Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

ΜΟΥ ΤΗΝ ΔΙΝΕΙ...

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Lady_in_Black, στις 18 Μαρτίου 2008.

  1. Elysium

    Elysium Contributor

    Τα παραπάνω ισχύουν με την προϋπόθεση πως όλοι έχουν θέση στην κοινωνία που ζούμε.

    Εγώ φυσικά δεν το πιστεύω.
     
  2. Lady_in_Black

    Lady_in_Black MindGames

    Οι μπόμπες που σερβίρουν στα μαγαζιά!  
     
  3. Dolmance

    Dolmance Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: ΜΟΥ ΤΗΝ ΔΙΝΕΙ...

    Μα υπάρχει ακόμα άνθρωπος που δεν παίρνει μαζί του μια μπουκάλα, χωμένη στην τσάντα του ή έστω ένα μεταλλικό φιαλίδιο τοποθετημένο στην εσωτερική τσέπη του σακακιού;
    Σε οποιοδήποτε ελληνικό κέντρο διασκέδασης παραγγέλνεις ένα μόνο ποτό, το χύνεις στο πάτωμα και πίνεις διακριτικά από το δικό σου. Αν η φιάλη είναι υποχρεωτική, την πληρώνεις και την αφήνεις ανέγγιχτη.
    Εναλλακτικά, καλείς τον μαίτρ και απαιτείς ευγενικά να ειδοποιηθεί αμέσως η αγορανομία, οπότε λαμβάνεις μπουκάλι κέρασμα, με γνήσιο ποτό (αν τύχει να υπάρχει πουθενά καταχωνιασμένο).
    Πάντως, ουδέποτε καταναλώνεις αυτό που σου φέρνουν. Η φήμη για κάποια μαγαζιά με καθαρά ποτά είναι πάντοτε ψευδής, με την εξαίρεση 3 ή 4 ήσυχων ποτάδικων με παραδοσιακούς μπάρμεν, στην Αθήνα.
    Οι πολύ περπατημένοι και έμπειροι πότες - μιλώ για όσους καταναλώνουν πάνω από 1,5 μπουκάλι σκληρού αλκοόλ κάθε μέρα επί μια τουλάχιστον δεκαετία - επιτρέπεται να πειραματισθούν, εφόσον τηρήσουν απαραιτήτως τους κανόνες: Δεν αλλάζουν ποτέ είδος ποτού και πίνουν μία μόνο μάρκα, επί χρόνια.
    Ο πότης επιμένει ψυχαναγκαστικά στο 'σκέτο', δίχως την παραμικρή πρόσμιξη νερού, πάγου, σόδας - πλην των κοκτέιλ, που επιτρέπονται μόνο μεσημέρι και είναι όσο λιτότερα γίνεται (χυμοί σε συσκευασία συνιστούν έγκλημα καθοσιώσεως).
    Η εξαπάτηση του καταναλωτή είναι κατά μέγα μέρος ευθύνη του καταναλωτή και ιδιαίτερα των γυναικών που στη συντριπτική τους πλειοψηφία είναι άσχετες με το αλκοόλ και αδυνατούν να αντιληφθούν τα μυστικά του, αναζητώντας κάτι ευκολόπιοτο. Καλά να πάθουν. Χαίρομαι όταν τις βλέπω να ξερνοβολάνε.
    Περιττεύει νομίζω η επισήμανση ότι αποφεύγουμε το οινόπνευμα αν έχουμε καταναλώσει οποιοδήποτε ψυχοφάρμακο ή ναρκωτικό, κατασταλτικό ή διεγερτικό του νευρικού συστήματος. Δεν απολαμβάνεις τίποτα κι έχεις ξοδέψει κερατιάτικα.
    Η μέθη θέλει πειθαρχία, μεθοδικότητα, πνευματική προσήλωση. Είναι πολύ σοβαρή ασχολία για καψούρηδες, φλούφληδες και κοριτσόπουλα με 'κέφια' - μπορούν να γαμηθούν με τον παρκαδόρο νηφάλια, κάνοντας ύστερα πως το ξέχασαν, αντί να επιδιώκουν να το λησμονήσουν προτού καν το διαπράξουν.
     
    Last edited: 10 Μαϊου 2008
  4. Lady_in_Black

    Lady_in_Black MindGames

    Είσαι απίστευτος !  

      Με έκανες και γέλασα ανάθεμα σε!  
     
  5. latexduck

    latexduck Contributor

    Re: Απάντηση: ΜΟΥ ΤΗΝ ΔΙΝΕΙ...

    Για αυτό μια μέρα βγήκα με τα φιλαράκια μου Αθήνα και ξυπνήσαμε Θεσσαλονίκη?   
     
  6. Durcet

    Durcet In Loving Memory

    Μου τη δίνουν όλοι εκείνοι που είναι έτοιμοι να κάνουν τα πάντα για να προκαλέσουν το ενδιαφέρον των άλλων, είτε θετικό είτε αρνητικό. Και δυστυχώς το είδος δε σπανίζει  
     
  7. blindfold

    blindfold Contributor

    Re: Απάντηση: ΜΟΥ ΤΗΝ ΔΙΝΕΙ...

    όταν ήθελα να μεθήσω πάντα εκείνη η eastpack περιείχε ένα bourbon κατά προτίμηση Jim Beam ...


    μου τι δίνει να βλέπω φιλάθλους του Ολυμπιακού να πανυγηρίζουν το τίποτε ,αυτοί του Παναθηναϊκού είναι ακόμα χειρότεροι να μιλάνε για ιστορία, ποιά ιστορία ;αυτή του φασισμού ;

    τους ΑΕΚτζήδες τους λυπάμε ...  
     
  8. Ride a Woman

    Ride a Woman Regular Member

    Απάντηση: ΜΟΥ ΤΗΝ ΔΙΝΕΙ...

    Μην τους λυπασαι καθολου.....γιατι αμα το μαθουν οι Πατρινοι Αεκτζηδες.....ειναι οι πιο καφροι στην Ελλαδα..!!!!!  
    Και πινω μπυρες.....πινω μπυρες...........κατουρας...... και δεν εχεις κινδυνο........για μουφα....!!!!!
     
  9. isnogood

    isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

    μου την δινει οταν οι γυναικες νομιζουν οτι μπορουν να πηδηχτουν με οποιον θελουν διχως κοστος .....
    σιγα μην δεν ενημερωσω τον φιλο μου οτι πηδιοτανε με αληταρα για να μην πω τιποτα βαρυτερο .... και σιγα μην με δει ο κοσμος να καθομαι στο ιδιο τραπεζι ....

    τα 40 τελικα αρχιζουν να μου αρεσουν .... οσες πριν απο 20 χρονια με απεριπταν με την ηλιθια ατακα "εισαι παρα πολυ καλο παιδι αλλα εγω θελω κατι αλλο" .. σημερα επιδιωκουν την φιλια ... λες και οι γυναικες πλησιαζουν ποτε αντρα για την φιλια του ...
    αλλα κι εγω ... εκδικητικος ποταπος και κακος .... περιμενω την ποιο αδυναμη στιγμη ...οταν ο 25ρης σουταρει την 40χρονη πρωην συμμαθητρια μου ... και εκεινη αρχιζει να μου λεει για τις νυχτες που δεν ζησαμε μαζι ... τοτε αρχιζω ενα μπινελικι με επαθλο μου να την δω να κλαιει .... "Μωρη τοτε που ησουν μπουμπουκακι το εδινες σε καθε αλητη και τωρα βρηκες την Ν0 3675η επιλογη σου και μου το παιζεις και αφηρημενη φιλοσοφια ? ... οι νυχτες που χασαμε ? ... βρε ουστ γερασμενη σαπιλα ουστ .. ελια θρουμπα ... σταφιδα .... αντε στο ραφι σου κοπελα μου .... "
    αχ πως το φχαριστιεμαι !!!! ....
    οσο σε ελιωνε η τοτε γοητια τους τοσο μπορεις να τις λιωσεις σημερα με μια μονο λεξη .. ασε που πολλες δεχοντε αυτον τον εξευτελισμο λες και ετσι θα πληρωσουν τις αμαρτιες τους ...
    ΟΟΟχι κοπελα μου δεν ειμαι εγω σκληρος ... εσυ με εκανες ετσι ...
     
  10. perfect_number

    perfect_number Regular Member

    Απάντηση: Re: ΜΟΥ ΤΗΝ ΔΙΝΕΙ...

    Κακέ...  
     
  11. underherfeet

    underherfeet πέρα βρέχει Contributor

    Re: Απάντηση: ΜΟΥ ΤΗΝ ΔΙΝΕΙ...

    ...οσοι εξ αυτων δηλαδη εχουν γλυτωσει απο την κιρρωση ηπατος...
     
  12. blindfold

    blindfold Contributor

    εσείς