Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

"Λοξοδρομήσεις"

Συζήτηση στο φόρουμ 'Νέοι στον χώρο του BDSM' που ξεκίνησε από το μέλος S/M Healing, στις 4 Μαρτίου 2018.

1. S/M Healing

S/M Healing Et Ιn Arcadia Εgo

Xαίρομαι που σου αρέσει. Ναι ωφελήθηκα πάρα πολύ και όχι μόνο για το θέμα που ρώτησα αλλα και πολλαπλώς. Γενικά στην ζωή μου υπήρξαν άτομα που με έχουν ωφελήσει και δεν πρόκειται να μάθουν ποτέ, το πώς και το πόσο με ωφέλησαν. Ακόμη και κάποιοι που δεν είχαν ως στόχο το να με οφελήσουν.

2. -Volt-

-Volt- Contributor

Να ρωτήσω κάτι; Τί σκατά σχέση έχει το να είναι κάποιος ευγενικός, μαλακός, αυστηρός, αγενής με το αν είναι Κ ή Υ; Δηλαδή στο απλό σεξ δε μας παραξενεύει όταν μια ήρεμη, χαμηλοβλεπούσα στο κρεβάτι είναι τσαμπουκαλεμένο ηφαίστειο και το θεωρούμε φυσιολογικό κι εδώ το θεωρούμε παράλογο;

3. Λύσανδρος

Λύσανδρος Hide' n' seek... Contributor

Το "τα σιγανά ποτάμια" που λένε και το "άλλο τι βλέπεις και άλλο τι είναι" δηλαδή ένα πράμα;

4. S/M Healing

H χαμηλοβλεπούσα μια χαρά μπορεί να γίνει τσαμπουκαλεμένο ηφαίστειο. Ο Υποτακτικός πόσο αυστηρός μπορεί να γίνει με την Αφέντρα του; Μήπως θα της πεί: "Την επόμενη φορά που θα με μετατρέψετε σε τραπεζάκι σαλονιού,αν η κούπα του καφέ που ακουμπάτε πάνω μου, δεν είναι εντελώς γεμάτη θα σας μαλώσω;"

5. rea..

rea.. Contributor

Μάχη σώμα με σώμα το αυτονόητο με το ανόητο! Δε έχετε ιδέα για τι είδους σχέση μιλάτε, δεν σας ενδιαφέρει καν να ενημερωθείτε, όσοι έχουν μπει στη διαδικασία να σας απαντήσουν σοβαρά απλά έχασαν τον χρόνο τους. Κατ εμέ η απορία σας είναι σεξιστική, μπακαλίστικα καμουφλαρισμένη από δήθεν "καλοπροαίρετη" άγνοια.

Last edited: 6 Μαρτίου 2018
  6. Dark_Explorer

Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

Ε ρε σώνει και καλά να είναι αυστηρός ο υποτακτικός με την Κερά του  
    Λέμενε ότι μπορεί να είναι αυστηρός όξω από την Κερά του, δηλαδίς παίζει να είναι ο εργοδότης σου στο γραφείο  

7. Λύσανδρος

Η αλήθεια είναι ότι κανείς δεν είναι στο κεφάλι κανενός.

Και το τι γουστάρει ο καθένας στον έρωτα, αν δεν πάει να μας το επιβάλει χωρίς να θέλουμε, και το χαίρεται με αυτούς που γουστάρει, είναι σεβαστό.

Η @Dark_Explorer έχει δίκιο. Μπορεί ένας τέτοιος άνθρωπος να είναι ο τύπος μίας Ελεγκτικής Αρχής ενός Φορέα που "σκάει" κάπου και τα κάνει όλα Καμπότζη. Ή ένας αξιοσέβαστος συνεργάτης με τον οποίο διεκπεραιώνεις άψογες δουλειές με κοινή ωφέλεια. Μετά λόγου γνώσεως και τα δύο...

Η αλήθεια είναι ότι κι εγώ πολλά πράγματα δεν μπορώ να τα καταλάβω απολύτως, μάλλον επειδή δεν τα έχω νοιώσει όπως τα νοιώθουν εκείνοι που τους αρέσουν ή δεν τα έχω νοιώσει καθόλου μα καθόλου,
    αλλά αν εκείνοι που τα καταλαβαίνουν και τα νοιώθουν τα χαίρονται και είναι μια χαρά με αυτό, εμένα μου αρκεί.

Και φαντάζομαι ότι κι όλοι μας, για πτυχές του εαυτού μας μπορεί να φαινόμαστε ακατανόητοι σε άλλους, αλλά έτσι είναι ο κόσμος και αν δεν μας μπαίνει κάποιος στο ρουθούνι κι εμείς δεν έχουμε δουλειά να μπαίνουμε στο δικό του και οφείλουμε να σεβόμαστε καταλαβαίνουμε δεν καταλαβαίνουμε.

8. angel42

angel42 Regular Member

Αρχίζετε και νυστάζετε... Αρχίζετε και νυστάζετε... Το κεφάλι σας ανοίγει στα δύο σιγά σιγά σα καρπούζι... Τα μάυρα σποράκια του εγκεφάλου που γράφουν επάνω ότι ο άντρας ο καλός ο καραμπουζουκλής είναι εκείνος ο γαμιάς που βαράει άμα λάχει και το χέρι του στο τραπέζι πετάγονται κι εξφενδονίζονται με τρομακτική ταχύτητα και προσγειώνονται στο πάτωμα... Στις τρύπες και τα ζουμιά που αφήνουν με την έξοδό τους στον εγκέφαλο εγγράφεται το νέο μήνυμα...Για μία ετεροφυλόφιλη Κυριαρχική τίποτε πιο μαγικό από τον αρσενικό που γουστάρει να Της υποτάσσεται... Εκείνος είναι ο άντρας ο καλός ο καραμπουζουκλής και το τι κάνει μαζί του και για πόσο γούστο Της καπέλο Της"... Όταν μετρήσω μέχρι το τρία δε θα θυμάστε τη λεπτή εγχείρηση που συντελέστηκε στον εγκέφαλό σας... Ένα δύο τρία... Ωχ sorry, νόμιζα ότι Είμαι ακόμα στο νήμα για τους υπνωτισμένους...

Υ.Γ. Προσοχή μη γλιστρίσετε πάνω στα σποράκια... Χαχαχαχα... Α.

9. lizard_

lizard_ his only purpose is A's pleasure

man, μήπως έχεις καμιά συγγένεια με τον Τσοχατζόπουλο?

10. Λύσανδρος

Ώρε γαμώτη. Αρχίσαμε και το στερεοφωνικό δούλεμα...

11. S/M Healing

Αν χάνουν τον χρόνο τους, πιστεύω οτι μπορούν να το αξιολογήσουν οι ίδιοι. Βλέπω οτι συνεχώς βιαστικά συμπεράσματα βγάζετε. Δεν ψάχνω να "ενημερωθώ" δεσποινίς, ψάχνω να συμπληρώσω τις γνώσεις που ήδη έχω, προσπαθώντας να κάνω μια ποσοτική έρευνα. Τι νομίζατε, οτι ως νέος Καρτέσιος θα μου μαθετε το τί σημαίνει σχετικότητα; Κατ αρχάς διατηρώ μακροχρόνια φιλία με Υ άτομο το οποίο είναι όχι μόνο απαιτητικό σε αυτά που ζητάει να βρεί ,αλλα υπεραπαιτητικό ( και στην ζωή του γενικά δεν είναι "υποτακτικός". Ξέρω αυστηρούς και άγριους μουστακαλίδες που τον παίρνουν. Υπάρχει επίσης και μια κοπέλα που ειναι μεγαλοστέλεχος κάποιας εταιρίας και έχει "απο κάτω της" εκατοντάδες υπαλλήλους. Ξέρετε τι συνηθίζει να κάνει; Επισκέπτεται συχνά μια πόλη του εξωτερικού και κάνει "αναψυχή". Την κλείνουν σε ένα κλουβί και απο κει μέσα περνάει ο καθένας ( στην κυριολεξία) γύφτοι, πακιστανοί, ότι μπορεις να φανταστεις και της κάνουν διάφορα μέσα στο κλουβί. Θέλετε να σας πω κι άλλα για να καταλάβετε επιτέλους; Πρέπει με κάποιο τρόπο να το "αποδείξω" οτι δεν είμαι άσχετος; Βγάλατε αμέσως συμπέρασμα για το τί έχω ιδέα και για το τί δεν έχω; Κι αυτό με τον "σεξισμό" πιά! Σε ότι λέμε και κάνουμε πρέπει να έχουμε πάνω απο το κεφάλι μας τον δράκο της πολιτικής ορθότητας έτοιμο να μας κατασπαράξει αν δεν μιλήσουμε όπως αυτός θέλει; Συνέλθετε απο τις φαντασιώσεις σας, εδώ μιλάμε για πραγματικότητα, έστω και θεωρητικά.

12. ἀστράρχη

ἀστράρχη an asteroid ☆•○•°¤●° Contributor

Οσο ταυτιζεις το τι κανει ο καθενας στη ζωη του με το πως σχετίζεται ερωτικά, παντα σε τοίχο θα πεφτεις