Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Μέρες αδέσποτες...

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος tipota, στις 5 Δεκεμβρίου 2010.

1. tipota

tipota Guest

Τον γνώρισα όταν ήμουν 29 ετών, σε μία πολύ περίεργη περίοδο της ζωής μου. Είχα 7 χρόνια σχέση και όλα έδειχναν να πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο. Η πίκρα μου για την πορεία της σχέσης μου, η περιέργεια και πολύ περισσότερο μία εσωτερική ανησυχία στον ερωτικό τομέα, που είχα από την ηλικία των 3 ετών, με έσπρωξαν να αναζητήσω site που απεικόνιζαν ερωτικές σκηνές d/s. Δεν θυμάμαι πως ακριβώς, αλλά βρέθηκα να διαβάζω ένα αρκετά ενημερωμένο site σχετικά με s/m και d/s. Διαβάζοντας οι φαντασιώσεις μου δυνάμωναν. Ήταν σαν να ανακαλύπτω έναν νέο κόσμο, που δεν γνώριζα ποτέ πως υπήρχε στην πραγματικότητα και πίστευα πως ήταν δημιούργημα καθαρά κάποιων εταιρειών παραγωγής πορνό! Την απλή περιέργειά μου για ανάγνωση των κειμένων του site διαδέχθηκε η επιθυμία να συνομιλήσω με μέλη του, θέλοντας απλά και μόνο να διαπιστώσω αν όλα όσα γράφονταν ήταν αληθινά, καθώς και το είδος των ανθρώπων που ασχολούνταν με το d/s και s/m.

Μετά από 1 μήνα ανάγνωσης, μοναδικός φόβος μου, ήταν πλέον, διαφύλαξη του απορρήτου της πραγματικής μου ταυτότητας. Αφού καθησύχασα τον εαυτό μου σχετικά, προχώρησα σε εγγραφή στα μέλη του site. Με την εγγραφή μου άρχισα να λαμβάνω και διάφορα μηνύματα από άλλα μέλη του φόρουμ. Διαβάζοντας τους χαιρετισμούς των νέων μελών στο site, το μάτι μου έπεσε τυχαία σε ένα περίεργο nickname, δεν γνώριζα τι σήμαινε κι έτσι επεξεργάστηκα για λίγα λεπτά το λογαριασμό του μέλους αυτού. Μετά από 1 ημέρα μου έστειλε μήνυμα, λέγοντας μου ότι είδε πως κοίταξα το λογαριασμό του και ήθελε να μιλήσουμε.

Μην έχοντας μιλήσει με κανέναν άλλο μέχρι τότε, δέχτηκα, και έτσι ξεκινήσαμε να συνομιλούμε στο msn. Ήταν 43 ετών. Όλες οι συζητήσεις μας γίνονταν σε φιλικό επίπεδο. Συζητούσαμε για ώρες στο msn, έδειχνε να με σέβεται σαν άνθρωπο και να του αρέσω… Στην εγγραφή μου στο site δήλωνα vanilla, εκείνος μου είπε πως είμαι υ, θα μου έδειχνε. Άρχισα να δένομαι συναισθηματικά. Στις συζητήσεις μας του έλεγα πως κάνω μόνο σχέσεις, πως αν ήθελε απλά λίγο παιχνίδι και τίποτα περισσότερο, θα έπρεπε να μου το πει για να μην αφήσω τον εαυτό μου να δεθεί συναισθηματικά μαζί του. Μου έλεγε να του μιλάω για τη σχέση μου, μου έδινε συμβουλές, και γενικά φαινόταν πολύ λογικός άνθρωπος βάση των όσων έλεγε.

Το παιχνίδι είχε αρχίσει. Οι επαφές μου με τον τότε φίλο μου αραίωναν ολοένα και περισσότερο, με δική μου πρωτοβουλία, από μία φορά το μήνα σε μία φορά το δίμηνο … Μετά από ένα ιντερνετικό παιχνίδι αποφάσισα να χωρίσω όπως μου έλεγε εκείνος. Ήθελα να τον συναντήσω, αλλά έμενε σε άλλη πόλη αρκετά μακριά από εμένα. Θα μετακόμιζε στην πόλη μου σε κάποιους μήνες και όπως έλεγε ήθελε να είμαι ...

συνεχίζεται...

2. DocHeart

DocHeart Δυσνόητα Ευνόητος

Απάντηση: Μέρες αδέσποτες...

Βουτυροκώλα;

3. katerina

katerina Regular Member

μπαρουτι μου μυριζει!!  

4. DocHeart

Καθόλου. Είναι οι γεροντικές μου ιδιοτροπίες που καμιά φορά κάνουν τα καλωσορίσματά μου στα νέα μέλη λίγο ανάρμοστα. Σε στιγμές διαύγειας είμαι ένας ευγενέστατος κύριος.

(Αλλά το butterass είναι καταπληκτικό nick, δε μπορούσα να αντισταθώ...)

5. XplorR

XplorR Regular Member

Mάλιστα, ωραία ιστορία μύησης...

6. vautrin

vautrin Contributor

Re: Απάντηση: Μέρες αδέσποτες...

Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  7. DocHeart

Απάντηση: Re: Απάντηση: Μέρες αδέσποτες...

Eνδιαφέρον που μου θύμισες αυτή την ταινία φίλε vautrin... τί σκηνή...

Επισκιάζεται, τελικά, από τον πυροβολισμό του φινάλε, τον οποίο μάλλον θέλω να ξεχάσω, και ίσως γι'αυτό να μην έχω ξαναδεί την ταινία.

Και τώρα θα σκάσω και θ'αφήσω την butterass να συνεχίσει την ιστορία της, ζητώντας της παράλληλα συγγνώμη για το υφάκι.

Χαιρετισμούς,
    DH

Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  8. heeler

heeler Regular Member

butterass καλώς μας ήλθες.
    Τώρα που έχουμε και την εντολή του γιατρού μπορείς να συνεχίσεις...

9. thanasis

thanasis Contributor

Συμφωνώ με τον Doc, εξαιρετικά λαχταριστό nick. Περιμένουμε τη συνέχεια.

10. cadpmpc

cadpmpc Contributor

Αυτό το butterass μου θυμίζει κάτι από Δεκέμβριο του '72 αν θυμάμαι καλά. Κλεισμένα τα 14, πολυ ύφος, κιμηματογράφος Αττικόν, αντε να μπούμε στο ακατάλληλλο, μπήκαμε και περιμέναμε την σκηνή της θεϊκής επάλειψης... Marlon Brando ήταν αυτός, Maria Schneider η προσφέρουσα το δέον πρός επάλειψιν. Rather hard to beat combination, I say..!

11. Απάντηση: Μέρες αδέσποτες...

μου αρέσει που πάντα γίνεται η πυροδότηση στο μυαλό σου από 'κάτι'  

butterass, καλώς μας ήλθες! Ανυπομονούμε για την συνέχεια της μύησής σου! 

12. tipota

tipota Guest

Πρέπει να ομολογήσω πως τα σχόλιά σας είχαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον! Την ταινία την είχα δει αλλά δεν σκεφτόμουν σε καμία περίπτωση κάτι τέτοιο. Μάλλον πρέπει να αλλάξω το butterass γιατί δεν είχε-έχει καμία σχέση με όσα αναφέρετε (είναι απλά ένα nick). Οπότε όταν έρθει η ώρα η συνέχεια θα είναι με νέο nickname