Αν μετανοησεις.. Η αγκαλιά μου πάντα ανοιχτή..

6. bumblebee

bumblebee Contributor

Ειναι δυσκολη η Δημοκρατία Σοκο, επιτρέπει ασχημονίες σαν και την παραπάνω, αλλά τι να κάνουμε  

Last edited: 3 Φεβρουαρίου 2017
  7. open_mind

open_mind Regular Member

Γιατί μου βάζεις και δεύτερο μαχαίρι στην καρδιά.......;;; Ήδη ένιωσα άσχημα με το πρώτο μήνυμά σου εδώ γιατί είχα ψηφίσει....
    Και ξέρεις, ότι δεν μου την είχες φτιάξει μόνο μία φορά την διάθεση, αλλά αρκετές....
    Και δεν χαίρεσαι που θα είμαι εγώ αυτή που θ' ανακοινώσω το αποτέλεσμα και θα σε κάνω να χαρείς μαζί με την @dina σου....;;;  

8. Άσε τα edit καημένε.
    Ο λαός μίλησε. Περιμένω μια δημόσια συγνώμη για την άστοχη απόπειρα απαγωγής της σκλάβας @dina που ομολογουμένως και δικαίως σου εχει κλέψει το μυαλό ..

9. Το δικό σου μαχαίρι ήταν χειρότερο... Όταν αντίκρισα το ναι σου... Κατι ράγισε μέσα μου... Ένας θόρυβος ακούστηκε από τά εντός μου.. Ένα κομμάτι της ψυχούλας μου αυτοκτόνησε μη αντέχοντας την προδοσία σου.... Πήδηξε από την γέφυρα της λογικής και πνίγηκε από κάτω στο ποτάμι της απογοήτευσης.....

10. open_mind

open_mind Regular Member

Με ισοπέδωσες τώρα.... Ό,τι και να πω είναι λίγο....    
    Τα λόγια σου με πλήγωσαν βαθειά γλυκιά μου @sokolata....    
    Να πάω να πέσω στον Νέστο ή θα επιβιώσω....;;; (σαν κακό σκυλί που είμαι...)    

11. Ελα κουρνιασε κατω απο τα φτερά μου μικρή μου σαλαμανδρα... Εδώ είμαι και σε συγχωρώ.. Η σοκολάτα σας αγαπάει... Θέλει το καλό σας πάντα..

12. GreenGorilla

GreenGorilla Rope-swinging picture-taking man of science.

Ψηφίζω όπως η κυρία έχει το ελεύθερο αν θα του το πει το ναι του κυρίου, ήτοι "όχι".

#powertothepeople