Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Μάθημα ζωής...

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Incomplete_, στις 23 Απριλίου 2009.

1. extreme32

extreme32 Regular Member

Ειναι οντως μια ομορφη φωνη. Αρκετα ως πολυ καλη. Το ειχα ποσταρει πριν καμια βδομαδα κι εγω. Το σοκ που παθαινει κανεις οταν την ακουει ειναι το ιδιο που θα παθαινε αν εβλεπε ενα γουρουνι να τιτιβιζει. το ολο σκηνικο με τις ειρωνιες στις φατσες που εντελως τυχαια επιασε η καμερα εχουν σκοπο να προκαλεσουν αυτην την ατμοσφαιρα. Νομιζω πως γινονται προβες σε αυτα τα shows αρα δεν μπορω να καταλαβω την εκπληξη στις φατσες των κριτων, αν και δεν βαζω το χερι μου στη φωτια. Δακρυσα οταν την ακουσα την κοπελια. Αλλα οντως υπαρχουν καλυτερες φωνες που μενουν στην αφανεια γιατι δεν υπαρχει "θεμα". Μεχρι και σε λαρισαϊκη εφημεριδα ειχε ολοκληρο αφιερωμα στην συγκεκριμενη. Αυτο αν μπορουμε να το παραβλεψουμε μπορουμε να πουμε ενα μπραβο στην συμπαθεστατη κυρια.

2. sapfw

sapfw out of order Contributor

Απάντηση: Μάθημα ζωής...

η απόλυτη δικαίωση της μόνης πίστης που πρέπει να έχουμε: της πίστης στον εαυτό μας...
    σεμνά αλλά όχι ταπεινά, σίγουροι αλλά όχι εγωκεντρικοί

τα υπόλοιπα είναι θέμα μάρκετινγκ

3. Πόσο πόνο χρειάζεται για να ξεχάσεις τόσα άχρηστα πράγματα και να μάθεις στον εαυτό σου τα ουσιώδη ...?

4. jimboy

jimboy Regular Member

εμένα τα βιντεάκια δεν μου παίζουνε

5. thelma

thelma Regular Member

Τρελλη υπερβολη βρισκω στο τιτλο!! Ε οχι και μαθημα ζωης !!!!

6. Incomplete_

Incomplete_ Contributor

Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014