Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Μάνα και κόρη σε "ροζ τρίγωνα"

Συζήτηση στο φόρουμ 'Ειδήσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Ricardo, στις 17 Μαϊου 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Sado_M

Sado_M Owner of pet kathavra

Απάντηση: Μάνα και κόρη σε "ροζ τρίγωνα"

Τελικα εξυπνες μαμα και κορη, αν εξαιρεσουμε τις αιδιες των περι πληρωμων κλπ. Επιασαν το νοημα και το παλμο της εποχης, βλεποντας το τι γινεται γυρω τους. Αγαπημενες μεταξυ τους, βρηκαν το θαρρος και τα βαλαν με ολο τον κοσμο. Οχι θα κατσουν να σκασουν και να μιζεριαζουνται, που στο κατω κατω καναν κατι που τους αρεσει. Στη συγκεκριμενη περιπτωσι εφοσον κινεισαν τα νηματα απο μονες του, υπαρχει συναινεσι, και επιλογη. Το θεμα ειναι ποτε θα καταλαβει η κοινωνια μας ορισμενα πραματα. Αναφερουμαι στο κατακλυσμο αφθερετων απο Ανατολικες Ευρωπαικες χωρες, που εχουν καταβροχθισει περουσιες, αφορολογητα, βεβιασμενα, ακανονιστα, ανθυγεινα, και εμεις ακομα συζηταμε "να μου βαλεις, να σου βαλω κολοδακτιλακι". Το παλιο κολπο του σημαδεμενου χαρτονομισματος με τη ψευδη παραστασι εγινε για μια περιπτωσι αναμεσα στις τοσες, που θα μπορουσε να ηταν επικεδρη, ασφαλη και κοινα αποδεκτη, αφου ολοι μας καθημερινα συνανταμε κατι παρομοιο και το προσπερναμε αφηνοντας στο ελεος πολλους συναθρωπους μας.

2. Sado_M

Sado_M Owner of pet kathavra

Απάντηση: Μάνα και κόρη σε "ροζ τρίγωνα"

Κατοπιν ανταλλαγης προσωπικων μηνυματων διευκρινιζω μερικα πραματα οσο αφορα το αμεσως προηγουμενο μου αρθρο σε αυτο το νημα. Τα κειμενα που επικολησα εδω ηταν και τα μηνυματα που ελαβα, και τα αναρτω σαν μορφη ερωτηματων για ευκολεια αναγνωσης.

Ερωτημα 1

Αναφέρεσαι σε δύο γυναίκες που αποφάσισαν να εκδίδονται , λες και έκανα κάποιο κατόρθωμα . Η πορνεία είναι ένα από τα αρχαιότερα επαγγέλματα… είναι νόμιμο και πολλά χρόνια αποδεκτό υπό όρους! Δεν κατακρίνω την επιθυμία τους να εκδίδονται… άλλωστε είναι αναφαίρετο δικαίωμα τους.”

Απαντηση 1α

Έκαναν κατόρθωμα και μεγάλο. Θέλει θάρρος και αρετή το “sport”. Κατά πρώτο, καταπίεσαν τις σκέψεις του περί ηθικολογίας. Κατά δεύτερο κάναν τις καρδιές τους πέτρα, να δέχονται ξένα σώματα μέσα στο εγώ τους τόσο εύκολα. Ξεπέρασαν το όρια της πρώτης δύσκολης φοράς, που όπως ξέρεις και εσύ είναι πολύ δύσκολο για κατι τέτοιο. Καταπιέστηκαν να πουν την αλήθεια, όπως αποφεύγουν πολλές άλλες κοπέλες. Χρησιμοποίησαν ευθέως την σεξουαλικότητα τους για αποκόμιση. Αναλογίσου τι κάνει κάποια σύζυγος, οποιαδήποτε σύζυγος, όταν θέλει να αποκομιστεί κατι, η να τις περάσει κατι, η να επωφεληθεί απο κατι, η να υπερισχύσει η γνώμη της για κατι έναντι του συζύγου της. Αναλογίσου τι μέσον χρησιμοποιεί? Άραγε αν θέλει κατι απο τον σύζυγο της το ζητάει απότομα, ορθά, κοφτά, η το ζητάει με γλυκύτητα στο πρόσωπό της? Στις εκφράσεις της τι λέξεις χρησιμοποιεί? Έχει το ύφος της κανένα ίχνος σεξουαλικότητας μέσα? Μην πάρεις δείγμα το εαυτό σου στη μελέτη σου, άλλα πάρε δείγμα απο ένα αριθμό vanilla ζευγαριών. Κάποιο διανοούμενο άτομο δεν μπορεί να απαντήσει σε αυτές τις απορίες, γιατί οι γνώσεις του είναι υπεράνω ενστικτώδους σχολής σκέψεως, και συγκαταλέγει πολλους άλλους συντελεστές. Όταν τα αναλογιστείς όλα τα παραπάνω, σύγκρινε αν είναι κατόρθωμα η ειλικρίνεια..
    Ερωτημα 2

Το γεγονός όμως ( του ότι κίνησαν τα νήματα από μόνες τους, υπάρχει συναίνεση, και επιλογή) με βρίσκει κάθετα αντίθετη, οι γυναίκες που εκδίδονται ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ δια νόμου να μη φέρουν πιστοποιητικά υγείας και λειτουργίας !!! Επειδή υπάρχει συναίνεση και επιλογή μεταξύ τους πρέπει να τις επικροτήσουμε?? Φαντάζεσαι τι θα γινόταν εάν ο οποιοσδήποτε αποφάσιζε να κάνει το οτιδήποτε… με την αιτίαση «συμφωνούμε» ας το κάνουμε??”

Απαντηση 2α

Δεν διαφωνω καθολου. Εξάλλου γιαυτό τις πιάσανε. Άλλα θέλω μια εξήγηση γιατί δεν πάνε να βγάλουν δικαιολογητικά? Και πόσο εύκολο είναι να εκδοθούν άδειες για κατι τέτοιο? Μήπως μέχρι του σημείου καταστολής?
    Ερωτημα 3

Κατά την ταπεινή μου γνώμη κανένας από αυτούς που έχασαν τις περιουσίες του, δεν το έπαθε επειδή δεν γνώριζε. Ούτε πιστεύω πως έστω και ένας έχασε κάποιο περιουσιακό στοιχείο του, για δύο ώρες απόλαυσης”
    Απαντηση 3α

Άστο. Όπως λες και εσύ δεν βγαίνει άκρη. Πιστεύεις λάθος. Είναι ανοησία να λες ότι δεν υπάρχει έστω και ένας που να τα έχει χάσει όλα για δυο ώρες απόλαυσης, γιατί η μια απόλαυση φέρνει την άλλη όταν κάποιο άτομο “εγκλωβιστεί” στο “απαγορευμένο”, “ηδονικό”, και ξετρελαθεί απο αυτό. Υπάρχει και η “εκπαίδευση του έρωτα” σε άλλους τόπους, η οποία οδηγεί ακάθεκτη με μαθηματική ακρίβεια στην τελειωτική πτώση κάθε μελλοντικού θύματος. Όλα είναι σχετικά βέβαια απο τους χώρου που κινείται κάποιο τέτοιο θύμα. Και σχετικό είναι και η κλίμακα του. Το αποτέλεσμα είναι την μια ένα δωράκι δακτυλιδάκι, την άλλη ένα φορεματάκι, την παραλληλία μπουζουκάκια.... κλπ, στο τέλος απέρχεται και η απώλεια περιουσιακών, διαζυγίων κλπ. Φαινομενικό που δεν μπορεί να αμφισβητηθεί απο κανένα. Και το χειρότερο? Οι ακάθεκτες απο Βορρά η Αφρική, η Λατινικη Αμερικη δεν ελέγχονται, δεν φαίνονται, δεν παρουσιάζονται. Άντε οι αρχές να πιάσουνε κανένα ανεγκέφαλο μαστροπό για την εκπλήρωση ποινικοί δίκαιου μόνο.

Ερωτημα 4
    Καλό είναι να μη ξεχνάμε πως οίκοι ανοχής και πόρνες νόμιμες υπάρχουν και μάλιστα υπεράριθμες συγκρινόμενα με την μικρή Ελλαδίτσα μας.”
    Απαντηση 4α

Άστο και αυτό. Λίγοι καταδέχονται να τους επισκεφτούν. Το ποιοτικό τους επίπεδο, δεν είναι ελκυστικό. Οι υπόλοιποι βρίσκουν ευκαιρίες απο εφημερίδες, μπαρ, στο δρόμο, με συστάσεις κλπ
    .

Ερωτημα 5

Ειλικρινά δεν κατάλαβα που ήθελες να καταλήξεις συμπερασματικά με αυτή την τελευταία παράγραφο” Το παλιο κολπο του σημαδεμενου χαρτονομισματος με τη ψευδη παραστασι εγινε για μια περιπτωσι αναμεσα στις τοσες, που θα μπορουσε να ηταν επικεδρη, ασφαλη και κοινα αποδεκτη, αφου ολοι μας καθημερινα συνανταμε κατι παρομοιο και το προσπερναμε αφηνοντας στο ελεος πολλους συναθρωπους μας"

Απαντηση 5α

Ήθελα να καταλήξω στο ενώ ένα άρθρο, είδηση αναφέρεται σε περιστατικό πορνείας, να μην μιλάμε για την σχέση μαμάς και κόρης, κάνοντας τις αδιάφορες βόμβες που πέφτουν εξ ουρανού, και να χειροκροτήσουμε μια κάθε νέα είδηση για πιο εντεταγμένα μασσατζίδικα, η πολυτελέστατους οίκους ανοχής με την ανάλογη διαχείριση ώστε να είναι ευχάριστα στον επισκέπτη τους, η γραφεία συνόδων στη χωρά μας που θα μου άρεσε πάρα πολύ να δω σε πιο σωστή βάση, με εύκολη προσέγγιση, χωρίς να σιχαινόμουν το εαυτό μου αν θα αποφάσιζα να απολαύσω τις υπηρεσίες τους. Πιο συγκεκριμένα πιστεύω ότι με την ύπαρξη τέτοιων γραφείων, μου δίνεται η ευκαιρία έστω για μια φορά να αποκτήσω την εμπειρία να χώνω τα δάκτυλά μου στο “μουνί” μιας τόσο ωραίας γυναίκας, όπως αυτές των γραφείων, όπου σε καμιά περιπτωσι δεν θα μπορούσα να το κάνω αυτό, χωρίς να εξηγώ τι ακριβώς θέλω σε πολύωρες συζητήσεις, και χωρίς να μου κόστιζε πάνω απο 250 ευρώ τις δυο ωρίτσες βιαστικά ( πράμα που η “απαγόρευση” το καθιερώνει αυτοπροσδιοριζόμενα), έτσι ώστε να προλάβουν να πάνε και αλλού οι κοπέλες, και χωρίς να μου ανεβάσουν τον βαθμό επιθυμίας μου για τη επόμενη φορά,. Θέλω να βλέπω τηλεόραση και να μου παίρνει “πίπα” μια έτσι ωραία εμφανισιακά γυναίκα, με όλο το επαγγελματισμό στο γλύψιμο, χωρίς να κρατάω καμιά βέργα για χτύπημα στα κωλομέρια της όταν με δαγκώνει, έστω για μια νύχτα. Θέλω να της λέω ρουφά, και αυτή να ρουφάει. Και όσο καυλώνω, τόσο πιο βαθιά να χώνω τα δάκτυλα μου στο “μουνί” της, στην “κωλοτρυπίδα” της, και μετά να τη βάζω να τα γλύφει όταν την “πηδάω.” Έχω βαρεθεί κατι που δεν θα με ικανοποιούσε. Σαν άτομο με ανεπτυγμένη αίσθηση της αυτοεκτίμησης, έχω πειραματιστεί και έχω πειθαρχήσει να ελέγχω το εαυτό μου ώστε να μην προκαλέσει είτε σωματική, είτε ψυχική βλάβη, ανεπανόρθωτη η μη, σε κανέναν, άλλα σε αυτά που κάνω δεν καθορίζω “safe-word”, τα αφήνω αχαλίνωτα απο μικρός, και έτσι μόνο τέτοια κοπέλα με ικανοποιεί περισσότερο. Τα γραφεία συνοδών θα ήταν ευχής έργο. Όλες οι προτιμήσεις που αναφέρονται πιο πάνω, μόνο με οικειότητα μεταξύ δυο ατόμων, μπορούν να διασταυρωθούν. Η χρονική διάρκεια μιας σύντομης συνάντησης, χωρίς κάποια προκαταρτισμένα, όπως ένα γεύμα, ένα πότο, λίγο μουσική, λίγη ώρα χαλάρωσης, δεν επιτρέπει στην όλη διαδικασία την ανάπτυξη οικειότητας, εκτός απο τη περιπτωσι της συνοδού σε ημερησία η μισής μέρας βάση. Μια συστηματικότερη μελέτη πάνω σε αυτό το θέμα θα εξάλειφε την αδιαφορία της κοινωνίας. Εφόσον μαμά και κόρη συλληφθέντες, προτιμότερο είναι να τους εκδώσουν άδειες εργασίας, παρά κάποιο πρόστιμο. Επίσης αν θέλουν, που θέλουν οι κοπέλες απο Ανατολικες χωρες να δουλεύουν σε αυτό το επάγγελμα, τουλάχιστον να ταξινομηθούν σε κάποια επαγγελματική κατάταξη, ώστε να δουλεύουν για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, να αντικαταστόνται εναλλάξ, να εκπληρούν τις όποιες υποχρεώσεις απορρέουν κλπ, και χωρίς να τρώνε της χρονιάς τους απο κανένα “Ομονιεακό”, με ύφος παρόδου “Αγίου Κωνσταντίνου”, μόνο και μόνο είναι γιατί κινούνται στη παρανομία. Ο μόνος τρόπος / μέσο ελέγχου θα μπορουσε να είναι η επίδοση άμεσης ευθύνης για την συνολική διαμονή της εργαζόμενης στη χώρα, στον κάθε “Ομονειακο” που αναλαμβάνει την φυσική διαμονή σε συγκεκριμένο κατάλυμα, την διευθέτηση όρων εργασίας, την ομαλή διαβίωση της, και την υποχρέωση του να επαναπατρίσει την εργαζόμενη στην ίδια κατάσταση που προήλθε. Σε αυτό το σημείο ένα πρόστιμο στον “Ομονειακο” θα ηταν πιο εύλογο για την μη συμμόρφωση στην όλη λειτουργία του συστήματος. Τώρα όπως εχουν τα πραματα, δεν μπορεί απο ένα τηλεφώνημα να καθοριστεί που, σε ποιον, πότε, για ποιον, για πόσο εργάζεται κάποια συνοδός. Η μονή σωτηρία για εκείνου του είδους συνοδού, είναι κάποιος ομογενείς της να την παίρνει διαρκώς απο πίσω, και αν είναι να σώσει κατι έχει καλώς, ενώ κάλλιστα οι υπηρεσίες μιας εργαζόμενης μπορούν να γίνονται κατά παραγγελία, για συνοδεία σε κάποιο συγκεκριμένο δωμάτιο ξενοδοχείου, όπου η ταυτότητα του ενδιαφερόμενου, θα έχει πιστοποιηθεί απο τον ξενοδοχοϋπάλληλο.
    Υπάρχουν και οι περιπτώσεις όπως του οικογενειάρχη που σκέφτεται το διαζύγιο σαν διαφυγή απο την μη ικανοποίηση, τον οικογενειάρχη που πλήττει απο μονοτονία, τον ηλικιωμένο που ατυχώς έχασε την σύντροφο του, τον πιτσιρικά που δεν θέλει να πηδήξει την εξαδέλφη του για να πειραματιστεί ερωτικά, τους μετανάστες που δεν εχουν ρίζες και γνωριμίες, τους ανώμαλους που ψήνουν μικρές κοπελίτσες για να βρούνε το “φρέσκο”, τον βιτσιόζο που πληρώνει και γαμάει, τον φραμπαλαδιάρη που σκέφτεται να περάσει μια νύχτα στη “Χαβάη” και να κάνει έξοδο με το κατά φαντασία του “άγαλμα / γλυπτό”, τον επιχειρηματία που θέλει να έχει σύνοδο να του βγάζει την πίεση και να καλύπτει το κενό μιας συνοδού, την εκτόνωση ενός εργένη οργανισμού που κάθεται και γλύφει ποδιά με καλτσόν σε χαμαιτυπεία, απο τη παρατεταμένη συσσώρευση της σεξουαλικότητας του απο την μη ύπαρξη επαγγελματιών συνοδών σε προσιτή τιμή, με εύκολη προσέγγιση και αξιοπρεπή πρόσβαση κλπ.
    Πάντως μια σύλληψη και ένα πρόστιμο στη μαμά και κόρη δεν λέει τίποτα, δεν είναι είδηση, ούτε μέτρο, η χειρονομία αγνοεί πολλά.

Thread Status:
Not open for further replies.