Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Μέρες αδέσποτες...

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος tipota, στις 5 Δεκεμβρίου 2010.

1. cadpmpc

cadpmpc Contributor

Απάντηση: Μέρες αδέσποτες...

Μπαααα, μια χαρά είναι το nick σου καλή μου...
    Προς τι η αλλαγή στο μέλλον?

2. Nesaea

Nesaea Guest

Μαλλον εννοει πως θα δεχτει ενα βαπτισμα πυρος και θα κινησει προς το ηλιοβασιλεμα...Τωρα, αλογο θα καβαλαει; γαιδουρι; Ευχομαι τα καλυτερα παντως...

Last edited by a moderator: 8 Δεκεμβρίου 2010
  3. tipota

tipota Guest

Θα μετακόμιζε στην πόλη μου σε κάποιους μήνες και όπως έλεγε ήθελε να είμαι η σκύλα του, η πουτάνα του, το μωρό του.

Για μήνες οι αναφορές μου ήταν καθημερινές, οι ώρες που συνομιλούσαμε πάντα μεταμεσονύκτιες (01.00μμ-05.00μμ). Λόγω των ωραρίων και των πολλών ωρών που αναγκαζόμουν να μένω στο διαδίκτυο για να επικοινωνώ μαζί του, δεν κοιμόμουν καλά, αργούσα στη δουλειά, δεν απέδιδα. Αποφάσισα να παγώσω τις σπουδές μου για να μην έχω άλλες υποχρεώσεις, να χάσω τα δίδακτρα που είχα δώσει για τη χρονιά. Δεν με ένοιαζε τίποτα! Άρχισα να ακολουθώ τις δικές του συνήθειες. Σταμάτησα να βλέπω τηλεόραση, επειδή εκείνος έλεγε ότι δεν έβλεπε, ήθελα να νιώθω συνέχεια κοντά του, ήθελα μόνο να μιλάω μαζί του! Ένιωθα πως ήταν ο καλύτερος!

Πως ξεκίνησε αυτό κι εγώ δεν το κατάλαβα. Στην αρχή σαν ένα παιχνίδι. Ένα πραγματικό “παιχνίδι”, παιδικό, ένα “πείραμα” που έκανα για να δω πως ήταν.

Συναισθήματα – Σκέψεις …
    Μέσα σε ένα κλουβί φυλακισμένο το μυαλό μου. Σε κάθε κίνησή που κάνει να ξεφύγει αγγίζει σίδερο. Έντονες, βίαιες, σπασμωδικές κινήσεις για να απελευθερωθεί, μα τα σίδερα παραμένουν. Σκέψεις υγρές, συναισθήματα υγρά και μία αίσθηση σαν να βουλιάζω ολοένα και περισσότερο μέσα σε ένα παχύρευστο υγρό. Σαν να έπεσα με την πλάτη μέσα του και τώρα νιώθω κάτι να με τραβάει, να με ρουφάει προς τα κάτω. Κι ότι γνώριζα ως τώρα, ότι με μάθαν στη ζωή, όλα να αναιρούνται, όλα να υποτάσσονται σταδιακά ένα ένα σε μία μόνο σκέψη … τον θέλω να με θέλει, πολύ, πάρα πολύ, να θέλει να με υποτάσσει, συνέχεια, εμένα μόνο εμένα, με κάθε κόστος…

συνεχίζεται ...

Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  4. katerina

katerina Regular Member

οχι δεν θα σχολιάσω ..οχι!!! θα δείξω χαρακτήρα!!!  

αλλά συγνώμη τώρα, δηλαδή, σε μένα μόνο μυρίζει το μπαρούτι???

εαν δεν σας μυριζει πάντως , να υπογραμμίσω τις λέξεις κλειδιά??  

ουτε και αυτό θα το κάνω, είναι αγένεια!!!

συνέχισε καλή μου , μη μου δίνεις σημασία

Υ.Γ. Τι μπαρούτι ...εδώ μιλάμε για ολοκάυτωμα!!

5. tipota

tipota Guest

Το αν το τέλος της ιστορίας θα είναι ολοκαύτωμα ή κάτι άλλο νομίζω πως δεν το αποκαλύπτουν ακόμα τα όσα έχω γράψει. Πάντως γενικότερα (κ δεν απευθύνομαι σε εσένα φυσικά), δεν θα αποκαλυφθούν ονόματα στην ιστοριά αυτή.

υ.σ: μην κρίνεις από λέξεις κλειδιά ... όλοι τα ίδια λένε (περίπου)

6. mona

mona mea_maxima_culpa

Εμένα μου "ακούγεται" θόρυβος από (άδειο) "τενεκέ"  

7. katerina

katerina Regular Member

Να γράψεις όπως θέλεις , και ότι θέλεις!!!
    Τις σκέψεις μου μόνο εκφράζω, εάν σε ενόχλησα το κόβω επιτόπου (!!! ) και θα έχεις χίλια δίκια.. αλλά από αυτά που έχω διαβάσει έως τώρα, δεν αλλάζω γνώμη

Άντε, γράψε, περιμένουμε την συνέχεια  

8. tipota

tipota Guest

Κανείς δεν με ενοχλεί να γράφει το οτιδήποτε. Μου αρέσουν οι διαφωνίες και η πολυφωνία! Απλά απάντησα γιατί απ' ότι κατάλαβα κάτι έχεις κατά νου. Αν κ δεν γνωρίζω λοιπόν τι σκέφτεσαι, επειδή η ιστορία είναι δική μου και ξέρω καλύτερα την αρχή, τη μέση, το τέλος και τους πρωταγωνιστές, σου απαντάω για να μην γίνει κάποια παρανόηση. Άλλωστε, η ιστορία αυτή έχει να κάνει με εμένα σαν υ (και τα λάθη μου) και όχι με τον Κ(ο οποίος ούτως ή άλλως δεν θα τη διαβάσει)!

Υ.σ: Αργά και βασανιστικά θα έρθουν οι συνέχειες!!!

Φιλικά

tipota

9. katerina

katerina Regular Member

είσαι πολύ σαδίστρια τελικά!!!   

10. James_Bondage

James_Bondage Regular Member

κορίτσια μη προδικάζετε tipota... αφηστε την κοπελα να πει την ιστορία της και βλέπουμε...

11. kati

kati Regular Member

Εμένα μια χαρά ιστορία με προσωπικό στυλ μου φαίνεται  

Για λέγε, για λέγε παρακάτω

12. Astrovroxi

Astrovroxi Το κοπρογατο Contributor

Katerina, 12 ο μήνας και ακόμα να δουμε τη συνέχεια. 
    Κακομοίρα μου, αν τρόμαξες το κορίτσι και σταματήσει εδώ, σε στέλνω Βραζιλία με εισητήριο δίχως επιστροφή.... 
    Άσε που θα δέσω τον "άδειο" τενεκέ που προανέφερε η Mona στην....ουρά σου.