Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Λιπαντικές αλοιφές για fist games

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος blackdaisy, στις 16 Σεπτεμβρίου 2008.

1. thelma

thelma Regular Member

Απάντηση: Re: Λιπαντικές αλοιφές για fist games

Και πουσαι ακομα!! Σε λιγο θα το κανω poll, θα ριξει και ο Dolmance μια μετανεωτερικη αναλυση και οταν φτασουμε στη τρυπα του οζοντος, βαλε μας πιο δυσκολα.

2. G_E

G_E Contributor

Απάντηση: Re: Φυσικοχημικές διαστάσεις του fisting

H βαζελίνη και τα παράγωγα του πετρελαίου καταστρέφουν το λατεξ. Αν δεν πιστεύεις να σου φέρω να δεις πως κατάντησε ο δονητής της Κατερίνας που της είχα κάνει δώρο.

Για λατεξ και σιλικόνη κάνουν τα λιπαντικά με βάση το νερό.

Υ.Γ. C+O2=>CO2. Ασχετο ...... αλλά πως να παρουσιάσεις ποστ στο φόρουμ χωρίς ούτε μια εξίσωση;

Last edited: 19 Σεπτεμβρίου 2008
  3. Dolmance

Dolmance Contributor In Loving Memory

Απάντηση: Λιπαντικές αλοιφές για fist games

"Όταν ο τζιτζιφιόγκος είναι ντίπ στόκος, μπορεί να κάνει μέχρι και κλύσμα με χλωρίνη".
    Πλάτων, Το όργιο των αγαμήτων, ΙΙ,1, 007

Last edited: 19 Σεπτεμβρίου 2008
  4. SensualTorturer

SensualTorturer Regular Member

Δεν χαλάω εγώ χατίρια παιδιά! Σιλικόνη ; Σιλικόνη! Βαζελίνη; Βαζελίνη! Λιπαντικό γραφίτη; Λιπαντικό γραφίτη! Ότι θέλετε!

Άλλωστε, από αλλού ξεκίνησε η κουβέντα και αλλού κατάληξε!

5. Kits

Kits Contributor

το να εισαι ''στοκος'' ειναι πλεον πολυ κοινο, μαγκια ειναι να εισαι ακρυλικος στοκος για να κανεις την διαφορα!

6. SM_Art_Lady

SM_Art_Lady Contributor

Μακράν ή καλύτερη...(θα ζητήσω ποσοστά για την διαφήμηση)

Κάνοντας αλόγιστη χρήση λιπαντικών...έχω δοκιμάσει τις περισσότερες του εμπορίου!! Άλλες στεγνώνουν γρήγορα, άλλες καίνε την περιοχή που τις δέχεται, άλλες την παγώνουν, άλλες καταστρέφουν προφυλακτικά, κλπ

Η ΚΥ (προφέρεται κέι γουάι) είναι ένα λιπαντικό τζέλ, με βάση το νερό και την χρησιμοποιούν οι περισσότερες επαγγελματίες που γνωρίζω. Την βρίσκεται εύκολα σε όλα τα φαρμακεία και είναι και αρκετά φθηνότερη από όλες τις άλλες.
    Πολλά τα οφέλη της λοιπόν και την συνιστώ!

http://en.wikipedia.org/wiki/K-Y_Jelly

7. blackdaisy

blackdaisy New Member

Εχαριστώ πολύ SM Art Lady.... Κατευθείαν στο φαρμακείο και μεταααααααα.....πολλές πολλές δοκιμές!

8. Mirella_trans_Domme

Mirella_trans_Domme Contributor

Να προσθεσω οτι περα και απο γρασσο που μπορειτε να το πεταξετε με σπατουλα του σοβατζη στην επιμαχη περιοχη, υπαρχει και η κρεμα fillovit που ειναι επισης λιπαντικη και προλαμβανει τους ερεθισμους.
    Εαν πια πεινασετε φατε την, αφου εχετε πρωτα σε αμεσα προσβασιμη θεση το τηλεφωνο του ΕΚΑΒ.

9. blindfold

blindfold Contributor

εξαρτατε τι θέλεις να βάλεις ,αν είναι ενα δαχτυλάκι φτάνει και σάλιο ,όπως και τα υγρά της ερεθισμένης σκλάβας ... πιο φθηνή λυσή δεν νομίζω να ακούστικε..!

10. naida

naida Regular Member

+9  

11. thelma

thelma Regular Member

Απάντηση: Re: Λιπαντικές αλοιφές για fist games

Ε οχι και 3 ποστ μονο +9!! Απο 3 το ποστ μονο?

12. naida

naida Regular Member

Re: Απάντηση: Re: Λιπαντικές αλοιφές για fist games

Παρατήρησε τις μαθηματικές μου γνώσεις!
    Απο 3 το ποστ έχουμε 3*3=9.
    1ον Μπορείς και καλύτερα γι αυτό δεν πήρες το 10αρι.
    2ον Είμαστε σε περίοδο λιτότητας.

Σχετικά με το θέμα πάντως (για να μην είμαι τελείως οφφ)
    δεν έχω ιδέα