Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

ΜΟΝΟ για άντρες: Ποιες γυναίκες μας αρέσουν. Ποιες μας..."ξενερώνουν". Και γιατί....

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Λύσανδρος, στις 5 Μαρτίου 2016.

1. Λύσανδρος

Λύσανδρος Hide' n' seek... Contributor

2. Λύσανδρος

Οχι, δεν εφαγα χυλοπιττα @Θρυαλλίς.

Εγινε το εξης:

Λογοφερα με καποια ατομα εδω μεσα σε αυτο το σαιτ δημοσιως.

Μετα απο αυτο μου εστειλαν προσωπικο μνμ καμποσα ατομα και εισεπραξα οτι μερικοι δισταζουν να εκφραστουν μην τυχον και τους προσβαλουν.

Οποτε εβαλα το νημα για να ενθαρρυνω ολους αυτους να εκφραστουν ακομα πιο ελευθερα.

Διαβασα τις αποψεις σου.

Θα τις εχω υποψη.

Καλη συνεχεια και σε σενα.  

Last edited: 5 Μαρτίου 2016
  3. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

@Rope-bondage-fan

Ποιος/α φοβάται να εκφραστεί ελεύθερα, τρέλλλααα πουλάς?

4. Λύσανδρος

Ξερω καλα τι λεω εγω. Εσυ ο,τι καταλαβαινεις. 

5.  

6. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

Σοβαρά μιλάς? λολ

7. Θρυαλλίς

Θρυαλλίς Staff Member

Έχω μαντικες ικανότητες. Απαντάω σε ποστ που βρίσκονται μετά από τα δικά μου, αλλαγμενα. Congrats!

8. Λύσανδρος

Αστα @Θρυαλλίς . Το πρωτο μου στο οποιο απαντησες το σβησανε οι admin κι επρεπε να το ξαναγραψω απο την αρχη "στρογγυλοποιημενο".

9. whisperer

whisperer Regular Member

ολα ειναι θεμα αισθητικης...δεν ειναι απαραιτητο,ουτε ζητουμενο βεβαια να ταιριαζει η αισθητικη μας με ολους.
    Ειναι κατακριτεο ομως τη δικη μας υποκειμενικοτητα περι αισθητικης να τη θεωρουμε αλανθαστη και να βασιζουμε συλλογιστικες σ αυτο.

10. mr_K

mr_K New Member

μου αρεσουν οι γυναικες
    που τα εχουν βρει με τον εαυτο τους
    που ξερουν τι θελουν πως να το αποκτησουν και πως να το κρατησουν
    τα εξυπνες κτλπ είναι αυτονόητα......γιατι στο κρεβατι μετα το σεξ όταν θα αναψεις εκεινο το τσιγαρο δεν θες να ακους μπαρούφες και γενικα όταν θα πινεις καφε κτλπ

ξενερώνω με
    γυναικες που η αποψη τους είναι η μονη σωστη και προδικαζοντας κρινουν και πρατουν βαση αυτης
    που θα γκρινιαξουν ανευ λογου και αιτιας απλα για να δηλωσουν την παρουσια τους
    που φοβονται να πληγωθουν.....(μιλαω συναισθηματικα)

11. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

aγaπώ! χοχοχοχ

12. Λύσανδρος

Μια πολυ λοιπον γλαφυρη αποψη πανω στο νημα μας απο τον αξιοτιμο κο. @mr_K .

Ο επομενος παρακαλω?  

Ελατε guys, express your thougths.