Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Λεωφορείο ο Βόθρος

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος happyhellcat, στις 5 Δεκεμβρίου 2011.

1. happyhellcat

happyhellcat Regular Member

Λεωφορείο, νωρίτερα σήμερα. Στέκομαι όρθια στη μέση, στη φυσούνα, χαλαρή, μουσικούλα. Δίπλα, καθιστός, ένας κύριος, 50αρης. Ακούω κάτι τσάκα-τσάκα, παρά τα μπάσα του Έμινεμ. Γυρίζω, μασουλάει πασατέμπο και φτύνει κάτω τα τσόφλια. Κλασικά, σε στιλ παλαιού σινεμά. Τον κοιτάζω...Με κοιτάζει. Κάνει να ντραπεί, το ξανασκέφτεται, λέει "ΤΙ"; Βγάζω, το ακουστικάκι, του λέω, "Σόρι, κάτω τα πετάτε;". "Ναι, ρε," μου λέει, "κι άμα δεν σ'αρέσει άλλη φορά να παίρνεις αεροπλάνο". "Συγγνώμη," λέω, "δεν ήξερα πως μπήκα σε στάβλο, δεν είχε πινακίδα 'Αργά ζώα' απ'έξω". Γιατί δεν μου το είπατε βρε πως αλλάξανε οι πολιτικές του ΟΑΣΑ και τώρα μεταφέρουν ζα;
    Μια που το'πα και δυο που αδιαφόρησε. Συνέχισε να τρώει, με μεγαλύτερη μανία. Οι επιλογές μου μετά ήταν περιορισμένες.
    Αν ο άλλος δεν ντρέπεται, σου κόβει τη φόρα. Ευχήθηκα για άλλη μια φορά να μην είχα το κοκκίνισμα στο τσεπάκι και να ήξερα κουνγκφού. Είπα να βγάλω το κινητό να τον βγάλω φωτογραφία, αλλά μελανιάζω εύκολα και οι μαχητικές μου ικανότητες περιορίζονται στο να τον μάτιαζα....

2. Sir P

Sir P Regular Member

Απάντηση: Λεωφορείο ο Βόθρος

...ισως θα επρεπε να τον κανεις ρομπα μεσα σε ολο το λεωφορειο,σιγουρα θα ευρισκες και αλλους να τον κραξουνε τον γυφτο...

3. Alexkat

Alexkat Contributor

......ε ....μα ....έπρεπε τουλάχιστον να τον ρωτήσεις τι είδος ζώου είναι .....

4. happyhellcat

Μπα, κόμπλαρα. Άρχισα να αναρωτιέμαι αν θα αρχίσει να φτύνει τα σποράκια πάνω μου...

5. Ride a Woman

Ride a Woman Regular Member

Αμ δετη την προυτευουσιιιιαν.Μας βαζζζζ κι ποδι.
    Μωρη κανακαρρ μου τοσες φορες μπηκα σε λεουφουριου και καμιαν σαν και του λογου σσσσσ...!!!!Με φαγααν το ερρρμο να φιρω τα χαρτια για τη ρημαδδδ την συνταξξξξ.Τα φιρα.Παρρρ τουτου τ' λεουφουριου μου λεν και θα σσσσ παγει.Και μπηκκκα.Ρε κοιτα να δεις οι προυτευουσιιανσσσ βουνα σκουπιδδδδ παντου,τα λεουφουρια νιαζουνται.....Τι να πω Παναειαν μου...!!!!Για τουτο μωρη τσαπερδονα μμμμ σουπα αλλη φορα μπεκα σε αερουπλανου...!!!!Μαθες μια εφορα πηγαμε να δουμμμ το πιδι που σπουδαζζζ εις τας Αγγλιας.Μον κειθε κανουν τετοια.Καθισσσ σε μια ουραια θεσσσ κι ερχεται μια μ' ινα σαρικ στου κεφαλ και με λεει:<<Δεν ειναι για σας κυριε εδω>>,και νασσσ κουβαλαει κατι μορφονιες γαλιαντριις σα και του λογ'σου και τις κλεισαν και με τις κουρτινσσσ...!!!Εμε μι βαλαν διπλα στην πορτττ που πας στη χεστρα...!!! 
    Αμα θες κουτρινατες βολτες μωρη κουτσουνα μμμμ πανε με τα αερουπλαν.....
    Εμεις στα λεουφουριααα και τυρογαλλλ κουβαλαμ,και τσακατσουκα μασουλαμμμ και την κοτα στα ποδαρρρρ εχουμιιιι και την κλανια μας αμουλαμμμ.....και κανεις δεν τουκαμε ποτες θεμα.Και βγηκις συ το σκατοοο απ'ταβγου να μας πις για 5-6 φλουδες...????!!!! 
    Ιγωωω την αληθεια λεγου....ακομι και στις ελληνικες ταινις ειν ετσι οπως στα λεγου.Μα καλα ποτις σσσ δεν εχεις δει ελληνικο κινηματογραφου....???
    Αλα ξεχασσσ εσεις οι προυτευουσιιανσσσ στε τρελλαμενσσσ μιαυτον τον σαχλαμαρρρ τον ηθουποιο του Αντων τον Παντερα....Μα ποιος βλακας μπορει να λεγει το ονομα του πατερα τ οταν του ζηταν το δικο τ.Αλλα τοσσσ σας κοβββ...!!!!
    Λοιπον μη σε πετυχου αλλ φορα....πασατεμπου δεν θα τρωγω αφου σας χαλαει σας τις Αθηνιες,αλλα θα σου δειξω μωρη το πετιναρρρ μμμ αφου τα συμπαθας τα ζα....!!!!
    Αμιιιι:innocent:

6. MasterPerris

MasterPerris Contributor In Loving Memory

Χα χα χα, τέλειο!!!

Μόνο οι οπαδοί της ΑΕΚ... μπορούν και έχουν τόσο καλό χιούμορ....ειδικά το πετινάρρρ ήταν όλα τα λεφτά... 

Last edited: 6 Δεκεμβρίου 2011
  7. Melantha_a

Melantha_a New Member

:lol2:Απιστευτο χιουμορ !!!! Απλα Τελειο - τα συγχαρητηρια μου , παντα τετοια να χαμογελαμε. Εχετε σκεφτει να γραψετε μια μικρη ιστορια ετσι?

8. Alexkat

Alexkat Contributor

Με χιουμοριστική πάντα διάθεση αγαπητή νηματοθέτρια, ....όταν πρόσεξα τον τίτλο του νήματος, απογοητεύτηκα .........γιατί στην αρχή νόμιζα ότι έγραφε .......Λεωφορείο ο Πόθος ...  

9. SadisticUsage

SadisticUsage Regular Member

Δυστυχώς αν δεν έχεις θράσος στο πως αντιμετωπίζεις τέτοια άτομα ξεθαρρεύουν και βγαίνουν και από πάνω...

10. happyhellcat

Μπα να σ'όμπ ο κόρακκας, μ'εκαες και γιέλασα...κουκουρίκου κοκοκο, πετινάριμου μκρό  
    Αμαέβς στο λοφορείο και μασλάς σάντου κατσίκ, τα φτύνς ακάτ, τότενες να'σέχω μπιτ για μπιτ, γιατί και στο χωριόμ έτσ δενέηχ, μάθαμαν σιβασμό κιόχ μπρίκια στο σκολειό.
    Ενέμπλεξες με Ηπειρωτάκι απερήφανο, τσμάνας τς καμάρ, αλλά κι'μείς οι βλάηχ, δεν τ'αμλάμε όπ λάηχ  

11. Απάντηση: Λεωφορείο ο Βόθρος

Αποκαλώντας τέτοια άτομα ζωα ουσιαστικά προσβάλουμε τα συμπαθέστατα ζωάκια,που τέτοιες συμπεριφορές δεν έχουνε.Αλλά σε αυτήν την χώρα ο καθένας όπως βολεύεται.
    Ride a woman άψογο hiumor...

12. Ride a Woman

Ride a Woman Regular Member

Iντα μωρη τσουπρα μου πειραζεις το αδελφι το κοπελι.....????
    Αμα συ θωρεις το κοκορικο του μικρο....
    τοτενες 30 μποι πετεινο....
    ναρθω επαε να σου γνωρισω..
    να τον κοιτας σαν κουζουλη...
    και να στον εχαρισω...!!!! 
    Τσουπρα μου ομορφοδερματη,τσουπρα μου μπιρμπιλογαργαλιαρα...
    και στα κουραδια συ δειξε σεβασμο....
    μα ολα τα κοπελια δεν ειναι απο το δικο σου το χωριο.....!!!!
    Τσουπρα μου απεταλωτη,τσουπρα μου μυρωδατη....
    που στη γιομα εισαι Αθηνια....
    και στην χαση παγουρια.....
    οποτενε θελεις πετεινια...
    δεκαδες να σου γνωρισω.....
    και την αγαπη σου για τα ζα....
    να την ευχαριστησω....!!!!
    Τσσσσ επαε...!!!!

Υ.Γ......Γεκα Καλαματιανια τωρα....!!!!