Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Λατρεία

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος Darky S, στις 31 Μαρτίου 2025 at 22:38.

1. Darky S

Darky S New Member

Λατρεύω τον τρόπο που με κοιτάτε μέσα στα μάτια, λατρεύω τον τρόπο που μου χαμογελάτε πονηρά, λατρεύω το άγγιγμα Σας σε κάθε σημείο του κορμιού μου, λατρεύω τα φιλιά Σας ενίοτε με την αγριάδα που αρμόζει σε έναν Μάστερ και άλλες φορές με την τρυφερότητα του ανθρώπου που με έκανε να ερωτευτώ κ τα δύο του πρόσωπα ανάλογα το τι έχω ανάγκη εκείνη την στιγμή, λατρεύω να μιλάω ώρες μαζί Σας κ να μου μαθαίνετε τα πάντα, λατρεύω την ειλικρίνεια Σας σε όλα τα θέματα.. όχι ψέματα μόνο αλήθειες μεταξύ μας θυμάστε έτσι μου Είπατε από την πρώτη μέρα, λατρεύω που ακόμα κ τα ελαττώματα μου τα αγκαλιάζεται και με βοηθάτε να εξελιχθω σε όλους τους τομείς, λατρεύω την υπομονή Σας και την επιμονή, λατρεύω που πιστεύεται σε μένα ακόμα και όταν εγώ πέφτω ψυχολογικά, λατρεύω να χάνομαι στην αγκαλιά Σας για ώρες, λατρεύω όταν με φιλάτε στοργικά στο μέτωπο κ μου λέτε είσαι το κοριτσάκι μου, λατρεύω όταν μου λέτε ότι είμαι δικιά Σας κ Σας ανήκω γιατί αυτή είναι πραγματικότητα είμαι μόνο δικιά Σας.λατρευω να Σας λατρεύω Κύριε μου όπου βρεθώ να νιώθω την υποταγή που επέλεξα να έχω προς το πρόσωπο Σας με απόλυτο σεβασμό.. Μαζί Σας τα πάντα, χωρίς Εσας τίποτα ❤️

2. ChrisZab11

ChrisZab11 Regular Member