Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Λόγος που μπαίνετε σε bdsm forum(s)

Συζήτηση στο φόρουμ 'Νέοι στον χώρο του BDSM' που ξεκίνησε από το μέλος Emma, στις 20 Ιανουαρίου 2008.

?

Γιατί μπαίνετε σε bdsm forum(s) ;

  1. Για να ανταλλάσω απόψεις/εμπειρίες πότε ανάλαφρα και πότε σοβαρά σχετικά με το αντικείμενο.

    19 vote(s)
    14,1%
  2. Για να ανταλλάσω απόψεις/εμπειρίες σχετικά με το αντικείμενο και διάφορα άλλα θέματα.

    10 vote(s)
    7,4%
  3. Το 1 συν να κάνω γνωριμίες.

    20 vote(s)
    14,8%
  4. Το 2 συν να κάνω γνωριμίες.

    12 vote(s)
    8,9%
  5. Το 3 συν να παίζω online παιχνίδια.

    0 vote(s)
    0,0%
  6. Το 4 συν να παίζω online παιχνίδια.

    2 vote(s)
    1,5%
  7. Για να διαβάζω συζητήσεις και tutorials έτσι ώστε να μάθω περισσότερα για το χώρο.

    19 vote(s)
    14,1%
  8. Το 7 συν να κάνω γνωριμίες.

    7 vote(s)
    5,2%
  9. Ως έναν (εναλλακτικό) τρόπο επαφής και συζήτησης με γνωστούς κι αγνώστους πάνω στο αντικείμενο.

    15 vote(s)
    11,1%
  10. Το 8 συν για να ξεσκάω διαβάζοντας και συζητώντας πάνω σε κάτι που με ενδιαφέρει.

    15 vote(s)
    11,1%
  11. Καθαρά για να κάνω γνωριμίες.

    8 vote(s)
    5,9%
  12. Κάποιος άλλος λόγος (παρακαλώ εξηγήστε)

    8 vote(s)
    5,9%
  1. isnogood

    isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

    το πρωτο + τις γνωριμιες φυσικα .....
    και οποιος δεν εχει ψηφισει αυτο .... η μυτη του θα βρει στο μονιτορ ....   ...
     
  2. Syrah

    Syrah Contributor

    Ψήφισα την τελευταία επιλογή. Ο λόγος για τον οποίο συμμετέχω σε αυτό το forum και σε αλλα fora είναι το γεγονός ότι με ενδιαφέρει να παρακολουθώ την ανάπτυξη της ειδικής θεματολογίας τους, να συμμετέχω σε αυτή κατά το δυνατό και να διαβάζω τα tutorials. Με καλύπτει η έβδομη επιλογή, καθώς και η πρώτη, αν εξαιρέσω από αυτήν, τη φράση: "πότε ανάλαφρα και".
     
  3. Emma

    Emma Contributor

    Θα με πιστέψεις αν σου πω ότι αρχικά την πρώτη επιλογή την είχα χωρίς το "πότε ανάλαφρα και" ενώ η τωρινή πρώτη ήταν η δεύτερη τότε; Αναγκάστηκα να τα "συρικνώσω" γιατί έβγαιναν πάνω από 15...  
     
  4. Emma

    Emma Contributor

    Οκ... έχουμε δύο νέες επιλογές στο 9 και 10.

    Ευχαριστώ L_Strike για την βοήθεια  
     
  5. she_Dragon

    she_Dragon Regular Member

    Για μενα ειναι κατα καποιο τροπο "το στεκι" οπως καμποσα χρονια πριν.....το μαγαζι, οι θαμωνες που λιγο η πολυ γνωριζοταν μεταξυ τους, με τις παρεες, τις πλακες τους τσακωμους, τις συζητησεις, τις διαφωνιες, τις καψουρες:mwink: εσκαγε που κ που κανενας ξεμπαρκος κ γινοταν θεμα σχολιασμου   κ ο μαγαζατορας η αλλιως καφεντζης (Κωνσταντινε για σενα χτυπαει η κουδουνα...  ) προσπαθουσε ο ερμος να κρατησει τις ισορροπιες...
    Καπως ετσι το βλεπω εγω αλλα σε ιντερνετικη μορφη κ με πιο ειδικη θεματολογια 
     
  6. Eri

    Eri


    Δε θα μπορουσα να το περιγραψω πιο καλα........Συμφωνω απολυτα....  
     
  7. Elysium

    Elysium Contributor

    Το 1ο + να με γνωρίσουν  
     
  8. Kits

    Kits Contributor

    Στην αρχη μπηκα για να ανταλλάξω σοβαρες αποψεις με σοβαρους ανθρωπους... Μετα καταλαβα πως το επιπεδο ειναι πολυ υψηλο για μενα ( αποφοιτος δημοτικου βλεπετε και μαλιστα το απολυτηριο το πηρα στην τριτη προσπαθεια).

    Εφοσον δεν μπορουσα πλεον να συζηταω τον Μπαμπινιωτη και τον Λιαντινη αρχισα να επισκεπτομαι το φορουμ με μοναδικο σκοπο να γαμησω!! Νομιζα πως ηταν ευκολο.. λεω τοσα και τοσα γραφουν εδω μεσα, φαντασου ποσα κανουν εκει εξω.. με την ιδεα και μονο οτι αυτα που γραφονται συμβαινουν κιολας, η γκαυλα εφτανε στο κατακορυφο!!!!

    Μετα απο καιρο καταλαβα πως το πιο δυσκολο πραμα μεσα σε ενα φορουμ σεξουαλικης θεματολογιας ειναι το γαμησι.. ( το ''γαμησι'' βεβαια εδω μεσα εχει 12 εννοιες , το μαστιγωμα στα κωλομερια 423 σωστους τροπους και αλλους 323781 λαθος, η διείσδυση οταν η τσουτσου ειναι προς ανατολικη φορά ειναι επικινδυνη σε σχεση με την νοτιοδυτικη φορά που ειναι πιο ευχαριστη... βεβαια υπαρχουν και οι μερακληδες που γαμουν μονο προς το βορρα .... αυτο και αν ειναι session... και μαλιστα χωρις συνεναιση..ρωτησε κανεις τον 'Πολικο Αστερα' αμα γουσταρει να σε βλεπει οταν γαμας????)
    Με τετοιες οδηγιες, πρωτοκολα , κανονες κτλ για να γαμησει καποιος θα πρεπει να ειναι ανω των 40 και αυτο μονο αν ειχε εντατικη μελετη ολα αυτα τα χρονια ... μην κανει και κανενα λαθος ο ανθρωπος και δεν του βγει καλο το session.

    Πλεον το πηρα αποφαση οτι δεν θα γαμησω οποτε το εριξα στο μπλα μπλα ... αλλα το μπλα μπλα στις μερες μας κοστιζει!!!!
    Τηλεκαρτες , καρτες καρτοκινητης , sms , παγια κτλ κτλ ... Μηνα με το μηνα ολο και πιο πολυ φουσκωναν οι λογαριασμοι... Οποτε επρεπε καπως να μειωσω τα εξοδα... σαν εξυπνο παιδι που ειμαι εβαλα το αναλογο στατους και ολα ηρθαν ισα - γιαλο... αν τυχη απο καμια φορα ι κανενα εξτρα δωρακι, δεν λεω οχι.... αρκει να ειναι κανενα εξωτικο ταξιδι, καμια γουνα , κανενα μονοπετρο κτλ ...
    Δωρα τυπου: παπουτσια , επιταγουλες , καλυντικα , κρεμες , πληρωμη λογιαριασμον ΔΕΚΟ - κινητΩΝ - κομμωτηριου - νυχου ( εκει που φτιαχνουμε τα νυχια μας) , βενζινη , κοινοχρηστα κτλ ΔΕΝ ειναι δωρα αλλα ειναι κατι αυτονοητο σε καποια στατους προς καποια αλλα ...

    Τελικα καταλαβα πως ουτε και αυτο με γεμιζει πλεον ... το οτι εχω προπληρωσει την ΔΕΗ για τα επομενα 35 χρονια στο σπιτι Μου δεν νομιζω να εχει και τοση σημασια αλλωστε κρατικη επιχείριση ειναι ... το βλεπω και λιγο πατριωτικα ... ας τα παρουν οι ανθρωποι να εχουν ενα κεφαλαιο κινησης.

    Μετα ξαναλαξα στατους.. εβαλα αυτο που εχουν σχεδον ολοι ... ειπα για να το εχουν ολοι ωραια θα ειναι ... πηγα να κανω και session .... εκει εφαγα το πρωτο σοκ!!!
    Με Επιασε μια σοβαρη Κυρια γυρω στο 1,58 υψος και 234 κιλα ( ηταν ομως ξανθια !!! μονο τις ριζες ειχε βαψει μαυρες για να σπασει λεει την μονοχρωμια ...) και αρχισε να με βαραει!!! Στην αρχη δεν καταλαβα γιατι ... λεω θα ειναι καμια μυηση για το καινουριο στατους που διαλεξα ( κατι σαν τελετουργικο ενα πραμα... ) αλλα αυτη συνεχισε... εφαγα το ξυλο της αρκουδας... και ας την λενε Σουζη.
    Σε καποια στιγμη εβγαλε ενα τεραστιο παλουκι και κοιταζε χαμογελωντας το κωλαρακι Μου ... εκει νομιζω ειχα φτασει στα ορια Μου ( ετσι δεν το λετε στο φορουμ οταν κατι δεν θελεις να το κανεις????) Πριν μου το καρφωσει σηκωθηκα και εφυγα φωναζοντας ''Ξυπνησανε οι σκλαβοι Αντωνακη!!!!!!''
    Ακομα δεν καταλαβα γιατι εχουν τοσοι πολλοι αυτο το στατους....

    Μετα απο πολυ μελετη εβαλα το αλλο στατους ... εκεινο το ψαγμενο ... το προχωρημένο... το μοντερνο... για να ειναι τοσο μπροστα αυτο το στατους μαλλον αμερικανικο θα ειναι!!! Απο καμια σειρα στην τηλεοραση θα το εβγαλαν σαν ''τα χτυποκαρδια στο Μπεβερλι Χιλς '' και κατι τετοια ... ( τουλαχιστον αυτοι στα σιριαλ γαμουσαν και λιγο - εστω και ψευτικα για λογους γυρισματων)

    Με αυτο το στατους εκανα πολλες γνωριμιες ... στο τελος με φωναξαν σε ενα σπιτι να κανουμε παρτυ... φορεσα τα κυριακατικα Μου ρουχα ( κοντο βελουδικο παντελονι , ασπρο πουκαμισακι, παπιγιον , βελουδινο γιλεκο , μαυρα λουστριν παπουτσια - μου τα ειχε παρει η μαμα Μου στα γενεθλια μου να τα εχω για ''καλα'') πηρα ενα κουτι φονταν και μια ανθοδεσμη και πηγα στο παρτυ..
    Μου ειπαν θα ειναι παρτυ γνωριμιας ... ετσι και εγω στο δρομο εκανα προβες πως να συστηνομαι στο κοσμο που θα ειναι εκει.
    Μολις μπηκα μεσα με επιασαν 3 ωραιες κοπελες .... ειχαν και οι τρεις το ιδιο ονομα ... Τσουλες τις ελεγαν, και αρχισαν να με γδυνουν ... με ξαπλωσαν στο πατωμα, η μια εκατσε με τον κωλο της στην μουρη μου, η αλλη αρχισε να με κατουραει και η τριτη μου τον ''επαιζε'' για να καυλωσω λεει... μετα ηρθαν και αλλοι στο παρτυ... ( με αδεια χερια... τσ τσ τσ αγενεια.. μονο ενας εφερε πολλα μπαλονια και μαλιστα με γευσεις, δεν ηξερα οτι επρεπε να βαλουμε τα 'μπαλονια' στα ''πουλια'' μας και εγω τα εφαγα ... πιο πολυ μου αρεσαν αυτα με γευση αβοκαντο και ανανα) Το πρωι εφυγα με κωλοπονο και κοιλοπονο... τον κωλοπονο ξερετε γιατι και τον κοιλοπονο απο τα ''μπαλονια'' που ειχα φαει....
    Τελικα κατεληξα πως μετα τα 30 χρονια στο φορουμ μπορεις πλεον να καταλαβεις τον λογο που εισαι εδω... μεχρι τοτε ... μαζευεις εμπειριες!!! 
     
  9. zou

    zou

    Απάντηση: Re: Λόγος που μπαίνετε σε bdsm forum(s)


    Συμφωνω απολυτα...
     
  10. zinnia

    zinnia Contributor

    μπηκα , κι επεσα στην καλη εποχη που γραφανε γερες πενες. Αυτες με κρατησαν .. Να ναι καλα , οπου και να ναι
     
  11. Incomplete_

    Incomplete_ Contributor

    Απάντηση: Λόγος που μπαίνετε σε bdsm forum(s)

    Δε με ενδιαφέρει το συγκεκριμένο φόρουμ εδώ τόσο ως χώρος αταλλαγήε εμπειριών,από την άποψη πως και από τον κύκλο μου(όσοι ενασχολούνται) ανταλλάζω εμπειρίες και όχι μόνο   ..αντάλλαζα μάλλον-ευλογημένη-μάνα-πατρίδα-Αθήνα..Επίσης δε μπαίνω για κυνήγι,γιατί μια φορά μόνο στα 2,5 χρόνια που είμαι εδώ ,έχω γνωρίσει μόνο έναν από δω μέσα..Το καλό το παληκάρι-τα μοναστήρια(βλέπε γκεοτσατοσαιτς) να ναι καλά-πριν πεινάει τρώει κάτι..Ευτυχώς στο LGTB χώρο,τα υποτακτικά μωρά μετατρέπονται εύκολα σε κίνκυ -υποτακτικά καβλάκια..Άσε που γενικά έχουμε πολλούς υποτακτικούς-ευλογημένη-μάνα-πατρίδα-Αθήνα..
    Τι με ενδιαφέρει.Μέσα εδώ έχω γνωρίσει ΚΑΒΛΑ-ΣΟΥΠΕΡ-ΓΑΜΑΤΑ μυαλά,ανεξάρτητα αν έχουν γαμήσει 532957634694 σκλάβους ή σκλάβες ή αν είχαν αντίστοιχους-ες Αφέντρες-ρες.Έχω πάρει μέρος σε τόσα φλογοξεμαλλιάσματα,σε σημείο να στεναχωριέμαι μετά,αλλά να ορθοποδώ γιατί συνειδητοποιώ πως έτσι είναι η ζωή και όλη έχουμε ανάγκη αυτήν την συνειδητοποίηση..Έχω ρίξει τρελό γέλιο,έχω κάνει τρελό χαβαλέ,έχω ανταλλάξει και υπέροχες απόψεις..Έχω γνωρίσει μυαλά που με έχουν ιντριγκάρει.Έχω εκτινάξει πολλές φορές το ναρκισσιστικό μου.Έχω ρίξει από τις καλύτερες-γαμιστερότερες ατάκες που έχω πει ποτέ..
    Έχω παρακολουθήσει ή μιλήσει με ανθρώπους,που και καλημέρα να σου πούνε θες να υποκλιθείς από τον αέρα και τη σεμνότητα τους.Έχω δει και έχω μυηθεί σε μια άλλη ουσιαστική πλευρά του σεβασμού(ναι εγώ και σκάστε -ξέρετε ποιοι).Έχω γνωρίσει τα πιο ΣΕΜΝΑ ξέκωλα.Τι εννοώ;Δεν έχει σημασία.
    Σαν gay πάντα σιχαινόμουν τις οπεν μαιντιντ αδελφομάνες που νιώθανε μοδάτες με το ιτς οκ το μπη γκευ.Ποτέ δεν ένιωσα διαφορετικός και εδώ μέσα ποτέ δε με αντιμετωπίσανε ως διαφορετικό ή με οπενμαιντιντ πρισμα. Γνώρισα ανθρώπους με απίστευτα ανοιχτά μυαλά που δεν ξέρουνε τι θα πει αυτός ο γαμημενος όρος γιατί τον έχουν δεδομένο,ΔΕ-ΔΕ-ΜΕ-ΝΟ,Δ-Ε-Δ-Ο-Μ-Ε-Ν-Ο!!!!!Λίγοι βέβαια..δεν πειράζει..Πάντα πίστευα πως την ισορροπία απέναντι στο απέραντο κακό,την κρατάει στο αντίβαρο το λίγο καλό..αρκεί να ξέρεις να το βρεις..
    -Γνώρισα και γνωρίζω πεφωτισμένους ανθρώπους εντός και εκτός BDSM..
    -Γνώρισα και γνωρίζω ανθρώπους που κάνουν το σκουπίδι για τα μάτια τον άλλων ένα μεγάλο ταξίδι για το μυαλό ή το κορμί..
    -Γνώρισα και μίλησα με αυτό που εννοώ εγώ αλάνια ή αλήτρες και μου καβλώνουν το μυαλό..
    Θα μπορούσα να γράψω και άλλα ,αλλά θα τελειώσω με το εξής:

    Μέσω απ αυτό το χώρο βρήκα συμμάχους και θαυμαστές(με τη γενικότερη έννοια) στο κακό κομμάτι του εαυτού μου,που μου έδωσε δύναμη να το αγαπήσω ακόμα περισσότερο..Εξάλλου το καλό και το κακό είναι σχετικά..Σωστά;

    Κάποιους λίγους και λίγες εδώ μέσα τους αγαπώ πολύ.Κάποιους λίγους και λίγες εδώ μέσα τους αντιπαθώ τόσο στο σημείο να μου γίνονται γραφικοί και συμπαθείς...Κάποιοι άλλοι πάλι μου είναι από κανονικά εώς τραγικά αδιάφοροι..

    Αυτά..Ευχαριστώ για το βήμα..
     
  12. Afrodyte

    Afrodyte Regular Member

    Απάντηση: Λόγος που μπαίνετε σε bdsm forum(s)

    εγω μπαινω γιατι πρωτον περναω καλα και δεφτερον και σημαντικοτερον για να πηδηχτω:lol2: αυτονοητο ειναι εξαλλου.